KISS Ukraine: Μια απλή επιχείρηση εκβιασμού?

  Έχω δει πολλές φορές να λέγεται ότι η Ουκρανία είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη, πιθανώς σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν γνωρίζω. Είναι κάτι που ακούω συνέχεια.

Κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εμπορία ανθρώπων, εμπορία παιδιών, σεξουαλική εμπορία, σεξουαλική εμπορία παιδιών, κέντρο ναρκωτικών για ναρκωτικά που εισέρχονται στην Ευρώπη και άλλα βρώμικα πράγματα. Δεν γνωρίζω.

Τα τυφέκια επίθεσης Καλάσνικοφ AK-203 θα παράγονται στην Ινδία

 Η ρωσο-ινδική κοινή επιχείρηση Indo-Russian Rifles Private Limited σκοπεύει να τοπικοποιήσει πλήρως την παραγωγή επιθετικών τυφεκίων AK-203 στην Ινδία, αναφέρει το TASS αναφερόμενο στον ρωσικό αμυντικό γίγαντα εξαγωγών Rosoboronexport.

Ένταξη νέων εδαφών: Δισεκατομμύρια δολάρια σε έξοδα και τρισεκατομμύρια σε έσοδα

 Η ένταξη νέων εδαφών στη Ρωσία είναι δικαιολογημένη από οικονομική άποψη και δεν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον ρωσικό προϋπολογισμό, ανέφερε το Κρεμλίνο.
Καθώς η Ρωσία ετοιμάζεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, οι ειδικοί προσπαθούν να υπολογίσουν πόσο θα κοστίσει στον ρωσικό προϋπολογισμό η ανοικοδόμηση πόλεων και η αποκατάσταση της ειρηνικής ζωής στα νέα εδάφη. Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να βρουν πόσα κέρδη θα αποφέρουν οι νέες περιοχές.

Η Washington Post ανακοίνωσε το κατά προσέγγιση κόστος των κοιτασμάτων ορυκτών στις νέες περιοχές — περίπου 12,4 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Πούτιν: Η νίκη της Ρωσίας στον αγώνα με το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας είναι αναπόφευκτη

 «Από την άποψη της επίτευξης ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος και νίκης, κάτι που είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν εξαφανιστεί ποτέ», είπε ο Πούτιν.

Η νίκη της Ρωσίας βασίζεται «στην ενότητα και τη συνοχή του λαού, το θάρρος και τον ηρωισμό των μαχητών που συμμετέχουν στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία και στην πρώτη γραμμή».

Επεσήμανε επίσης τη συνεισφορά των εργαζομένων στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα.

Ουκρανία: Συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε νηπιαγωγείο στο Κίεβο – 16 νεκροί

 Αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο στην πόλη Μπρόβαρι, κοντά στο Κίεβο, το πρωί της Τετάρτης, με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων να έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ουκρανικές αρχές έκαναν λόγο για 16 νεκρούς, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά, αλλά και 22 τραυματίες.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα κτίριο να φλέγεται και αναφέρουν ότι ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ελικόπτερο ή drone έπεσε στο κτίριο αυτό όπου στεγάζεται παιδικός σταθμός.

Πούτιν: Το θέμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης είναι να σταματήσει ο πόλεμος στο Ντονμπάς

 Όλα όσα κάνει η Ρωσία τον τελευταίο καιρό, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, είναι μια προσπάθεια τερματισμού του πολέμου στο έδαφος των δημοκρατιών του Ντονμπάς, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με βετεράνους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, κατοίκους του πολιορκημένου Λένινγκραντ. και δημόσια πρόσωπα στην Αγία Πετρούπολη στις 18 Ιανουαρίου.

Πούτιν: Το θέμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης είναι να σταματήσει ο πόλεμος στο Ντονμπάς