Μητσοτάκης στη Βουλή: Μετατρέπουμε το καλοκαίρι...

Μανταρίνια πουλήθηκαν σχεδόν 8.200 ευρώ! (pic) 96 δολάρια το ένα.

 

 Τα πανάκριβα μανταρίνια κοστολογήθηκαν περίπου 96 δολάρια το ένα. 


Στη αγορά Ota του Τόκιο, ένας ανώνυμος πλειοδότης έγινε ο νέος ιδιοκτήτης 100 πολύτιμων ιαπωνικών μανταρινιών, που ονομάζονται mikan, και τα οποία κοστίζουν περίπου 96 δολάρια το ένα.


Τα περιζήτητα εσπεριδοειδή καλλιεργήθηκαν στην περιοχή Nishiuwa του Ehime, στο νησί Shikoku της νότιας Ιαπωνίας, σύμφωνα με το CNN.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Κεν... εξαφάνισε τον Ουπαμεκάνο με την ντρίμπλα (vid)

 

Η Παρί μπορεί να ηττήθηκε από την Λειψία, όμως, ο Μόιζε Κεν θα κρατήσει το viral βίντεο με την ντρίμπλα που έχει κάνει στον Ουπαμεκάνο... εξαφανίζοντάς τον από το πλάνο. 

Ο Ιταλός επιθετικός προσπαθεί ακόμα ν' αποδείξει πράγματα από την ημέρα που έφυγε από την Ιταλία και φέτος το κάνει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στις ευκαιρίες που παίρνει από τον Τόμας Τούχελ

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Η ΑΕΚ βρήκε τον επόμενο ηγέτη της (pics & vids)

 

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε τον χορό των γκολ για την ΑΕΚ στην Ουκρανία απέναντι στην Ζόρια και η συνολική του εμφάνιση αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κλάση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Όταν η ΑΕΚ κινήθηκε αστραπιαία και τον Οκτώβρη τον έκανε δικό της, γνώριζε τι παίκτη έπαιρνε. Αλλωστε η περίπτωση του ήταν δεν άγνωστη για τους «κιτρινόμαυρους». Από την περυσινή σεζόν, τον είχαν βάλει στο στόχαστρό τους αλλά τελικά ο Σουηδός φόρεσε τον Δικέφαλο στο στήθος ένα χρόνο αργότερα.

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Αμερικανικά ΜΜΕ «έκοψαν» την παραληρηματική ομιλία Τραμπ

 

Αδιανόητα είναι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ να επιμένει σε μια ρητορική που μόνο μπελάδες μπορεί να φέρει στην υπερδύναμη. Ο νυν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επιμένει σε δηλώσεις περί κλοπής και νοθείας, την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν βρίσκεται στο κατώφλι του Λευκού Οίκου αφού είναι ζήτημα ωρών αν όχι... λεπτών, να φτάσει τους 270 εκλέκτορες.

Χασίμ Θάτσι : Στη Χάγη κατηγορούμενος για περισσότερες από 100 δολοφονίες

 

Ο πρόεδρος του Κοσσόβου, Χασίμ Θάτσι, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου, αναχώρησε με ειδική πτήση από την Πρίστινα,για την Χάγη, όπου στις φυλακές του Ειδικού δικαστηρίου θα περιμένει την έναρξη της δίκης.

Γαύδος και Οθωνοί γίνονται «αστακοί» - Στρατιωτική παρουσία για πρώτη φορά Το νέο δόγμα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

 

«Είμαστε παντού για την πατρίδα» λέει ένα από τα πιο γνωστά σλόγκαν του Στρατού Ξηράς και, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί το νέο αμυντικό δόγμα του υπουργείου Αμυνας και του ΓΕΣ. Το καλοκαίρι, σε χρόνο - ρεκόρ, μέσα σε μία εβδομάδα, ο Στρατός απέκτησε για πρώτη φορά παρουσία στη Γαύδο, στο νοτιότερο μέρος της Ελλάδας, ιδρύοντας φυλάκιο, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει σύντομα και τη λειτουργία στρατιωτικού φυλακίου στο δυτικότερο άκρο της χώρας, στο νησάκι των Οθωνών.

Συντάξεις : Χαμός με εργαζόμενους που σπεύδουν να προλάβουν πρόωρη έξοδο πριν από τα 67 χρόνια

 

Οι ανατροπές που έρχονται από τα τέλη του 2021 προκαλούν μαζικό κύμα φυγής, καθώς αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος προς την κατάργηση των διατάξεων που επιτρέπουν την πρόωρη έξοδο πριν από τα 67 έτη
Ετος έντονων πιέσεων στο ασφαλιστικό σύστημα – λόγω της μαζικής φυγής στη σύνταξη – θα είναι το 2021, καθώς αρχίζει σταδιακά να μετρά αντίστροφα ο χρόνος προς την πλήρη κατάργηση των μεταβατικών διατάξεων που επιτρέπουν την πρόωρη έξοδο πριν από τα 67 έτη ή τα 62 με 40 χρόνια ασφάλισης.

Ο καρκίνος τον λύγισε, ο Τραμπ όχι

Ηταν μια μέρα στις αρχές Απριλίου. Ο Μπαράκ Ομπάμα έλαβε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον Τζον ΜακΚέιν, τον επί τρεις δεκαετίες Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή της Αριζόνα ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μπήκε γρήγορα στο θέμα: «Θα δεχόσουν να εκφωνήσεις έναν από τους επικήδειους στην κηδεία μου;», τον ρώτησε.