Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Βίγια, Τόρες και Μάτα τα γκολ Iσπανία: Αποχαιρέτησε το Μουντιάλ σαν… πρωταθλήτρια

Οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν 3-0 της Αυστραλίας, στο τελευταίο παιχνίδι τους στη Βραζιλία
Η Ισπανία ήξερε πως το ματς με την Αυστραλία δεν είχε καμία σημασία, γιατί είχε αποκλειστεί ήδη… Ωστόσο, οι «φούριας ρόχας» αποχαιρέτησαν σαν… πρωταθλητές το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, επικρατώντας με σκορ 3-0, στο τελευταίο τους παιχνίδι για το δεύτερο όμιλο.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Ολλανδία: Νίκησε τη Χιλή και (μάλλον) αποφεύγει τη Βραζιλία

Ο Φερ έλυσε το «γόρδιο δεσμό» και ο Ντεπάι σφράγισε τη νίκη επί της Χιλής που έδωσε στους «οράνιε» την πρωτιά στον όμιλο
Με τον Φερ να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει τη λύση, η Ολλανδία νίκησε 2-0 τη Χιλή, πέτυχε το 3Χ3 και έδειξε γιατί είναι από τα φαβορί! Το άλλο γκολ από τον Ντεπάι στις καθυστερήσεις!

O Bob Dylan στο Terra Vibe Park! - Μαλακάσα (37ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας)

Ο Ηλίας Παλιουδάκης live στο Χυτήριο
Ο Ηλίας Παλιουδάκης, με τη συνοδεία της λύρας του, θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη δισκογραφία του και θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που συνδυάζει την έντεχνη κρητική μουσική με το λαϊκό τραγούδι. Πολυχώρος Χυτήριο (Ιερά Οδός 44). Τηλ: 210 3412313. Ωρα: 22:00. Είσοδος: 6€.

Κυριακή 29 Ιουνίου Ο «Ζορμπάς» στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Το διάσημο συρτάκι του Αλέξη Ζορμπά από τους χορευτές του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Καλλιμάρμαρο- Το εμβληματικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζεται για μία και μοναδική παράσταση!
«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που ο "Ζορμπάς" παίζεται σε έναν τέτοιο σπουδαίο χώρο όπως είναι το Καλλιμάρμαρο» είπε ο Μίκης Θεοδωράκης

Για 335.000 ευρώ θα τραγουδήσει ο Χούλιο Ιγκλέσιας στο Nammos της Μυκόνου!

Δείτε το «χρυσό» συμβόλαιο που υπέγραψε ο διάσημος τραγουδιστής - Στις 30 Ιουλίου η συναυλία του Ιγκλέσιας που θα τραγουδήσει ντουέτο και με τον Αντώνη Ρέμο - Τα σχέδια για συναυλία της Κάιλι Μινόγκ τον Αύγουστο - Πόσα ζήτησε η Σακίρα για να τραγουδήσει στο Nammos.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Δείτε το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

19.00 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
19.00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΧΙΛΗ
23.00 ΚΡΟΑΤΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ
23.00 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: ΗΠΑ - Πορτογαλία: Συγκλονιστικό φινάλε με γκολ - κεφαλιά για το 2-2

Ο Βαρέλα κράτησε ζωντανή την Πορτογαλία - Οι ΗΠΑ έχασαν στο... και πέντε το εισιτήριο για τους «16», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το εξασφαλίσουν στον επόμενο αγώνα - Οι Πορτογάλοι πήραν τη μπουκιά από το στόμα των Αμερικανών, που γύρισαν τον αγώνα στο '81 και προηγήθηκαν με 2-1 με ένα γκολ του Ντέμπσεϊ Με το… εισιτήριο στα χέρια έμειναν οι ΗΠΑ!

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Δεύτερη νίκη στην ιστορία της Αλγερίας Δείτε Βίντεο

Πρώτη φορα που ομάδα από την Αφρική σκοράρει τέσσερα γκολ σε ματς τελικής φάσης Μουντιάλ
«Τρομοκρατικό» χτύπημα θύμισε η επικράτηση, 4-2, της Αλγερίας απέναντι στη Νότια Κορέα στο Πόρτο Αλέγκρε. Η ομάδα του Χαλίλχοτζιτς «σάρωσε» τους Ασιάτες σε διάστημα δέκα λεπτών και πηγαίνει φουλ για την πρόκριση!