FC Barcelona - El Barça a San Siro video

.,.

Η τύχη της Συρίας μπορεί να επιλυθεί από ένοπλες συγκρούσεις εντός των συνόρων της, αλλά διαμορφώνεται επίσης από μια σειρά παγκόσμιων πολιτικών συμφερόντων.Video

Το Ιράν, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, η Αγγλία, η Γαλλία, η Κίνα, η Ρωσία και οι ΗΠΑ έχουν όλες τις ανταγωνιστικές συμμετοχές.
Η τύχη της Συρίας μπορεί να επιλυθεί από ένοπλες συγκρούσεις εντός των συνόρων της, αλλά διαμορφώνεται επίσης από μια σειρά παγκόσμιων πολιτικών συμφερόντων.

Το πανόραμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Με το ΟΦΗ-Πλατανιάς να εκκρεμεί, η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι από αυτές που από θέαμα ήταν για… κλάματα αλλά τουλάχιστον είχε ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Και αυτό γιατί στα κυριακάτικα παιχνίδια, ο Άρης πέτυχε το γκολ της νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο 89΄ενώ ο Αστέρας πήρε το «τρίποντο» απέναντι στην Βέροια στις καθυστερήσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς έχει ήδη δεσμευτεί για μείωση του κατώτατου μισθού

Σκληρή κριτική κατά του Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη δέσμευσή του ότι ο κατώτατος μισθός δεν θα μειωθεί, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως «προσπαθεί ανεπιτυχώς να διαψεύσει ότι έχει ήδη δεσμευτεί και υπογράψει την περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού».

Οδηγός για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ

Σαράντα τέσσερις κατηγορίες χονδρικού εμπορίου μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με ποσοστά 40% έως 60% επί των επενδυτικών τους προτάσεων. Το ύψος των προϋπολογισμών των σχεδίων που θέλουν να υποβάλλουν για να επιχορηγηθούν κυμαίνεται από 20.000 έως 100.000 ευρώ.