Άνεμοι ταχύτητας 140 μιλίων σαρώνουν τις ανατολικές ακτές της Αμερικής Φτάνει στην Νέα Υόρκη ο τυφώνας Σάντι

Με ταχύτητα 90 μίλια την ώρα, ο τυφώνας Σάντι θα φτάσει στο Νιου Τζέρσεϊ μέσα στην επόμενη ώρα. Το επίκεντρο του, ωστόσο, αναμένεται να χτυπήσει τη στεριά τις πρώτες πρωινές ώρες.
Περισσότεροι από 400 χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν σε ασφαλέστερους χώρους και η πόλη της Νέας Υόρκης, που δεν κοιμάται ποτέ, είναι ερημωμένη..

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ Γελοιογραφίες AΠΟ ΤΑ ΝΕΑ



ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ  Γελοιογραφίες AΠΟ ΤΑ ΝΕΑ





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ...

Νέα εσωτερική έρευνα στο BBC για την «κουλτούρα» στο δίκτυο επί εποχής Σάβιλ

Άλλη μία εσωτερική έρευνα για τις «πρακτικές» και την «κουλτούρα» στο BBC ξεκίνησε τη Δευτέρα στον απόηχο του σκανδάλου που έχει ανακύψει με τον πρώην παρουσιαστή Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων παιδιών.

Της έρευνας θα ηγηθεί η πρώην εφέτης Τζάνετ Σμιτ, όπως διευκρίνισε το δίκτυο στο δικτυακό του τόπο..

Ενα μεγάλο ρεκόρ έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς το βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Beauty And A Beat» παρακολούθησαν 10,6 εκατ. άνθρωποι σε μόλις μία ημέρα!

 Ενα μεγάλο ρεκόρ έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς το βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Beauty And A Beat» παρακολούθησαν 10,6 εκατ. άνθρωποι σε μόλις μία ημέρα!
Ρεκόρ για τον Μπίμπερ..

Υπόθεση Σάβιλ: Συνελήφθη ο τραγουδιστής Γκάρι Γκλίτερ

Τον διάσημο όσο και αμφιλεγόμενο τραγουδιστή και μουσικό Γκάρι Γκλίτερ συνέλαβε την Κυριακή η βρετανική αστυνομία στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που φέρεται ότι διέπραξε ο πρώην παρουσιαστής του BBC, Τζίμι Σάβιλ. Μετά την ανάκριση ο Γκλίτερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση..

Οι υποψήφιοι για τη "Χρυσή Μπάλα"

Ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (29/10) η λίστα με τους 23 υποψήφιους ποδοσφαιριστές για τη «Χρυσή Μπάλα».
Στη λίστα βρίσκονται φυσικά οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο που θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τιμητικού βραβείου, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν έτσι κι αλλιώς..

Το ερώτημα ήταν πότε θα χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός και απαντήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον Άρη, ο οποίος προηγήθηκε δύο φορές με τους Παπαστεριανό (3’) και Αγκάνθο (81’), όμως οι Αμπντούν (9’) με πέναλτι και Χολέμπας (82’) έφεραν την αναμέτρηση στα ίσια.
«Μοιραίος» ο Μήτρογλου, ο οποίος σπατάλησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες,..

Ε. Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση και τα νέα μέτρα

Ανατροπή φαίνεται να έρχεται από το ΠΑΣΟΚ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να εισηγηθεί αύριο στην έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. ψήφιση των μέτρων. «Δεν μπορούμε να παίζουμε με την τύχη της χώρας», λένε στενοί του συνεργάτες..

Ελληνες υποχρέωσαν τον Παπανδρέου να φύγει από εστιατόριο στο Βερολίνο

Επεισοδιακή απέβη για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η έξοδος σε εστιατόριο στο Βερολίνο, καθώς έγινε αντιληπτός από νεαρούς Έλληνες που τον αποδοκίμασαν έντονα..

Με αμφισβητούμενο πέναλτι και παίκτη παραπάνω ο Ολυμπιακός πήρε ισοπαλία 2-2 από την Άρη

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική
ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ: 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος
Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα είχε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη που τελείωσε ισόπαλο, 2-2. Κακή η ομάδα του Ζαρντίμ ισοφάρισε με πέναλτι που αμφισβητήθηκε εντονότατα και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε με παίκτη παραπάνω..

Τραπεζικός τυφώνας σάρωσε το Χρηματιστήριο - Βουτιά 6,28%

Τραπεζικός «τυφώνας» σάρωσε το ελληνικό χρηματιστήριο. Την πόρτα εξόδου «άνοιξαν» δεκάδες χιλιάδες επενδυτές εξαιτίας των φημών που κυκλοφόρησαν στην αγορά και αφορούσαν τους όρους ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών..

24ώρες επαναλαμβανόμενες απεργίες στην ΕΡΤ για τα πολλαπλά κρούσματα λογοκρισίας

Σε έκτακτη γενική συνέλευση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες και κινηματικές δράσεις από τις 30 Οκτωβρίου για την απόφαση καρατόμηση των συναδέλφων, Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη, διαμαρτυρόμενοι για πολλαπλά κρούσματα λογοκρισίας..

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ..AΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ? Τίτλοι τέλους... για την «Πρωινή Ενημέρωση»

Μετά την τοποθέτηση της Ελλης Στάη στο… «ψυγείο» με υποχρεωτική αποχή για πολλές ημέρες από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, αλλά και το «ψαλίδι» σε ένα ομοφυλοφιλικό φιλί τηλεοπτικής σειράς, η διοίκηση της ΕΡΤ επέστρεψε με νέο «χτύπημα» λογοκρισίας, που ήδη προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο και το διαδίκτυο από το πρωί..

Τι απαντά ο Αιμίλιος Λιάτσος για το «κόψιμο» της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση»

Διευκρινήσεις για το «κόψιμο» της ενημερωτικής εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» προέβη ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης..

«Καμία παρέμβαση προς ΕΡΤ»ΑΠΛA ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΑΤΣΙΜΗ .

Αρνείται κάθε παρέμβαση στο περιεχόμενο της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» ή απαίτηση για απόδοση ευθυνών και λήψη μέτρων, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, επισημαίνοντας πως ό,τι συνέβη αποτελεί καθαρά εσωτερικό ζήτημα του κρατικού καναλιού..

Άρης-Ολυμπιακός 1-1 (Σε εξέλιξη, Novasports 1)

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» επί της Μονπελιέ στην Γαλλία για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και… απώλειες, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»..

Νέα βαθμολογική απώλεια του ΠΑΟ

Ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Παναθηναϊκός στη Κρήτη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΟΦΗ 2-2 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με τους Τοτσέ 8' και Μαυριά 29' ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε ισάριθμες με τους Κουτσιανικούλη 27' και Παπάζογλου 72'...

Οι Anonymous «χτύπησαν» το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Οι χάκερ προσπάθησαν να υπεξαιρέσουν στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής και ειδικότερα αρχεία της Γενικής Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού. Το εύρος της υποκλοπής βρίσκεται ακόμη υπό εξέταση..

Σλοβενία: Διεκόπη η λειτουργία του πυρηνικού εργοστασίου λόγω υπερχείλισης ποταμού

Εξαιτίας της υπερχείλισης του ποταμού Σάβα, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή του πυρηνικού εργοστασίου της Σλοβενίας στην πόλη Κρσκο.
Συγκεκριμένα από το πρωί της Κυριακής έχει διακοπεί η λειτουργία του μοναδικού πυρηνικού εργοστασίου της χώρας, λόγω της απότομης αύξησης της ροής του ποταμού Σάβα, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Πυρηνικής Ασφάλειας..

Λευκωσία:Νέα πτώση της θερμοκρασία από την Τετάρτη

Λευκωσία: Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες της περασμένης εβδομάδας, ο καιρός αναμένεται για σήμερα και αύριο κυρίως αίθριος. Χαρακτηριστικό ωστόσο των ημερών θα είναι η σκόνη στην
ατμόσφαιρα η οποία επανέρχεται από σήμερα..

Τηλεοπτικός καβγάς Μπουτάρη-Γεωργιάδη

Σκληρούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Αφορμή αποτέλεσε η κουβέντα για τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης..

Λευκωσία:Δολοφονία του Γεν.Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη, απέτρεψε η αστυνομία..

Δολοφονία του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πέτρου Κληρίδη, απέτρεψε η αστυνομία η οποία ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβε τρείς υπόπτους στη Λευκωσία...

Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα

Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με σταδιακό περιορισμό των φαινομένων στα βορειοδυτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε για σήμερα, Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012, ενώ τα φαινόμενα κατά τόπους αναμένεται να είναι ισχυρά..

Φονική κακοκαιρία σε Πολωνία, Γαλλία και Ελβετία

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει την μακρινή Ελβετία, την Γαλλία αλλά και την Πολωνία.

Στην Πολωνία βρέθηκαν τρεις νεκροί από υποθερμία εξ αιτίας της πτώσης της θερμοκρασίας κάτω από το μηδέν...

Φρικιαστικό έγκλημα στη Νιγηρία - Έκαψαν ζωντανό ένα άντρα

Ζωντανός κάηκε ένας άνδρας από οργισμένο πλήθος χριστιανών καθώς τον πέρασαν για μουσουλμάνο. Το οργισμένο πλήθος είχε βγει στους δρόμου της πόλης Καντούνα της βόρειας Νιγηρίας μετά την επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο με στόχο καθολική εκκλησία με 3 νεκρούς..

Σκοτώθηκαν τρια φερόμενα μέλη της Αλ Κάιντα στην Υεμένη

Τρία φερόμενα μέλη της Αλ Κάιντα σκοτώθηκαν σήμερα στη βόρεια Υεμένη από επιδρομές μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα οποία πιστεύεται ότι είναι αμερικανικά, δήλωσαν πηγές τοπικών φυλών..

Δύο άνθρωποι αγνοούνται στην Γαλλία λόγω της κακοκαιρίας

Η τύχη ενός 12χρονου παιδιού από τη Βρετανία και ενός νεαρού που έκανε γουίντ-σέρφινγκ αγνοείται από χθες στη νότια Γαλλία, ενώ δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι των γαλλικών Άλπεων και του γαλλικού νότου δεν έχουν σήμερα ηλεκτρικό..