To Lada XCode θα είναι διαθέσιμο σε 2 χρόνια και θα κοστίζει κάτω από 15.000 ευρώ

Τη Lada μάλλον τη γνωρίζετε, την Avtovaz όμως; Η Avtovaz λοιπόν είναι η μεγαλύτερη ρώσικη αυτοκινητοβιομηχανίαμ κάτοχος του εμπορικού σήματος της Lada και εδώ και λίγα χρόνια μέλος του γαλλο- ιαπωνικού ομίλου των Renault Nissan.
Mε τη βοήθεια του ισχυρού αυτού ομίλου η Lada δείχνει να ξυπνά για τα καλά και να προχωρά σε έναν πλήρη εκσυγχρονισμό της γκάμας της, καθώς μετά το Vesta,

Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ άλματος με αυτοκίνητο είναι σχεδόν 116 μέτρα

Σχεδόν κάθε ταινία δράσης που σέβεται τον εαυτό της έχει σκηνές καταδίωξης με αυτοκίνητα, ενώ αν η αδρεναλίνη πρέπει να ανέβει ακόμα περισσότερα στο παιχνίδι μπαίνουν και τα πάντα εντυπωσιακά άλματα.
Πόσο μακριά μπορεί όμως να πηδήξει ένα αυτοκίνητο;

Ατύχημα με το μαγιό της είχε η Emily Ratajkowski στην Κρήτη

H Emily Ratajkowski ταξίδεψε από τη Σαντορίνη στην Κρήτη.
Το καλλίγραμμο μοντέλο φωτογραφήθηκε στον Μπάλο και στα Σειτάν Λιμάνια, οι οποίες, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, είναι από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου.
Και ενώ για άλλη μια φορά η Emily ήθελε να αναδείξει για άλλη μια φορά την εντυπωσιακή της πλάτη, ο φωτογραφικός φακός έκανε κλικ σε ακατάλληλη στιγμή.

Η καλλονή Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι βρίσκεται στη Μύκονο

Ιταλίδα καλλονή βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Μύκονο και απολαμβάνει τα μπάνια της στις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού των ανέμων.
Για όσους δεν αναγνωρίζουν το υπέροχο κορμί, πρόκειται για την 36χρονη Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι, πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση, σύζυγο του Φλάβιο Μπριατόρε, δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και προέδρου της ΚΠΡ.

Το καλοκαίρι της Χριστίνας Μουστάκα μέσα από φωτογραφίες

Το κορμί της Χριστίνας Μουστάκα σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. H πληθωρική, μελαχρινή καλλονή μαγνητίζει όλα τα βλέμματα σε κάθε της βήμα, πόσω μάλλον όταν αυτό το βήμα είναι με το μικροσκοπικό της μαγιό.

Το καλοκαίρι σχεδόν πέρασε και οι διακοπές για τους περισσότερους τελείωσαν. Η Χριστίνα πέρασε ήσυχα και ανέμελα και ενημέρωσε το Instagram με τις καλοκαιρινές της στιγμές.

Συνελήφθη ο Κρις Μπράουν για επίθεση με όπλο σε γυναίκα

Ο αμερικανός τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν, γνωστός για τη μουσική του αλλά και τις διάφορες περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη, συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα.
Ο Μπράουν οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) χθες το απόγευμα, δήλωσαν ένας εκπρόσωπος των δυνάμεων της τάξης και ο δικηγόρος του τραγουδιστή Μαρκ Γκεράγκος,

Έριξαν τούρτα στον πρόεδρο του γερμανικού ξενοφοβικού κόμματος AfD

Ελαφρά στο κεφάλι τραυματίστηκε ο γερμανός Γιργκ Μόιτεν, πρόεδρος του λαϊκιστικού, αντιευρωπαϊκού, ξενοφοβικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) όταν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του κόμματός του στην Κάτω Σαξωνία έγινε στόχος μιας κατεψυγμένης τούρτας, που πέταξε ένας 17χρονος.

Θεσσαλονίκη: Μία ακόμη διάκριση για την ομάδα της φόρμουλα του ΑΠΘ

Μία ακόμη διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Aristotle Racing Team (ART) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αποσπώντας τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της κοστολόγησης, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Formula Student, στο Gyor της Ουγγαρίας.
Έπειτα από 10 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας, μετρώντας στο ιστορικό της πέντε κατασκευασμένα μονοθέσια, πολλές επιτυχημένες συμμετοχές και διακρίσεις στην Ευρώπη και μία υψηλή θέση στην παγκόσμια

Η Θεσσαλονίκη αποκτά τη δική της Monopoly

Πρεμιέρα θα κάνει στην 81η ΔΕΘ στις 24 Σεπτεμβρίου η Monopoly με θέμα τη Θεσσαλονίκη. Το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών, που έχει κρατήσει συντροφιά σε γενιές Ελλήνων, προσαρμόζεται στα δεδομένα της Θεσσαλονίκης και παίρνει τη μορφή της.
Μνημεία, ξενοδοχεία, γνωστά κτίρια της πόλης, αθλητικά κέντρα και φυσικά το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αποκτούν τη θέση τους στη Monopoly της Θεσσαλονίκης και προσκαλούν τους παίκτες να κάνουν παιχνίδι.

Υποψήφια η Θεσσαλονίκη για το Final Four του FIBA Champions League

Πρεμιέρα θα κάνει το νεοσύστατο FIBA Champions League στις 27 Σεπτεμβρίου και οι ιθύνοντες ψάχνουν τη χώρα και την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final Four της διοργάνωσης.
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες είναι και η Ελλάδα και συγκεκριμένα εξετάζεται η περίπτωση της Θεσσαλονίκης και του «Nick Galis Hall» ή «PAOK Sports Arena»

Handelsblatt: Υπεύθυνη και η κυβέρνηση Καραμανλή στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Σε κείμενό της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ασχολείται με την υπόθεση Γεωργίου και τις πιθανές πολίτικές συνέπειες που μπορεί να έχει για τα πολιτικά πρόσωπα αλλά και την ίδια τη χώρα. Με τίτλο «ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ελλάδας», το άρθρο αναφέρει πως: «Έλληνες πολιτικοί αναζητούν έναν υπεύθυνο για τη μιζέρια του χρέους στη χώρα: ο πρώην επικεφαλής της κρατικής στατιστικής αρχής θα πρέπει να πάει φυλακή.

Έτσι αντιλαμβάνεται η ΝΔ τη νομιμότητα στο τηλεοπτικό τοπίο…

Η «θολή» κατάσταση που επικρατούσε στο τηλεοπτικό τοπίο επί δεκαετίες, με τις κυβερνήσεις του παρελθόντος, να έχουν αγαστή συνεργασία με τα μιντιακά συμφέροντα, ενώ η διαπλοκή άπλωνε τις ρίζες της παντού, είναι για τη ΝΔ μια κατάσταση…

Θέλει ο «φασίστας» να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

Γνωρίζοντας καλύτερα το παρελθόν υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αποφύγουμε τα ίδια λάθη στο μέλλον.
Το ότι είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που είχε εμφύλιο και αυτός δε διδάσκεται στα βιβλία της ιστορίας είναι μια μοναδική πρωτοτυπία και μακάρι η οποιαδήποτε κυβέρνηση να μεριμνήσει ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν αντικειμενικά την ιστορία του τόπου.

Συνεχίζεται υπό άκρα μυστικότητα η δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών

Σε πλήρη εξέλιξη και υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζεται η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες Πανελλαδικής εμβέλειας. Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν το όργιο φημών τονίζοντας ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Mega που φαίνεται, STAR δε θέλει – Ανησυχία στους εργαζόμενους

Υποψίες και μάλλον δικαιολογημένη αγωνία, δημιουργεί στους υπαλλήλους του Star, όπως αναφέρει η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, το γεγονός ότι μεγαλομέτοχος του καναλιού συμμετέχει στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδεις και με άλλη υποψήφια εταιρεία, αυτή των κυπριακών συμφερόντων.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ: