Νέα βαθμολογική απώλεια του ΠΑΟ

Ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Παναθηναϊκός στη Κρήτη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΟΦΗ 2-2 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με τους Τοτσέ 8' και Μαυριά 29' ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε ισάριθμες με τους Κουτσιανικούλη 27' και Παπάζογλου 72'...
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 8', από σέντρα του Χουχούμη και λάθος του Σόουζα, ο Τοτσέ με προβολή βρήκε δίχτυα 0-1. Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε σχετικά γρήγορα καθώς στο 27' από σέντρα στην περιοχή του Παναθηναϊκού και ασυνενοησία των Πίντο-Καρνέζη πετάχτηκε ο Κουτσιανικούλης και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Δύο λεπτά μετά, όμως, οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα άλλαξαν όμορφα τη μπάλα έξω από την περιοχή του Γουναρίδη (Σεϊταρίδης-Ζέκα-Μαρίνος) με τελικό αποδέκτη τον Μαυρία, το σουτ του οποίου «βρήκε» στον Μονιάκη και κατέληξε στα δίχτυα (1-2).
Ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 63' με την μπαλιά του Παπάζογλου στον Κουτσιανικούλη, τον οποίο πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Καρνέζης. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 69', όταν ο Κουρδάκης «πήρε τη μπουκιά από το στόμα» του Σισοκό, πριν ο τελευταίος πλασάρει τον Γουναρίδη. Το 2-2 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 72' με την καρφωτή κεφαλιά του Παπάζογλου, μετά τη σέντρα του Ζαχαράκη. Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 77', όταν ο Βιτόλο βγήκε μόνος του απέναντι στο Γουναρίδη, πέρασε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαρίνο, ο οποίος μπερδεύτηκε και ούτε καν μπόρεσε να πλασάρει.
Κίτρινες: Ζαχαράκης, Μονιάκης, Μπανούσης - Χουχούμης, Τοτσέ, Βιτόλο
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ιωαννίδης (46΄ Βιτώρος), Ζαχαράκης, Σόουζα, Μονιάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος (85΄ Μπανούσης), Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Παπάζογλου (82΄ Περογαμβράκης).
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Χουχούμης, Πίντο (67΄ Λαγός), Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Μαρίνος, Σισοκό, Ζέκα (78΄ Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας (61΄ Κουΐνσι), Τοτσέ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...