ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν 4-1 Στιγμιότυπα 5.11.2020

Lockdown από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ SMS – ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ

 

Καθολικό lockdown στην Ελλάδα για έναν μήνα προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, «ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έκαναν δεκτή την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων», ενώ παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Πρωθυπουργός  την Πέμπτη, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων την Πέμπτη στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει ολικό lockdown από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου.

Ντόναλντ Τραμπ : Αρνείται να αποδεχθεί το αποτέλεσμα

 

«Το βράδυ είχαμε προβάδισμα σε κρίσιμες πολιτείες τις οποίες μάλιστα ελέγχουν οι δημοκρατικοί, Πολύ παράξενο που αυτό το προβάδισμα άρχισε οριακά να εξαφανίζεται», αναφέρει. ο Τραμπ.
Ξαναχτύπησε με δεύτερο tweet μέσα σε λίγες ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ, αμφισβητώντας το εκλογικό αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για «απάτη» στην καταμέτρηση των ψήφων.

«Το βράδυ είχαμε προβάδισμα σε κρίσιμες πολιτείες τις οποίες μάλιστα ελέγχουν οι δημοκρατικοί, Πολύ παράξενο που αυτό το προβάδισμα άρχισε οριακά να εξαφανίζεται», αναφέρει.

CNN: Εκλογες ΗΠΑ: «Βλέπει» τη νίκη ο Μπάιντεν ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση - θρίλερ

 

Πιο κοντά στον απόλυτο στόχο των 270 εκλεκτόρων μοιάζει να βρίσκεται πλέον ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, καθώς η αναμέτρηση – θρίλερ για τον Λευκό Οίκο στις ΗΠΑ συνεχίζεται.

Έξι πολιτείες – κλειδιά μένουν ακόμη να ανακοινώσουν επίσημα αποτελέσματα, καθώς εκεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων συνεχίζεται.

Ανάμεσα σε αυτές η Αριζόνα, η Τζόρτζια και η Πενσυλβάνια -πολιτείες που θεωρούνται οι πλέον αμφίρροπες.

Tην Αριζόνα θα την χάσει λογο Σίντι Μακέιν

Κορωνοϊός: Πώς αποφάσισε ο πρωθυπουργός το lockdown

 

Ο κύβος ερρίφθη. Η Ελλάδα θα ξαναζήσει μέρες Μαρτίου. Η δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού ανάγκασε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει δεκτή την πρόταση των λοιμωξιολόγων για καθολικό lockdown διάρκειας ενός μήνα.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός είχε συνεχείς συσκέψεις με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, υπουργούς και τους στενούς του συνεργάτες.

Αμερικανικές εκλογές: Μια ανάσα από τη νίκη ο Τζο Μπάιντεν- 264 εκλέκτορες- Τραμπ έχει εξασφαλίσει 214

 

Το μεγάλο ρεκόρ του Μπάιντεν μεγαλώνει: Ξεπέρασε τις 71.000.000 ψήφους....

Έξι εκλέκτορές μακριά από τη νίκη

Ο Τζο Μπάιντεν, μετά τη μεγάλη ανατροπή σε Γουισκόνσιν και Μίσιγκαν έχει 264 εκλέκτορες, την ώρα που ο Τραμπ έχει εξασφαλίσει 214. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών χρειάζεται άλλη μια Πολιτεία (τη Νεβάδα) για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αμερικανικές εκλογές: Για νομικές μάχες ετοιμάζεται ο Τραμπ, όσο παγιώνεται το προβάδισμα Μπάιντεν

 

Ενώ το Ουισκόνσιν κατοχυρώνεται στον Μπάιντεν η ομάδα του προέδρου ζητά επανακαταμέτρηση και παύση της διαδικασίας σε Μίσιγκαν και Πενσυλβάνια.

Συνεχίζεται το θρίλερ στις αμερικανικές εκλογές με τον Ντόναλντ Τραμπ να ξεκινά δικαστικό αγώνα σε βάρος της διαδικασίας σε κρίσιμες πολιτείες.

"Άσχημα πράγματα συμβαίνουν στην Πενσυλβένια. Οι Δημοκρατικοί επιχειρούν να εξαφανίσουν και να περιορίσουν τις ψήφους των Ρεπουμπλικανών. Ο πρόεδρος Τραμπ και η ομάδα του μάχονται για να βάλουν ένα τέλος σε αυτό",

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Καραμπάχ ζήτησε τη δολοφονία όλων των Αρμενίων

 

Eν έτει 2020 φαντάζει αδιανόητο να χύνεται ακόμη αίμα ανάμεσα σε δύο χώρες και λόγος για να 'δικαιώνει' μια τέτοια εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρχει. Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και απο τους ανθρώπους του αθλητισμού θα περίμενε κανείς μια στάση σύμπνοιας και αποδοκιμασίας για έναν -ακόμη- πόλεμο, που στοιχίζει εκατοντάδες ζωές. Κι όμως, μια τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Κάραμπαχ όχι μόνο δεν κινείται σε ένα τέτοιο πλαίσιο αλλά αντίθετα προκαλεί οργή και αποτροπιασμό.

Η κόρη του Μαραντόνα του έσωσε τη ζωή

 

Την Παρασκευή 30/10 ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε γενέθλια. 'Έκλεισε' τα 60. Πήγε για μισή ώρα στο προπονητικό κέντρο της Gimnasia Y Esgrima, για να δει τους παίκτες του και να του ευχηθούν. Μετά έκανε και μια guest star εμφάνιση στο ματς με την Πατρονάτο. Όσοι τον είδαν, είδαν και ότι δεν μπορούσε να περπατήσει. Αποχώρησε υποβασταζόμενος. Έδειχνε εξαντλημένος.


Τη Δευτέρα 2/11 η κόρη του Τζανίνα, τον πήρε από το χέρι και τον πήγε σε ιδιωτική κλινική της Λα Πλάτα, 60 χιλιόμετρα νότια του Μπουένος Άιρες. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο λόγος δεν ήταν ο Covid-19. Δεν διευκρίνιζαν όμως, και τι οδήγησε τον θρύλο στο νοσοκομείο.

Ο Φορτούνης έχει 21 μέρες για να τιμωρήσει την επιθυμία του Γκουαρδιόλα

 

Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, να γίνεται πρώτο θέμα οτιδήποτε αφορά τις αγωνιστικές συνθήκες της ομάδας. Ειδικά όταν αυτές περιλαμβάνουν τη σχέση του Πέδρο Μαρτίνς με τον Κώστα Φορτούνη, κάθε κίνηση του προπονητή ή του ποδοσφαιριστή 'αποκωδικοποιείται' κατά το δοκούν και ανάλογα τα... κομμάτια της πλευράς που θέλει να πάρει ο καθένας.

Μόνο που η κατάσταση μοιάζει πολύ πιο απλή από όσο μπορεί να φαντάζετε κανείς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στις ικανότητες του παίκτη, ο Φορτούνης δεν... ξέχασε τη μπάλα, ωστόσο στην καθημερινότητα ενός γκρουπ