Βόλος: Ολοταχώς για το ρεκόρ Γκίνες της 'μεγαλύτερης τσιπουροκατάνυξης'!

Η "μεγαλύτερη τσιπουροκατάνυξη" στην παραλία, στο πλαίσιο παγκοσμίου συνεδρίου με τη συμμετοχή χωρών που έχουν πετύχει ρεκόρ Γκίνες
Παγκόσμιο συνέδριο με τη συμμετοχή 20 και πλέον χωρών, οι οποίες έχουν πετύχει ρεκόρ Γκίνες προγραμματίζει στον Βόλο η ΕΚΠΟΛ. Τη διοργάνωση του συνεδρίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και το υπουργείο Πολιτισμού,

Το πριγκιπάτο του Μονακό επεκτείνεται προς τη θάλασσα

Το Μονακό, το μικρό πριγκιπάτο που είναι γνωστότερο για το καζίνο του, σχεδιάζει να επεκταθεί, όχι προς τη μεριά της Γαλλίας αλλά προς τη θάλασσα. Η νέα «γειτονιά» έκτασης 60 στρεμμάτων θα χτιστεί πάνω σε μια πλατφόρμα που θα κατασκευάσει η γαλλική εταιρεία Bouygues.

Πρεμιέρα για το Angry Birds 2 σε Android και iOS (video)

Διαθέσιμο είναι από σήμερα, 30 Ιουλίου, το Angry Birds 2 για smartphones και tablets που τρέχουν σε Android και iOS.
Οι λάτρεις του δημοφιλούς παιχνιδιού της Rovio θα μπορούν να το εγκαθιστούν δωρεάν στις συσκευές τους.
Πρόκειται για το πρώτο σίκουελ της επιτυχημένης σειράς, που πρωτοκυκλοφόρησε για το λογισμικό iOS της Apple το Δεκέμβριο του 2009.

Νέα εγκύκλιος σε δήμους της Κρήτης από το ΥΠΟΙΚ: Απαγορεύονται τα beach party

Τη νομοθεσία, σχετικά με την απαγόρευση των συναυλιών και πάρτι στις παραλίες, κοινοποίησε εκ νέου σε δήμους της Κρήτης το υπουργείο Οικονομικών. Στη σχετική εγκύκλιο η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας και οι κατά τόπους Κτηματικές Υπηρεσίες ενημερώνουν τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης ότι η χρήση του αιγιαλού επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας σε αναψυκτήρια, επιχειρήσεων θαλάσσιων σπορ κ.ά.

Υπερορθόδοξος Εβραίος μαχαίρωσε έξι ανθρώπους στο Gay Pride της Ιερασουαλήμ (εικόνες – video)

Ένας υπερορθόδοξος Εβραίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε έξι συμμετέχοντες στην ετήσια παρέλαση Gay Pride που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ σήμερα.
Πρόκειται για την χειρότερη επίθεση εδώ και χρόνια που διαπράττεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής στην Ιερουσαλήμ.

Γιατί οι άντρες αγαπούν το γυναικείο στήθος;Η επιστήμη έδωσε την απάντηση

Γιατί οι άνδρες σκέφτονται και το φαντασιώνονται το γυναικείο στήθος ενώ στη πραγματικότητα πρόκειται απλά για δύο σάκους με λίπος που κρέμονται από τον γυναικείο θώρακα;
Οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια ικανοποιητική εξήγηση σε αυτή την περίεργη εμμονή των ανδρών με το στήθος.
Πρόσφατα ένας νευροεπιστήμονας ανέπτυξε την δική του θεωρία, η οποία, ισχυρίζεται πως «βγάζει επιτέλους νόημα».

Καμμένος: Υπό εξέταση η εθελοντική στράτευση των γυναικών

Στην εθελοντική στράτευση των γυναικών αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. "Δεν πρόκειται να δεχτώ μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων", είπε μεταξύ άλλων
«Η σκέψη που υπάρχει, και θα την εξετάσουμε με τους αρχηγούς και τα επιτελεία, είναι η δυνατότητα της εθελοντικής στράτευσης των γυναικών», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Καμμένος από την Τρίπολη,

Αλεχάντρα Μαλιέτι* Η σύντροφος του Γκουτιέρεζ είναι ΘΕΑ! (Photos)

Ο Γιόνας Γκουτιέρεζ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και αν τελικά έρθει στην Ελλάδα θα τον συνοδεύσει η εντυπωσιακή σύντροφός του.
 Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατάφαρε να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο και είχε από την πρώτη στιγμή δίπλα του την πανέμορφη Αλεχάντρα Μαλιέτι, η οποία στάθηκε δίπλα του και τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές.

Οι Έφηβοι νίκησαν με 61-57 τη Ρωσία και πέρασαν στους «8»

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ Εφήβων παρά το γεγονός ότι είχε εξασφαλίσει με την νίκη της Βοσνίας επί της Ιταλίας την πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ στον Βόλο, πήρε τη νίκη με 61-57 επί της Ρωσίας μετά από εξαιρετική εμφάνιση.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε δρόμο του Σινσινάτι (πολιτεία Οχάιο) στις ΗΠΑ.

Ο Ray Tensing, λευκός αστυνομικός, σταματάει για έλεγχο τον Samuel Dubose, έναν 43χρονο Αφροαμερικανό οδηγό οχήματος, ο οποίος λίγο νωρίτερα παραβίασε STOP σε διασταύρωση. Του ζητάει επανειλημμένα το δίπλωμα οδήγησης, χωρίς ωστόσο εκείνος να του το δείξει. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αστυνομικού, κάποια στιγμή ο Samuel Dubose θέτει σε κίνηση το αυτοκίνητο με σκοπό να τον παρασύρει και να διαφύγει.

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στη μάχη του Europa League

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ρίχνονται απόψε στην μάχη του Europa League με τελικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Σπάρτακ Τρνάβα (20:00, Novasports 1) και ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στην Στοκχόλμη την ΑΙΚ (20:00, Novasports 2).

Βρήκε 150.000 δολάρια στον δρόμο και τα πήρε σπίτι του!

Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν δύο υπάλληλοι εταιρείας ανεφοδιασμού ATM στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, οι οποίοι άφησαν στην άκρη του δρόμου μια τσάντα με 150.000 δολάρια.

Όπως ανέφεραν στους εμπειρογνώμονες της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση, τακτοποιούσαν το εσωτερικό του οχήματος προκειμένου να κάνουν χώρο για τη βαλίτσα.