H επίθεση του Cavalli στον Armani

Κάτι φαίνεται πως έχουν να χωρίσουν οι ιταλοί μόδιστροι, Roberto Cavalli και Giorgio Armani, αλλιώς δεν δικαιολογείται η διαδικτυακή επίθεση του πρώτου στον δεύτερο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Armani αποφάσισε να μεταφέρει την επίδειξη μόδας του, στο πλαίσιο της ιταλικής Εβδομάδας Μόδας, μια μέρα πριν..
την προγραμματισμένη, δηλαδή την τελευταία μέρα.
Αυτό γίνεται για λόγους καθαρά εμπορικούς, αφού θέλουν να κρατήσουν τους φωτογράφους μέχρι και την τελευταία στιγμή στην Ιταλία. Ο Roberto Cavalli, όμως, άστραψε και βρόντηξε μέσα από το προσωπικό του blog. Έγραψε: Ο Armani μετέφερε την επίδειξή του μία μέρα νωρίτερα, αδιαφορώντας παντελώς για τους άλλους οίκους, τα μικρότερα ψάρια. Δεν σκέφτηκε ότι η απουσία του την τελευταία μέρα  των επιδείξεων μπορεί να οδηγήσει πολλούς ξένους δημοσιογράφους να αναχωρήσουν νωρίτερα για το Παρίσι".

Ο εξαγριωμένος Cavalli τα έβαλε και με το αρμόδιο επιμελητήριο, γράφοντας ότι τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ, που ξοδεύει κάθε χρόνο για τη συνδρομή του σε αυτό, είναι άχρηστα έξοδα. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν: " Ουδέν σχόλιο".
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...