Η Ελληνίδα ερευνήτρια που οραματίζεται να νικήσει τον καρκίνο foto-vds.

Η Δρ. Ζωή Κούρνια μιλά στο WE για την προσπάθεια δημιουργίας νέων αντικαρκινικών φαρμάκων με τη βοήθεια υπερ-υπολογιστών, που της χάρισε μία ακόμα διεθνή διάκριση
Adtech Ad
Στην Ελλάδα της κρίσης παρά τις αντικειμενικές αντιξοότητες της εποχής, υπάρχουν ευτυχώς ακόμη πολλοί που συνεχίζουν να παράγουν σοβαρό επιστημονικό και ερευνητικό έργο. Μία εξ αυτών είναι και η Δρ. Ζωή Κούρνια, με σπουδές πάνω στη Χημεία σε Ελλάδα,

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Τι αλλάζει στην αγορά και τη χρήση του

Στην Ελλάδα ο αριθμός των χρηστών ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν ξεπερνά τις 250.000 αλλά πλέον θα αντιμετωπίζεται και αυτό όπως τα κανονικά τσιγάρα
Adtech Ad
Συνηθισμένο πια το να βλέπεις ανθρώπους να κυκλοφορούν με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στο χέρι . Σε καφετέριες, εστιατόρια, ακόμα και στους συρμούς του μετρό.

Έξι πολυτελή ξενοδοχεία αυστηρά για ενήλικες Δείτε τι παρέχουν...

Τα καταλύματα μόνο για ενήλικες δεν αποτελούν εύκολα επιλογή ακόμα και για όσους δεν έχουν παιδιά. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι φανατικοί που κάνουν αυτή την επιλογή, θέλοντας είτε περισσότερη ιδιωτικότητα ή άλλες παροχές.

Το therichest παρουσιάζει μερικά από τα κορυφαία στο είδος τους…

Ξενάγηση στο εσωτερικό του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο Harmony of the Seas

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου εντυπωσιάζει λίγο πριν το παρθενικό του ταξίδι και βρίσκεται αγκυροβολημένο στο Σαουθάμπτον μαγνητίζοντας τα βλέμματα.
Το πλωτό παλάτι «Harmony of the Seas» κόστισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια και μπορεί να μεταφέρει 6.780 επιβαίνοντες και ακόμη 2.100 άτομα του πληρώματος. Εκτός από το μαμούθ μέγεθός του και το πώς αυτό φαίνεται εξωτερικά, εξίσου εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό του.

Η Ρωσία κατασκευάζει το πρώτο της κρουαζιερόπλοιο μετά από 60 χρόνια

Η Ρωσία θα κατασκευάσει το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μετά από 60 χρόνια, στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος που θα ενεργοποιηθεί μέσα στο 2016, σύμφωνα με ανακοίνωση ναυπηγοεπισκευαστικής κοινοπραξίας.
«Η κατασκευή του πρώτου ρωσικού κρουαζιερόπλοιου, προγραμματίζεται ν' αρχίσει μέσα στο 2016.

Πώς να προσγειώσεις ένα αεροπλάνο σε περίπτωση ανάγκης Οδηγίες από έναν πιλότο - Δείτε το βίντεο

Αποτελεί ίσως έναν από τους χειρότερους εφιάλτες κάθε επιβάτη, η πιθανότητα να συμβεί κάτι στους πιλότους του αεροσκάφους με το οποίο ταξιδεύουν.
Αλλά αν τυχόν ποτέ συνέβαινε αυτό, ένας πιλότος της αεροπορικής εταιρείας Delta δημιούργησε ένα δεκάλεπτο βίντεο στο οποίο εξηγεί πώς να προσγειώσεις ένα Boeing 737 με ασφάλεια. Ο πιλότος Tim Morgan δημιούργησε το βίντεο διάρκειας δέκα λεπτών ως απάντηση στην ερώτηση που

Το μαγευτικό «κρυστάλλινο» σπήλαιο της Κίνας φτιαγμένο από πάγο - Δείτε φωτογραφίες

Φτιαγμένη εξολοκλήρου από πάγο η σπηλιά Ningwu στο βουνό Luyashan της Κίνας μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι και το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της είναι πως παραμένει παγωμένη και στη διάρκεια του καλοκαιριού, ακόμα και όταν η θερμοκρασία σκαρφαλώνει στους 17 βαθμούς.
Το εντυπωσιακό φυσικό δημιούργημα είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο πάγου που έχει ποτέ ανακαλυφθεί στην Κίνα και πιστεύεται πως έχει ηλικία τριών εκατομμυρίων ετών.

Εντυπωσιακές εικόνες από τις ανθισμένες βερικοκιές της Κίνας φωτογραφίες


Σε μια μακρινή τοποθεσία, στα βορειοδυτικά της Κίνας βρίσκεται η επαρχία Xinjiang και ακόμη πιο βόρεια από εκεί βρίσκεται η περιοχή Yili που προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.
Εκεί, λοιπόν, συναντά κανείς την άνοιξη ονειρικές εικόνες από την κοιλάδα με τις ανθισμένες βερικοκιές της Κίνας. Κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν, η κοιλάδα με τα δέντρα προσελκύει τους τουρίστες οι οποίοι κάνουν το μακρινό ταξίδι προκειμένου

Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησα από την εκπομπή

 «Ουσιαστικά δεν τους παράτησα, ήθελα να περάσω ένα μήνυμα στο Mega»
Για τους λόγους της αποχώρηση του από την εκπομπή Καλημερούδια μίλησε για πρώτη φορά ο Κώστας Μαρτάκης. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε:

Η Cara Delevingne ξέρει τι θα φορέσεις το φθινόπωρο του 2016

H 23χρονη αστή από το Χάμερσμιθ του Λονδίνου είναι το κορίτσι των καιρών και μπλέκει συνέχεια σε νέες περιπέτειες. Είτε παλεύοντας με επιτυχία την κατάθλιψη, είτε ποζάροντας με χρωματιστές δημιουργίες των οίκων μόδας για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 στο περιοδικό W, είτε υποδυόμενη την Enchantress στην Ομάδα Αυτοκτονίας δίπλα από την Margot Robbie.

ΕΜΥ- ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-05-2016

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-05-2016
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.