Βοσνία Αδρεναλίνη στο κόκκινο: Θεαματικές βουτιές από ύψος 27 μέτρων (video)

Πάνω από 15000 άνθρωποι χειροκρότησαν τους τολμηρούς αθλητές, στο διαγωνισμό καταδύσεων, στη γέφυρα του Μόσταρ στη Βοσνία.
Πέφτοντας με τα πόδια ή το κεφάλι από ύψος 27 μέτρων μπορεί να αποβεί έως και μοιραίο. Όχι, όμως, για τους 14 από τους καλύτερους αθλητές στην κατάδυση πήραν μέρος στο διαγωνισμό,

Τουρκία:Nταηλίκια στη μέση του δρόμου: Συμπλοκή φρουρών του Νταβούτογλου και του Κιλιτσντάρογλου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα σε κεντρικό σημείο της Άγκυρας, με πρωταγωνιστές τους φρουρούς του πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου και του αρχηγού της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Πέτρα Ιορδανίας αρχαία Ελληνική πόλη - σύγχρονο θαύμα - μια καστροπολιτεία συγκλονιστική!

Kρυμμένη στην άμμο της ερήμου έμενε για αιώνες η βραχοπολιτεία της Πέτρας στην Ιορδανία, η οποία ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν 25χρονο τυχοδιώκτη.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εθνικό θησαυρός της Ιορδανίας, που αποτελεί ένα μυστήριο. Ποια ήταν στην πραγματικότητα αυτή η πόλη; Ποιοι την έχτισαν και γιατί στα βάθη της ερήμου;

Ο Ρομέρο, η γυναίκα του και ο Αγουέρο: Απαντήσεις για το ερωτικό τρίγωνο (Photos)

Ο Σέρχιο Ρομέρο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το ερωτικό... τρίγωνο που, σύμφωνα με φήμες είχε δημιουργηθεί, με τη συμμετοχή και του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.
Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να δώσει συνέντευξη για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που ήθελαν την σύζυγό του, Ελιάνα Γκουέρσιο, να τον έχει απατήσει με τον Σέρχιο Αγουέρο,

Δεν υπάρχει! Γυναίκα οπαδός έδειξε το στήθος της σε παίκτη που εκτελούσε κόρνερ! (Video)

..Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην αναμέτρηση της Μλάντα Μπόλεσλαβ με την Σπάρτα Πράγας! Οπαδός έδειξε το στήθος της σε παίκτη που εκτελούσε κόρνερ!
Όταν ο ποδοσφαιριστής πήγε να εκτελέσει το κόρνερ, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας (υπό την παρότρυνση ενός άνδρα που βρισκόταν δίπλα της) σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε σε όλους το στήθος της. Μάλιστα έδειχνε να το απολαμβάνει!

Οι σκαφάτοι που κατακλύζουν τις Κυκλάδες με παναμέζικες και άλλες φτηνές και αφορολόγητες σημαίες, έχουν και πολλές άλλες απαιτήσεις.

Οι σκαφάτοι που κατακλύζουν τις Κυκλάδες το καλοκαίρι, πέρα από το ότι διαθέτουν τα πολυτελή αυτά κότερα με παναμέζικες και άλλες φτηνές και αφορολόγητες σημαίες, έχουν και πολλές άλλες απαιτήσεις.
Για παράδειγμα, αφού πάρουν το μετεωρολογικό δελτίο, κατευθύνουν το κότερο τους όχι στα λιμάνια ή, έστω, έξω από αυτά, αλλά στην πιο προστατευμένη παραλία του κάθε νησιού.

Η κατανάλωση καυτερών φαγητών απομακρύνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου


Μπορεί να μην είναι σαφές ακόμα για ποιο λόγο συμβαίνει, ωστόσο, σύμφωνα με τους επιστήμονες η κατανάλωση καυτερών φαγητών φαίνεται να απομακρύνει τον κίνδυνο πρόωρης θνησιμότητας.
Η έρευνα έγινε στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ και σ'αυτή συμμετείχαν Αμερικανοί και Κινέζοι επιστήμονες.

Αρχαία Φενεός: Τείχος και ιερό έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη


Aμφιπρόσωπο τείχος πλάτους 3,20 μ. αποκάλυψαν η συστηματική ανασκαφική έρευνα και οι εκτεταμένες εργασίες αποψίλωσης κατά το πενταετές ερευνητικό πρόγραμμα συνεργασίας «Αρχαία Φενεός», που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας και του Αυστριακού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου στην Αθήνα και ολοκληρώθηκε αυτό το μήνα.

Κουίκ: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ θα φέρει το τέλος του μονοπωλίου της DIGEA (video)

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΝΑ CHANNEL, επεσήμανε πως, ως δημοσιογράφος αντιλαμβάνεται την διάκριση πανελλαδικών και περιφερειακών μέσων τονίζοντας πως στα περιφερειακά μέσα εν αντιθέσει με τα πανελλαδικά η δημοσιογραφία και η ενημέρωση στέκεται ψηλά.

Bild: Τρεις γερμανικοί «κολοσσοί Siemens, η Bosch T-Systems » πίσω από σκάνδαλο απάτης

Τρεις από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές εταιρείες της Γερμανίας, η Siemens, η Bosch και η T-Systems της Deutsche Telekom, βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών αρχών για απάτη αναφορικά με τα συμβόλαια που έχουν αναλάβει για το υπό κατασκευή νέο αεροδρόμιο του Βερολίνου, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Bild» σήμερα Δευτέρα.

Αυτοί οι άρρωστοι που θέλουν να μας κυβερνήσουν

Από τον πρόεδρο Μπουργκίμπα της Τυνησίας μέχρι τον Τσαουσέσκου της Ρουμανίας, το περίφημο βιβλίο «Αυτοί οι άρρωστοι που μας κυβερνούν» που έγραψαν το 1996 δύο Γάλλοι καθηγητές(*), περιγράφει τις σωματικές και ψυχικές ασθένειες πολιτικών που είχαν χάσει επαφή με την πραγματικότητα ή ηγετών που είχαν χάσει την δυνατότητα να κυβερνούν, παρασύροντας τις χώρες τους σε δραματικές περιπέτειες και παρακμή.

17.8.1944: 71 χρόνια από το μπλόκο της Κοκκινιάς...Ντοκιματέρ της ΕΡΤ για το Μπλόκο της Κοκκινιάς

Λίγο πριν από την απελευθέρωση από τους Γερμανούς, στην Κοκκινιά, γράφηκε μία από τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας.
Κοκκινιά. Πέμπτη 17 Αυγούστου 1944
Κοντά στις 2:30 το πρωί ξεκινά το δράμα της ομαδικής σφαγής που θα ακολουθήσει όταν ανέβει ο ήλιος ψηλά. Δεκάδες γερμανικά καμιόνια περικυκλώνουν τις γύρω περιοχές που περικλείουν την Κοκκινιά, από Κορυδαλλό, Αιγάλεω, Δαφνί και Ρέντη μέχρι Κερατσίνι, Φάληρο και Πειραιά, ο κλοιός σφίγγει.

Ποιος διάσημος πουλάει αυτό το σκάφος 180.000.000 δολάρια γιατί του «πέφτει» μικρό; [εικόνες]

Αυτή είναι η πολυτέλεια που δίνεται στους δισεκατομμυριούχους του Hollywood, όταν βαριούνται ένα σκάφος για παράδειγμα, να αγοράζουν ένα ολοκαίνουργιο σε χρόνο dt.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, o 68χρονος σκηνοθέτης των επιτυχιών Steven Spielberg, βρίσκει πολύ μικρό το σκάφος «7 Seas» που διαθέτει σουίτες για μέχρι και 12 καλεσμένους, πισίνα, ελικοδρόμιο,

Δείτε την τελευταία επίδειξη του ιστορικού βρετανικού βομβαρδιστικού Avro Vulcan

Μετά από μια καταπληκτική επίδειξη που πραγματοποίησε στο Air Show του RIAT τον περασμένο μηνά το μοναδικό σε πτητική κατάσταση σήμερα αεροσκάφος Avro Vulcan με αριθμό XH558 έδωσε πιθανότατα την τελευταία του

Δείτε το USS Theodore Roosevelt να διασχίζει για πρώτη φορά τη νέα διώρυγα του Σουέζ

Δείτε σε βίντεο πως το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt διέσχισε τη νέα διώρυγα του Σουέζ από το ψηλότερο σημείο του σκάφους τη γέφυρα.

Αυστριακές μυστικές υπηρεσίες: «"Εταιρείες" από τις ΗΠΑ χρηματοδοτούν τα κυκλώματα λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε στέλεχος της αυστριακών υπηρεσιών ασφάλειας του υπουργείου Άμυνας  υπηρεσιών αναφορικά με το ποιοι ενορχηστρώνουν, διευθύνουν και χρηματοδοτούν τα κυκλώματα παράνομης μετανάστευσης από την Αφρική και την Μέση ανατολή προς την Ευρώπη.

Ξεκίνησε με πέμπτη ταχύτητα η Μπάγερν

Όπως ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν έτσι ξεκίνησε και τη φετινή η Μπάγερν Μονάχου που διέλυσε με 5-0 το Αμβούργο στη πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα.
Στα άλλα ματς αίσθηση προκάλεσε η άνετη εκτός έδρας νίκη της Σάλκε στη Βρέμη επί της Βέρντερ, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο, νίκησε με 2-1 την Χοφενχάιμ.

Τ. Κουίκ: Να ξέρουν οι «ξεχασιάρηδες» ότι έπεται συνέχεια

 Πλοίο φόρτωσε από την Ελευσίνα 13.000 τόνους αφορολόγητο πετρέλαιο και «ξέχασε» να πάρει μαζί του τα σχετικά έγγραφα,
Δηλώσεις για το θέμα τις διαφθοράς, έκανε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και μέλος της μόνιμης Διϋπουργικής Επιτροπής για την Πάταξη της Διαφθοράς Τέρενς Κουίκ.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στις Σέρρες, ο κ. Κουίκ δήλωσε: «Για το θέμα του πλοίου ΕΙΡΗΝΗ, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ μπορούν να βγάζουν όσες ανακοινώσεις θέλουν.

Γουατεμάλα: Σχεδόν 1 εκ. άνθρωποι αντιμέτωποι με το φάσμα της πείνας

Σχεδόν 1 εκ.άνθρωποι στη Γουατεμάλα δυσκολεύονται να τραφούν καθώς η ανεπαρκής βροχόπτωση προκάλεσε ξηρασία και συρρίκνωσε κατά πολύ τις σοδειές, επιδεινώνοντας το πρόβλημα της πείνας, ειδικά για τους φτωχότερους στη χώρα,  προειδοποιεί ο Οργανισμός Επισιτισμού και Γεωργίας του ΟΗΕ.

Ινδονησία: Μετρητά που θα δίνονταν σε φτωχούς μετέφερε το αεροσκάφος που συνετρίβη

Συντρίμμια του ινδονησιακού αεροσκάφος, η τύχη του οποίου αγνοείτο τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκαν στην επαρχία Οκ Μπάπε της Παπούα, στο νησί της Νέας Γουϊνέας, μεταδίδει το Reuters. Το αεροσκάφος ανήκει στην εταιρεία Trigana Air Service και μετέφερε 44 ενήλικους επιβάτες, πέντε ανηλίκους και πέντε μέλη πληρώματος.