Βίντεο: Η Lana Del Rey... τυλίγεται στις φλόγες

Για το τραγούδι «West Coast New Music»
Σε τρία μέρη χωρίζεται το νέο video clip της Lana Del Rey σύμφωνα με τον αρθογράφο της Huffington Post.

Στο πρώτο περπατά με δύο όμορφους άντρες στην παραλία, στο δεύτερο καπνίζει τσιγάρα στο πλευρό ενός μεγαλύτερου σε ηλικία -αλλά εξίσου γοητευτικό- άντρα και στο τρίτο όπου η Del Rey τυλίγεται στις φλόγες.

O Γιωργος Σαμπανης ερμηνεύει "Ειχα κάποτε μια αγαπη" και το "Λιώμα σε γκρεμό" του Παντελή Παντελίδη .

Ο Γιώργος Σαμπάνης όλο το διάστημα που ήταν στην Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο και τον Απρίλιο είχε συνεχή επικοινωνία με τον Παντελή Παντελίδη μιας και έμεναν και στο ίδιο ξενοδοχείο. Η εκτίμηση μεταξύ τους καλλιτεχνικά είναι αμοιβαία. ...

“Άστο τέλειωσε” Ακούστε το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα τραγούδια “Πόσο να πέσω πιο χαμηλά” και ”Διαταγές”, για το οποίο μάλιστα συνεργάστηκε με τον Παντελή Παντελίδη, η Αμαρυλλίς επιστρέφει με νέο τραγούδι, το οποίο φέρει τον τίτλο “Άστο τέλειωσε”.

Καιρός Να Φύγω – Γιάννης Πάριος | Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του μεγάλου ερωτικού ερμηνευτή ( Βιντεο )

“Καιρός Να Φύγω” μας τραγουδάει ο Γιάννης Πάριος που μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο cd του με τίτλο “Όνειρα Κάνω”.

Επιστήμη - Τεχνολογία- Έξυπνα σωσίβια για μεγαλύτερη εν πλω ασφάλεια ( picture+video )

Όταν ένα πλοίο βυθίζεται, η διαδικασία εκκένωσης μπορεί να μετατραπεί σε πανικό και πολλοί να χάσουν τη ζωή τους. Μπορεί κάτι τέτοιο να αποφευχθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας;
Σε περιπτώσεις ανάγκης, το εργαλείο αναφοράς του καπετάνιου είναι μία κάτοψη του πλοίου, η οποία, όμως, δεν δείχνει την ακριβή θέση επιβατών και πληρώματος.

Ρωσία Συγκλονιστικό: μάνα πετάει τα παιδιά της από τον τέταρτο όροφο για να μην καούν ζωντανά!

Τα έσωσαν περίοικοι με αυτοσχέδιο στρώμα φτιαγμένο απο σεντόνια και σκεπάσματα...
Μια παρολίγον τραγωδία απεφεύχθη χάρη στην ψυχραιμία μιας μάνας και την συγκινητική συμπαράσταση δεκάδων γειτόνων της που έσπευσαν σε βοήθειά της.

Αυστραλία : Έλληνας οδηγός λεωφορείου Λέει ότι έχει... την καλύτερη δουλειά στον κόσμο με μηνιάτικο 4.000 δολάρια!

Πρώην οδηγός του ΟΑΣΑ με μισθό 900 ευρώ μετανάστευσε στην Αυστραλία και κάνει την ίδια δουλειά για 4.000 δολάρια το μήνα!
Μέχρι χθες νομίζαμε ότι η καλύτερη δουλειά στο κόσμο είναι η θέση εργασίας που προσέφερε το υπουργείο του Τουρισμού της Αυστραλίας στο άτομο που θα επιλεγόταν για να φροντίζει το σχεδόν έρημο νησί, Hamilton, στο σύμπλεγμα Great Barrier Reef στην Αυστραλία, με μισθό 85.564 ευρώ το εξάμηνο.

Economist -Το χειρότερο της Ευρώπης είναι το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα...

«Πάτωσε» η ελληνική εκπαίδευση - Τελευταία απ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες κατατάσσεται μαζί με χώρες όπως η Ινδονησία, το Μεξικό και η Βραζιλία
H χώρα μας «πάτωσε» στην κυριολεξία  σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες στον εκπαιδευτικό τομέα και «φιγουράρει» στην τελευταία θέση ανάμεσα σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου που χαρακτηρίζονται ως «αναδυόμενες» οικονομίες όπως η Ινδονησία, το Μεξικό και η Βραζιλία!

Νομική σύγκρουση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου με τον γιο του-Απίστευτη ενδοοικογενειακή νομική διαμάχη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σε ομιλία του στην Ακαδημία Αθηνών χαρακτήρισε «ατελή», την οικογένεια που έχει υιοθετήσει παιδί. Ο γιος του που έχει υιοθετήσει ένα αγόρι κινήθηκε δικαστικά εναντίον του πατέρα του, ζητώντας την προστασία του θετού του παιδιού
Πέτρα του σκανδάλου του μείζονος αυτού ζητήματος που έχει δημιουργηθεί ήταν η αναφορά του όρου «ατελής οικογένεια» που έκανε ο κ. Βασίλης Σκουρής κατά την ανακήρυξή του ως μέλους της Ακαδημίας Αθηνών τον Νοέμβριο του 2010.

Εισβολή Άδωνι Γεωργιάδη στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ

Οι δημοσιογράφοι της αδέσμευτης και ανεξάρτητης ΝΕΡΙΤ, καθώς και οι πολύπαθοι Έλληνες τηλεθεατές παρακολουθούν τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να εισβάλει στο τηλεοπτικό στούντιο και να αγορεύει όρθιος χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του Χρήστου Μέγα:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Η Μεσσηνία, που τη θεωρεί πολιτικό του φέουδο ο κύριος Σαμαράς, έδωσε το μεγάλο και αποφασιστικό παρών στην ανατροπή της πολιτικής του.

Η Μεσσηνία, που τη θεωρεί πολιτικό του φέουδο ο κύριος Σαμαράς, έδωσε το μεγάλο και αποφασιστικό παρών στην ανατροπή της πολιτικής του. 

Νωρίτερα, συναντηθήκαμε με πολίτες στην Τρίπολη και με την υποψήφια δήμαρχο Τρίπολης με την Μαντινειακή Συμπολιτεία, Γιαννούλη Αντωνία

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, αυξάνεται η πόλωση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse RC για το www.topontiki.gr

Το πρώτο κύμα αποτελεσμάτων της κυλιόμενης δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές, την οποία διενεργεί η εταιρεία Pulse RC για την ιστοσελίδα του «Ποντικιού» (www.topontiki.gr), τη Δευτέρα 5 Μαΐου, ακριβώς είκοσι ημέρες πριν στηθεί η ευρωκάλπη, έστειλε ήδη το πρώτο «σήμα». Η πόλωση μεταξύ των δύο κυρίαρχων κομμάτων ενίσχυσε αμφότερα ήδη από την αρχή της κορύφωσής της, σε ποσοστό 3% συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας για το «Ποντίκι».

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ Στη δεύτερη θέση η Ελλάδα με 408 βραβευμένες ακτές

Με 408 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στη δεύτερη θέση, παγκοσμίως, ανάμεσα σε 51 χώρες, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στη χώρα, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με «Γαλάζια Σημαία» για το 2014.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ- Θα ξαναέρθω στην Ελλάδα για να κάνω διακοπές...

Με μία καρδιά γεμάτη αγάπη για την Κρήτη και τους ανθρώπους της αναμένεται να αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για την πατρίδα της η 51χρονη Βίκι Πρέσμικ, η Αμερικανίδα που βρέθηκε μία ανάσα από τον θάνατο όταν τραυματίστηκε βαρύτατα από αυτοσχέδιο βαρελότο στην Οία της Σαντορίνης, το βράδυ της Ανάστασης.

Πούτιν: Ακροδεξιοί πίσω από τις ταραχές-Αποσύραμε το στρατό από τα σύνορα με Ουκρανία

Η Ρωσία έχει αποσύρει τα στρατεύματά της από τα σύνορα με την Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος κατηγόρησε ουκρανικές ακροδεξιές ομάδες για τις πρόσφατες αναταραχές, ενώ κάλεσε τους αυτονομιστές να αναβάλουν δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου.

ΠΕΡΟΥ Τύχη βουνό για αλεξιπτωτιστή που επέζησε πτώσης από 1.500 μέτρα

Τύχη βουνό είχε ένας υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας του Περού ο οποίος επέζησε μιας πτώσης από ύψος 1.500 μέτρων και πλέον, στην περιοχή Αρεκίπα, όταν το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε κατά τη διάρκειας μιας εκπαιδευτικής πτώσης.