Το πανόραμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Με το ΟΦΗ-Πλατανιάς να εκκρεμεί, η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι από αυτές που από θέαμα ήταν για… κλάματα αλλά τουλάχιστον είχε ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Και αυτό γιατί στα κυριακάτικα παιχνίδια, ο Άρης πέτυχε το γκολ της νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο 89΄ενώ ο Αστέρας πήρε το «τρίποντο» απέναντι στην Βέροια στις καθυστερήσεις.
 

Οι «κίτρινοι» στο «Κλ. Βικελίδης» πήραν τη νίκη απέναντι στους «πράσινους» με τέρμα που σημείωσε ο Κοέλιο στο 89ο λεπτό ενώ η Βέροια κρατούσε με αντίπαλο τον Αστέρα την ισοπαλία μέχρι το 90. Στις καθυστερήσεις όμως ο Λέντσε σκόραρε και έδωσε (2-1) στην ομάδα της Τρίπολης τη νίκη. 

Από εκεί και πέρα, Λεβαδειακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 ενώ ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα, 2-0 από την έδρα της Ξάνθης Τουλάχιστον είχε… σασπένς
Θέαμα δεν πρόσφερε, όπως φαίνεται και από τον αριθμό των γκολ αλλά τουλάχιστον η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είχε ενδιαφέρον μέχρι και το... φινάλε του κάθε αγώνα. Δείτε αποτελέσματα και γκολ.Με το ΟΦΗ-Πλατανιάς να εκκρεμεί, η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι από αυτές που από θέαμα ήταν για… κλάματα αλλά τουλάχιστον είχε ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Και αυτό γιατί στα κυριακάτικα παιχνίδια, ο Άρης πέτυχε το γκολ της νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο 89΄ενώ ο Αστέρας πήρε το «τρίποντο» απέναντι στην Βέροια στις καθυστερήσεις.

Οι «κίτρινοι» στο «Κλ. Βικελίδης» πήραν τη νίκη απέναντι στους «πράσινους» με τέρμα που σημείωσε ο Κοέλιο στο 89ο λεπτό ενώ η Βέροια κρατούσε με αντίπαλο τον Αστέρα την ισοπαλία μέχρι το 90. Στις καθυστερήσεις όμως ο Λέντσε σκόραρε και έδωσε (2-1) στην ομάδα της Τρίπολης τη νίκη.

Από εκεί και πέρα, Λεβαδειακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 ενώ ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα, 2-0 από την έδρα της Ξάνθης.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Σάββατο, 16/2

Κέρκυρα-Πανιώνιος 2-1

Νίκη που της δίνει ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η Κέρκυρα στην έδρα της, επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου για την 22η αγωνιστική, σε ένα γήπεδο που θύμιζε βούρκο. Διαβάστε περισσότερα.


ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 0-0

Για να φιλοδοξεί να μπει στην πεντάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να παίρνει νίκες στο γήπεδο του. Ωστόσο, στους «Ζωσιμάδες» έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό και έχασε ευκαιρία να γίνει φαβορί για πλέι οφ. Διαβάστε περισσότερα.


ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

Βροχή έριξε, χιονονέρο έριξε, αλλά… γκολ δεν έριξε στο ΟΑΚΑ! Μέσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν σκόραραν, αλλά έφυγαν και οι δυο ευχαριστημένοι από το τελικό 0-0. Διαβάστε περισσότερα.


Κυριακή, 17/2

Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-1
Μπορεί στο ματς με τη Λεβάντε ο Ολυμπιακός να ήταν κακός και να φαινόταν μία ταχύτητα πιο αργός από τον αντίπαλο, ωστόσο εντός συνόρων η διαφορά του με τις άλλες ομάδες είναι ολοφάνερη. Το 2-0 με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Ξάνθης στα Πηγάδια αλλά και συνολικά η εμφάνισή τους (18 τελικές), το δείχνει ξεκάθαρα. Το 17ο τέρμα του σε 18 (!) παιχνίδια πέτυχε ο Τζεμπούρ (68΄), άνοιξε το σκορ ο Μασάντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ (29΄). Διαβάστε περισσότερα.

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0
Ποια «Ζωή του Πι» και ποιο Όσκαρ; Οι Λεβαδειακός και Ατρόμητος δεν εμφάνισαν ιδιαίτερες αρετές στο γήπεδο και μοιραία έμειναν στο 0-0 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ανούσια κατοχή είχαν οι Βοιωτοί, σχετικά καλό το πρώτο μέρος με κάποιες ευκαιρίες, κακό το δεύτερο, χωρίς να υπάρχουν φάσεις για γκολ! Διαβάστε περισσότερα.

Βέροια-Αστ. Τρίπολης 1-2
Από 'κει που είχε μείνει πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης! Η ομάδα του Τσιώλη εκμεταλλεύτηκε την τύχη της (δοκάρι του Ολαϊτάν στο 14’) και τις… σεσημασμένες αντεπιθέσεις της και με γκολ του Ράγιος (43’) και του νεοαποκτηθέντα Λένσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, επικράτησε 2-1 της επίσης εξαιρετικής Βέροιας. Την κράτησε, έτσι, σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που ο ίδιος εκμεταλλευόταν άψογα τις απώλειες ΠΑΟΚ και Ατρομήτου και ξαναπερνούσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Διαβάστε περισσότερα.

Άρης-Παναθηναϊκός 1-0Ο Άρης ήθελε περισσότερο τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν χρειάστηκε να συνωμοτήσει το σύμπαν για να την κατακτήσει! Έφτανε ένα τέρμα του Κοέλιο στο φινάλε για το τελικό 1-0! Νίκη-οξυγόνο για τον Άρη που μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες (άστοχο πέναλτι με τον Αγκάνθο για τους «κίτρινους», δοκάρι με τον Μαυρία για τους «πράσινους») ο Κοέλιο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο φινάλε και έβγαλε από τη δύσκολη θέση τους Θεσσαλονικείς! Απομακρύνονται τα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε περισσότερα.

Δευτέρα, 18/2
ΟΦΗ-Πλατανιάς (19:30, NS1)
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...