13, 14, 15 Ιουνίου: Φοιτητικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ

Οι Πολιτιστικές Ομάδες της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΠΟΦΕΠΑ) διοργανώνουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ τους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13,14 και 15 Ιουνίου, στον χώρο των Εστιών, στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών:

Αυτοί οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ δεν τελείωσαν ποτέ το σχολείο!

Παρά τον κανόνα που θέλει τη μόρφωση να συμπεριλαμβάνεται στις προϋποθέσεις για την επαγγελματική επιτυχία, εκείνοι απέδειξαν το αντίθετο...
Παρά τον κανόνα που θέλει τη μόρφωση να συμπεριλαμβάνεται στις προϋποθέσεις για την επαγγελματική επιτυχία ενός ατόμου, αρκετά “αστέρια” από το χώρο της τεχνολογίας έχουν αποδείξει το αντίθετο.

Candice Swanepoel: Το μυστικό είναι τα... βαθιά «καθίσματα»

Πώς διατηρεί το καλοσχηματισμένα οπίσθιά της και το λαμπερό δέρμα της;
Το αντρικό περιοδικό Maxim την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πιο «καυτές» γυναίκες στον κόσμο και η αλήθεια είναι πως σε κάθε της εμφάνιση, η Candice Swanepoel αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό και κάνει τις γυναίκες να θέλουν να μάθουν τα... μυστικά ομορφιάς της.

Olivia Pires: Πανέτοιμη για το καλοκαίρι -Η ξανθιά καλλονή από τη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών

Φορώντας τα πιο όμορφα μαγιό του καλοκαιριού πόζαρε η Olivia Pires για το editorial μόδας του γαλλικού περιοδικού «Biba» του Ιουλίου. Η ξανθιά καλλονή από τη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1993 και είναι από τα λιγότερο γνωστά ανερχόμενα μοντέλα.

Kelly Gale: Η μικρή της Victoria’s Secret - Ακούει φανατικά Rihanna, Will.i.am, Calvin Harris, Lil Wayne, διαβάζει βιβλία

Με τα νέα σούπερ σέξι μπικίνι της γνωστής εταιρείας H&M πόζαρε η μελαχρινή Kelly Gale, η οποία είναι ένας από τους πιο μικρούς σε ηλικία αγγέλους της Victoria’s Secret. Η Gale γεννήθηκε τον Μάιο του 1995 στη Σουηδία, από μητέρα Ινδή και πατέρα από την Αυστραλία, και έγινε γνωστή στο χώρο της μόδας από τη συνεργασία της με τη Chanel.

Το πρώτο tweet της CIA που... σάρωσε στα social media!- Δημιούργησε και λογαριασμό στο facebook

Διαβάστε τι έγραψαν στο πρώτο τους τουιτάρισμα 
Στην «οικογένεια» των social media μπήκε πλέον και η CIA.  Όπως ήταν φυσικό, το πρώτο χιουμοριστικό τουιτάρισμα σάρωσε στο διαδίκτυο...

Το πρώτο tweet της CIA που έγινε την Παρασκευή λέει απλά: Δε μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να αρνηθούμε ότι αυτό είναι το πρώτο μας tweet.

Melanie Griffith-Antonio Banderas: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου- Αλλο ένα ζευγάρι χωρίζει Jennifer Lopez, Casper Smart

Η γνωστή λοιπόν ιστοσελίδα TMZ αναφέρει ότι η 56χρονη Melanie, μετά από 18 χρόνια γάμου με τον 54χρονο Banderas, έχει ήδη συμπληρώσει τα χαρτιά του διαζυγίου κάνοντας λόγο για ανυπέρβλητες διαφορές
Ηταν κοινό μυστικό στο μαγικό πλανήτη του Hollywood ότι το ζευγάρι Melanie Griffith-Antonio Banderas είχε προβλήματα στο γάμου του.

GP Καναδά: Ταχύτεροι οι Αλόνσο, Χάμιλτον στα ελεύθερα! -Η πίστα Ζυλ Βιλνέβ υποδέχτηκε ομάδες πιλότους και μηχανικούς με συννεφιά, υγρασία και θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Η πίστα Ζυλ Βιλνέβ υποδέχτηκε ομάδες πιλότους και μηχανικούς με συννεφιά, υγρασία και θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου.
Ο Ισπανός εντυπωσίασε στην 1η περίοδο δοκιμών όπου κατόρθωσε να σημειώσει το ταχύτερο χρόνο έστω και με διαφορά χιλιοστών από τη Mercedes του Λιούις Χάμιλτον. Όλοι οι πιλότοι χρησιμοποίησαν την πιο σκληρή εκ των δυο διαθέσιμων γομών της Pirelli, στη συγκεκριμένη περίπτωση τη μαλακή με το κίτρινο χρώμα.