Γερμανική φρεγάτα άνοιξε πυρ κατά αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους!

 Πρόβλημα στον συντονισμό των δυνάμεων της αποστολής «Ασπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα

Απίστευτη γκάφα από γερμανική φρεγάτα που παραλίγο να καταρρίψει αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος! Η φρεγάτα Hessen (F221) συμμετέχει στη διεθνή επιχείρηση για την προστασία της ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα.

Το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας επιβεβαίωσε πως τη Δευτέρα υπήρξε περιστατικό με UAV συμμαχικής χώρας, χωρίς να την κατονομάσει.

Νέα βίντεο ντοκουμέντα με τις κραυγές των εγκλωβισμένων στα Τέμπη: «Βοήθεια, είμαστε από κάτω!»

 Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, έναν χρόνο μετά το δυστύχημα.

«Βοήθεια!», «Από κάτω!», «Είμαστε από κάτω, βοήθεια!» ακούγονται να φωνάζουν οι εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρίτου βαγονιού, λίγο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων και ενώ βλέπουν τη φωτιά να πλησιάζει προς το μέρος τους. 

Τέμπη: Πάνω από 20.000 διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας

 Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας και άλλων πόλεων της χώρας ζητώντας απόδοση δικαιοσύνης για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Παράλληλα, συνδικάτα, σωματεία και σύλλογοι συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία που προκηρύχθηκε για σήμερα Τετάρτη. 

Καρυστιανού: Ο Χρήστος Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για το μπάζωμα του τόπου του δυστυχήματος (βίντεο)

Τον Χρήστο Τριαντόπουλο “δείχνει” ως τον κρατικό αξιωματούχο, ο οποίος έδωσε την εντολή για να μπαζωθεί άρον-άρον ο χώρος του δυστυχήματος των Τεμπών και να αλλοιωθούν ή να εξαφανιστούν στοιχεία από το τραγικό συμβάν, μαζί με υπολλείμματα νεκρών, η κ. Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο δυστύχημα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να λάμψει η αλήθεια.