RT en Español·-Video-News-World:Más de la mitad de los españoles estarían dispuestos a abandonar España por razones laborales, según un nuevo estudio.

El acceso al servicio de correo electrónico Lavabit, presuntamente empleado por el excolaborador de la CIA Edward Snowden, ha sido cerrado por el mismo fundador.

La decisión la tomó el propio propietario del servicio, que publicó en el portal un mensaje explicando las razones del cierre.

Ακόμα και η Tamara Ecclestone πάει στο σούπερ μάρκετ!

Ακόμη και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν μόνοι τους τα ψώνια τους
Από τη στιγμή που η αδελφή της είχε πέσει θύμα ληστείας κοσμημάτων αξίας 500.000 λιρών και ο σύζυγός της αναρρώνει από επίθεση που δέχτηκε με την απειλή μαχαιριού για να τον ληστέψουν, καλό θα ήταν για λίγο η Tamara Ecclestone να ρίξει τους... τόνους.

Μαϊάμι Δείτε την Joanna Krupa topless

Ημίγυμνη δίπλα στο σύζυγό της, Romain Zago
Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο μια ρομαντική τελετή στο Μαϊάμι της Φλόριντα και τώρα οι νεόνυμφοι Joanna Krupa και ο σύζυγός της, Romain Zago περνάνε το μήνα του μέλιτος τους, κάνοντας διακοπές.

Σε έξοδο με τον Brahim Zaibat H Madonna φοράει διαμαντένια σιδεράκια

Μία… «λάμψη» βγήκε μέσα από το στόμα της
Με ένα πλατύ χαμόγελο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο ετήσιο Festival de Musique de Menton - μια γιορτή της κλασσικής μουσικής με παραστάσεις από καλλιτέχνες και συμφωνικές ορχήστρες – η Madonna αποκάλυψε το λαμπερό της μυστικό: φορούσε μία σειρά από διαμαντένια σιδεράκια!

Paris Match: Μύκονος, το νησί που δεν άγγιξε η κρίση-Οδοιπορικό από τον Ωνάση μέχρι το Nammos και τις «ονειρικές πλαζ»

«Μακριά από τη λιτότητα, η γιορτή συνεχίζεται στη Μύκονο» γράφει το γαλλικό περιοδικό - «Οι άνθρωποι διασκεδάζουν, χωρίς να ανησυχούν για τη σκληρή πραγματικότητα»
«Μακριά από την λιτότητα, η γιορτή συνεχίζεται στη Μύκονο», σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Paris Match το οποίο έκανε οδοιπορικό στο νησί των Ανέμων,στην «καρδιά» του καλοκαιριού.

Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη από το Άργος-Διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Η ανήλικη φέρει τραύματα στον αυχένα και το πρόσωπο - Διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Νοσηλεύεται και ο δράστης που αυτοπυροβολήθηκε μετά το συμβάν
Σοκάρει την τοπική κοινωνία του Άργους η απόπειρα δολοφονίας μιας 17χρονης Ελληνίδας, από τον 47χρονο πατέρα της το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Πορτογαλία: Περικοπές 4,7 δισ. ευρώ στις δημόσιες δαπάνες μέσα στο 2014

Θα εφαρμόσουμε όσα έχουμε δεσμευτεί απέναντι στην Τρόικα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης της Πορτογαλίας
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης της Πορτογαλίας να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Τρόικα και τα όσα προβλέπονται στο μνημόνιο που έχει υπογράψει με τους διεθνείς δανειστές, επαναβεβαίωσε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιγκέλ Ποϊάρες Μαντούρου.

Μαίνονται οι 269 πυρκαγιές Σε πύρινο κλοιό η Πορτογαλία

Τουλάχιστον δύο τραυματίες - Καταστράφηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών σε 26 δήμους
Συνολικά 269 πυρκαγιές κατακαίνε την Πορτογαλία, η οποία από την Κυριακή βρίσκεται σε πύρινο κλοιό.

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,6 δισ. το α΄επτάμηνο

Στα 1,917 δισ. ευρώ ανήλθε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το επτάμηνο Ιανουάριος- Ιούλιος 2013, παρουσιάζοντας σημαντική μείωση σε σχέση τόσο με πέρυσι, όσο και με τον στόχο του προϋπολογισμού.

Τράπεζα της Ελλάδος: Στα 7,9 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα

Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 24.761 εκατ. ευρώ, από 25.990 εκατ. ευρώ πέρυσι
Έλλειμμα 7.932 εκατ. ευρώ παρουσίασε την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2013 το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης, έναντι ελλείμματος 7.186 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

Δόνηση 6,3 Ρίχτερ στην Ινδονησία-ανοιχτά των νησιών Μολούκες

Σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά των νησιών Μολούκες στην ανατολική Ινδονησία, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο ενώ αρχές της Ινδονησίας διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Κεδίκογλου για πλειστηριασμούς: Εκείνος που θα μπορεί να πληρώσει, θα πληρώσει

«Εκείνος ο οποίος θα μπορεί να πληρώσει, θα κληθεί να πληρώσει. Και εκείνος που δεν μπορεί, θα προστατεύεται», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

«Η Μεγάλη Υφεση του '30 μοιάζει με νεροποντή σε σχέση με την ελληνική ολική καταστροφή»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο πρόεδρος στο Levy Economics Institute του Bard College, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και καθηγητής Οικονομικών στην έδρα «Jerome Levy» στο Bard College, μιλάει για την ελληνική οικονομική κρίση μέσα από τα στοιχεία της οικονομετρικής ανάλυσης του Ινστιτούτου που έγινε με ένα ειδικά διαμορφωμένο μακροοικονομικό μοντέλο για τη χώρα μας