Πόλεμος [ τώρα ]Τηλεκατευθυνόμενα για μεγάλα… παιδιά! Δείτε videos

Όσοι ασχολούνται με το μοντελισμό πιθανότητα να τους είναι οικείες εικόνες από τηλεχειριζόμενα να κινούνται με τέτοιες ταχύτητες, οι υπόλοιποι πιθανότατα να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Μερικά από τα οποία φθάνουν τις ταχύτητες των 300 χλμ/ώρα..

Το Πεκίνο κάνει ασκήσεις στο αρχιπέλαγος της Σινικής Θάλασσας με πραγματικά πυρά .Φωτογραφίες.vid

Reuters:Κινέζικα κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρoυν  για την ναυτική άσκηση  με πυρά στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας, όμως οι διαδηλώσεις συνεχίστηκαν πάνω διαφιλονικούμενα νησιά Σενσάκου   Έξι κινεζικά σκάφη επιτήρησης πλησίασαν στο αρχιπέλαγος της Ανατολικής Σινικής Θάλασσας κοντά στα τρία από τα πέντε νησιά του αρχιπελάγους . Sarah Τσάρλτον..

Τροχαίο ατύχημα με οκτώ Έλληνες ηθοποιούς στην Κύπρο

Τροχαίο ατύχημα είχαν οκτώ Έλληνες ηθοποιοί, που βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις, όταν το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Μεταξύ των ηθοποιών είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Χρύσα Ρώπα..

Ρουφάμε και μιλάμε το νέο σύνθημα του Λάκη Λαζόπουλου! (Βίντεο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες μας,  στις 23 Οκτωβρίου. Οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας τρέχουν και εκείνος δεν θα μπορούσε να μην τις σχολιάσει με τον δικό του τρόπο. Ο παρουσιαστής εμπνεύστηκε  το τρέιλερ του φετινού "Αλ Τσαντίρι " από τη διαφήμιση του Jumbo, "Ρουφάμε και τα λέμε"...

H επίθεση του Cavalli στον Armani

Κάτι φαίνεται πως έχουν να χωρίσουν οι ιταλοί μόδιστροι, Roberto Cavalli και Giorgio Armani, αλλιώς δεν δικαιολογείται η διαδικτυακή επίθεση του πρώτου στον δεύτερο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Armani αποφάσισε να μεταφέρει την επίδειξη μόδας του, στο πλαίσιο της ιταλικής Εβδομάδας Μόδας, μια μέρα πριν..
την προγραμματισμένη, δηλαδή την τελευταία μέρα.

Κύπρος: Προεδρικές εκλογές δύο γύρων προβλέπει δημοσκόπηση


Στον δεύτερο γύρο θα κριθούν οι εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RΑΙ Consultants, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

Τσίπρας: «Θέλουμε επενδύσεις, όχι λεηλασία του δημόσιου πλούτου»

«Θέλουμε επενδύσεις και όχι λεηλασία του δημόσιου πλούτου».
Με την φράση αυτή σκιαγράφησε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο ευαίσθητο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στο σχετικό ερώτημα που του απηύθυνε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και ο πολιτικός μας συντάκτης Γιάννης Μακρυγιάννης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ..

Το πιο εξελιγμένο υποβρύχιο του βρετανικού ναυτικού

Το HMS Ambush του ναυτικού της Βρετανίας είναι σίγουρα το πιο εξελιγμένο υποβρύχιο που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.
Το πυρηνικό υποβρύχιο 7.400 τόνων της BAE Systems είναι το μεγαλύτερο, ισχυρότερο και πιο αθόρυβο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο που έχει ναυπηγηθεί για το βρετανικό Ναυτικό.
Έχει την ονομασία «HMS Ambush» και η κατασκευή του κόστισε ένα δισεκατομμύριο λίρες! Ακόμα, το ραντάρ του υποβρυχίου μπορεί να εντοπίσει άλλα σκάφη τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 3.000 μιλίων από το Ambush.

Με καμάρι ποζάρει μπροστά στο χρυσό όπλο AK-47 ο αρχηγός καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, Ramiro Pozos Gonzalez

Φωτογραφίες και βίντεο του όπλου που έχει και χρυσές σφαίρες!

Με καμάρι ποζάρει μπροστά στο χρυσό όπλο AK-47 ο αρχηγός καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, Ramiro Pozos Gonzalez, μετά τη σύλληψή του και την κατάσχεση του όπλου. Με τους αντίχειρες υψωμένους και χαμογελαστός φωτογραφήθηκε ο ιδρυτής του καρτέλ «La Resistencia», η σύλληψη του οποίου αποτελεί επιτυχία για τη μεξικανική αστυνομία που έδινε για χρόνια αγώνα για τον εντοπισμό του.

Νάπολη: Νέο κύκλο αίματος ανοίγουν δυο αντίπαλες συμμορίες της Καμόρα

Νάπολη 
Η δολοφονία ενός μέλους της ναπολιτάνικης Καμόρα την περασμένη Κυριακή έχει αυξήσει τους φόβους των Αρχών της Νάπολης πως εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει ένας δεύτερος κύκλος αίματος κι αλληλοσκοτωμών ανάμεσα σε δυο μεγάλες συμμορίες της πόλης.

Τα πολυβολεία του Χότζα γίνονται... ξενώνες

750.000 υπολογίζεται ότι υπάρχουν στην Αλβανία και ήλθε η ώρα να αξιοποιηθούν από τουρίστες χαμηλών εισοδημάτων..
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Εμβερ Χότζα εκεί που είναι. Είχε γεμίσει όλη την Αλβανια με οχυρωμένα πολυβολεια και καταφυγια--σε 750.000 τα μέτρησαν κάποιοι υπομονητικοί Γερμανοί επισκεπτες--αλλά το μόνο που δεν μπορούσε να φανταστεί είναι αυτό στο οποίο πρόκειται να χρησιμεύσουν σύντομα:.

Πορεία από νοσταλγούς του Φράνκο στη Μαδρίτη

Εκατοντάδες Ισπανοί, νοσταλγοί του Φράνκο, διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους της Μαδρίτης, κατά των τραπεζών και των πολιτικών, στους οποίους αποδίδουν την κρίση στη χώρα τους.

Στο ορυχείο Μαρικάνα Συγκρούσεις της αστυνομίας με τους απεργούς μεταλλωρύχους στη N. Αφρική

Η αστυνομία της Νότιας Αφρικής πραγματοποίησε το Σάββατο μια ευρείας κλίμακας έρευνα γύρω από το ορυχείο πλατίνας Μαρικάνα, όπου παραμένουν απεργοί μεταλλωρύχοι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν ταραχές από τις οποίες τραυματίστηκαν πολλοί άνθρωποι, μεταξύ αυτών και γυναίκες. Μία ημέρα μετά την έκκληση της κυβέρνησης της χώρας να αποκατασταθεί η τάξη σε αυτό το ορυχείο της βρετανικής εταιρείας Lonmin,..

Ομπάμα: Ερχεται Δικαιοσύνη για όσους κάνουν κακό στους Αμερικανούς

Ουάσινγκτον 
Τη στιγμή που η αντι-αμερικανική οργή στο μουσουλμανικό κόσμο φουντώνει για την ταινία που χλευάζει το Ισλάμ και οι πρεσβείες των ΗΠΑ τελούν υπό πολιορκία, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διαμηνύει πως η Ουάσινγκτον θα απαντήσει αποφασιστικά στη βία κατά των διπλωματικών αποστολών της.

O Ομπάμα κερδίζει τον Ρόμνεϊ και στην οικονομία

Διατηρεί το προβάδισμά του ο Μπαράκ Ομπάμα έναντι του ρεπουμπλικανού προεδρικού υποψηφίου Μιτ Ρόμνεϊ, με τουλάχιστον 3% διαφορά. Μάλιστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να κερδίζει τους ψηφοφόρους και στον τομέα της οικονομίας. Σε νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε..

Κλιντ Ιστγουντ: Το κεφάλι μου ήταν «άδειο»

Κλιντ Ιστγουντ: Το κεφάλι μου ήταν «άδειο» Αστειεύτηκε σχετικά με τα όσα είπε στη δημόσια ομιλία του στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, αναγνωρίζοντας ότι το κεφάλι του ήταν «άδειο», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κλιντ Ίστγουντ..