Η υπέροχη Bombshell Betty: Έξι φορές κάτοχος του ρεκόρ ταχύτητας [video]

Πολλά, καλά και γρήγορα αυτοκίνητα πωλούνται για πολύ λιγότερα χρήματα από το ισόποσο των 176 χιλιάδων ευρώ που κοστίζει...
αυτή η Buick, αλλά σαφώς δεν είναι ούτε τόσο γρήγορα ούτε τόσο ιστορικά.

H Buick Super Riviera 1952 διατίθεται προς πώληση από το δεύτερο ιδιοκτήτη της κατά το DuPont Registry και φυσικά δεν έχει έχει καμία σχέση με το τότε αυτοκίνητο

Γυμνή στο κρεβάτι για να προωθήσει το τραγούδι της

Τον καλύτερο τρόπο βρήκε γνωστή τραγουδίστρια για να προωθήσει το νέο τραγούδι της.
Η Ντέμι Λοβάτο έκανε μία αποκαλυπτική φωτογράφιση για τις ανάγκες του νέου της video clip για το τραγούδι "BodySay". Ξάπλωσε σε ένα κρεβάτι γυμνή, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό και αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της και τα τατουάζ της.

Μέσα στο Pestana CR7, το πρώτο ξενοδοχείο του ξενοδόχου Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου αλλά και ο υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας ευφυής επιχειρηματίας.
Χωρίς να παραιτηθεί από τις επόμενες κινήσεις του στη σκακιέρα του κέρδους –κάτι που θα μπορούσε να κάνει με άνεση καθώς σύμφωνα με το Forbes ο Πορτογάλος επιθετικός έχει κερδίσει συνολικά 82 εκατ.

ΣΥΡΙΖΑ προς Κουμουτσάκο: Το γαρ πολύ της διαπλοκής γεννά παραφροσύνη

«Έπρεπε να αναμένουμε ότι θα ταυτίζονταν –έστω και με χρόνοκαθυστέρηση- με όσους επιθυμούν να συνεχιστεί η ασυδοσία στο χώρο των ΜΜΕ»
Σκληρή απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα ισχυρίστηκε νωρίτερα δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο Γ. Κουμουτσάκος επιθυμεί να συνεχιστεί η  ασυδοσία στο χώρο των ΜΜΕ.

«Απόπνεες προσπάθειες του παλαιού μηντιακού κατεστημένου να σταματήσουν την αδειοδότηση»

«Η εφημερίδα Καθημερινή του Ομίλου Αλαφούζου, προσπαθεί να δημιουργήσει "κλίμα" και να προκαλέσει σύγχυση στο αναγνωστικό κοινό»
«Οι απόπνεες προσπάθειες του παλαιού μηντιακού κατεστημένου να εμποδίσουν την πρώτη αδειοδότηση στην ιστορία της ελληνικής  τηλεόρασης καθίστανται μάταιες» αναφέρει το υπουργείο Επικρατείας, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα από την «Καθημερινή».

Ταξίδι στο χρόνο με την «Τριήρη Ολυμπιάς» (video)

Η «Τριήρης Ολυμπιάς» είναι αντίγραφο αρχαίας Ελληνικής Τριήρους. Το 1985 το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό έδωσε το πράσινο φως για τη ναυπήγηση και καθελκύστηκη ομοιώματος αρχαίας ελληνικής τριήρους με το όνομα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ».

Η τριήρης 'ΟΛΥΜΠΙΑΣ' ξεκίνησε να κατασκευάζεται στην Ελλάδα τον Μάιο του 1985 και περατώθηκε τον Ιούλιο του 1987.

Formula 1: ο Χάμιλτον νίκησε τον Ρόσμπεργκ στον τελευταίο γύρο στην Αυστρία (vid)

Ο συναρπαστικότερος αγώνας της χρονιάς μέχρι τώρα έγινε στην Αυστρία με τον Λιούις Χάμιλτον να προσπερνά τον Νίκο Ρόσμπεργκ στον τελευταίο γύρο, με τα δύο μονοθέσια να συγκρουόνται, ανεβάζοντας την ένταση στο στρατόπεδο της Μερσέντες. Εντυπωσιακό ατύχημα για τον Φέτελ με τον πίσω τροχό της Ferrari να σκάει στον αέρα.
Το διήμερο ξεκίνησε έτσι κι αλλιώς με τον Χάμιλτον στην pole position και τον

Θύμα της κρίσης ο Κυριάκος Μαμιδάκης

Η κρίση οδήγησε στην από ευθιξίας αυτοκτονία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον ιδιοκτήτη του Ομίλου πετρελαιοειδών «Μαμιδάκης», Κυριάκο Μαμιδάκη, ο οποίος δεν άντεξε την κατάρρευση της αυτοκρατορίας που είχε δημιουργήσει, βλεποντας στα δελτία ειδήσεων τις εξελίξεις με την υπαγωγή της εταιρίας του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου.

Αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης της Jetoil

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Διόνυσο ο πρόεδρος της Jetoil, Κυριάκος Μαμιδάκης στα 84 του χρόνια. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες 
Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Διόνυσο ο πρόεδρος της Jetoil, Κυριάκος Μαμιδάκης στα 84 του χρόνια. Βρέθηκε από τον γαμπρό του στον Διόνυσο όπου διέμενε (Αχιλλέως 4).

Τα τρελά γενέθλια της Λίντσεϊ Λοχαν στη Μύκονο Δείτε το βίντεο

Την Μύκονο που επισκέπτεται τα καλοκαίρια, επέλεξε η Λίντσεϊ Λοχαν προκειμένου να γιορτάσει τα τριακοστά της γενέθλια! H Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει γίνει περισσότερο γνωστή για τις ...κραιπάλες της εκτός πλατώ παρά για το υποκριτικό της ταλέντο, έσβησε τα κεράκια σε πάρτι που οργάνωσε στο sea side club Rakkan στο Καλό Λιβάδι. Όμως, η εμφάνιση της σταρ του Χόλιγουντ στον χώρο της εκδήλωσης ήταν επεισοδιακή.

Η Rose Bertram και οι υπέροχες καμπύλες της Δείτε τις φωτογραφίες της

Την γνωρίσαμε αρχικά στο Sports Illustrated Swimsuit Edition ενώ πολύ γρήγορα ξεπήδησε από τις σελίδες του για να βρεθεί πρωταγωνίστρια στην καμπάνια της Agent Provocateur και να κάνει το πρώτο της βήμα στο χώρο του μόντελινγκ.
Η Rose Bertram είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα μοντέλα. Το κορμί της είναι στα ανώτερα επίπεδα. Το στήθος της είναι πληθωρικό, ενώ τα οπίσθιά της σε άψογη κατάσταση.

Αυστραλία: Νίκη του συντηρητικού συνασπισμού χωρίς αυτοδυναμία

Για την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης της Αυστραλίας ψήφισαν το Σάββατο 15,6 εκατομμύρια ψηφοφόροι.
Από τις εκλογές θα αναδειχθούν 150 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και 76 γερουσιαστές.
Τα exit polls και τα αποτέλεσματα έδειξαν μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στον συνασπισμό των συντηρητικών και τους εργατικούς.

Ισπανία: Χάος στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης

Ατελείωτες είναι οι ουρές αγανακτισμένων ή εξαντλημένων επιβατών στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης.
Η διαχειρίστρια εταιρία χαμηλού κόστους Vueling, που βρίσκεται σε κατάσταση αναδιοργάνωσης προχώρησε στην αναβολή ή ματαίωση δεκάδων πτήσεων προκαλώντας τεράστιο εκνευρισμό στους επίδοξους ταξιδιώτες.

Ρωσία: Χάθηκε από τα ραντάρ στη Σιβηρία το μεγαλύτερο πυροσβεστικό αεροσκάφος στον κόσμο

 Τουλάχιστον έξι νεκροί από την πτώση αεροσκάφους IL-76 στη Σιβηρία, κατά τη διάρκεια αποστολής αεροπυρόσβεσης (Pics)
Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση από τα ραντάρ ενός ρωσικού αεροσκάφους τύπου IL-76 (Ilyushin).
Πρόκειται για το μεγαλύτερο πυροσβεστικό αεροπλάνο που έχει κατασκευαστεί στον κόσμο, καθώς έχει δυνατότητα να βομβαρδίσει φωτιές με 42 τόνους νερού.
Είχε σταλεί από το κέντρο εκτάκτων αναγκών της Μόσχας στην περιοχή Ιρκούτσκ,

Ο σκλάβος που έμαθε τον Jack Daniel να φτιάχνει το διάσημο ουίσκι του

Μέχρι πρόσφατα, οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που επισκέπτονταν κάθε χρόνο το αποστακτήριο του Jack Daniel στο Τενεσί των ΗΠΑ, μάθαιναν μια ιστορία που είχε ως εξής: Κάπου στα 1850, όταν ο Daniel ήταν ακόμη μικρό παιδί, βρέθηκε στη δούλεψη του πάστορα Dan Call, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα παντοπωλείο και πουλούσε στο μαγαζί του το ουίσκι που παρασκεύαζε μόνος του.

Πόσο νερό πρέπει να πίνετε ανάλογα με το βάρος και την ηλικία σας

Το νερό είναι πηγή ζωής και απαραίτητο καθημερινά για την καλή υγεία των ανθρώπων.
Παρ' όλο που μπορεί πολλοί να μην το αξιολογούν, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν αρκετοί είναι ότι πιστεύουν πως μπορούν να αντικαταστήσουν το νερό με άλλα ροφήματα, με αποτέλεσμα να μην παίρνουν όσο νερό πραγματικά χρειάζονται.

Ο Τραμπ κατήγγειλε τη Χίλαρι για διαφθορά με ένα… άστρο του Δαυίδ! (Photos)

Ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε χθες στο Twitter μια εικόνα-κολλάζ με τη Δημοκρατική αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, εκατοδόλαρα, ένα άστρο του Δαυίδ και τη λεζάντα
 «η πιο διεφθαρμένη υποψήφια που έχει υπάρξει ποτέ!»,
προκαλώντας κατακραυγή και σύγχυση στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μάνου Τσάο τραγούδησε στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι (Video)

Μοιάζει απίστευτο… αλλά συνέβη. Ο Μάνου Τσάο άρπαξε μια κιθάρα και τραγούδησε στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι. 
Διασκέδασε τα παιδιάκια και άλλου περαστικούς και εντυπωσίασε με την απλότητα του!

Αυτοί καταθέτουν αίτηση για τηλεοπτική άδεια – Κατεβαίνει αυτόνομα ο Μαρινάκης

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν αίτηση για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας εθνικής εμβέλειας ο Alpha και το E-TV. Προηγήθηκαν, την περασμένη βδομάδα, ο ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 και το Star. Μεταξύ των επιχειρηματιών που  θα διεκδικήσουν άδεια είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την εταιρεία “Αλτερ Έγκο” η οποία έχει

Αρχαιολογικό μουσείο θα αποκτήσει η Ζάκυνθος

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ζακύνθου, στην περιοχή Λαζαρέτα, στην πόλη του νησιού.
Το νέο μουσείο αναμένεται να κατασκευαστεί στο οικόπεδο του εγκαταλειμμένου εργοστασίου της ΔΕΗ, λίγο έξω από την πόλη της Ζακύνθου. Γι' αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή,

EURO 2016: φαβορί η Γαλλία απέναντι στην ενθουσιώδη Ισλανδία για τα ημιτελικά

Στο Παρίσι και το σταντ ντε Φρανς φιλοξενείται ο τελευταίος προημιτελικός του EURO 2016, με τους διοργανωτές Γάλλους να αντιμετωπίζει την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, τους ενθουσιώδεις Ισλανδούς, με το νικητή να αντιμετωπίζει την Γερμανία στον β ημιτελικό.
Μεγαλύτερος αντίπαλος για την Γαλλία είναι το άγχος και η ανάγκη του αποτελέσματος μπροστά στο κοινό της,

EURO 2016: Στα ημιτελικά η Γερμανία, 6-5 στα πέναλτι την Ιταλία (Φωτό+Βίντεο)

Η Γερμανία ήταν η μεγάλη νικήτρια στην «τιτανομαχία» με την Ιταλία που κρίθηκε στα πέναλτι, με τα «πάντσερ» να επικρατούν με 6-5 σκορ (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) στη ρώσικη ρουλέτα, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro 2016.

Το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι κύλησε με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τα δύο καρέ, με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, πηγαίνοντας εν τέλει στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Αυστραλία: Αδιέξοδο στις εκλογές λένε τα αποτελέσματα

Κανεις νικητής, λένε τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων στην Αυστραλία.
Ο μαγικός αριθμός είναι οι 76 έδρες στο κοινοβούλιο και με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, η Συμμαχία της δεξιάς ή το κόμμα των Εργατικών δεν φαίνεται να τον προσεγγίζει.