Συγκριτική δοκιμή: Mercedes GLA 200 vs Peugeot 3008 PureTech 130

 Τα βήματα προόδου προς την premium κατεύθυνση της Peugeot, εκφράζονται με τον πλέον εμφατικό τρόπο μέσω του 3008 και ο μόνος τρόπος να δούμε που βρίσκεται η εξέλιξη της Γαλλική εταιρείας, είναι να δούμε «τι ψάρια πιάνει» απέναντι στην Mercedes GLA 200.

Πότε θα παραδίδεται το ανανεωμένο Tesla Model S;

 Η ναυαρχίδα της Tesla είναι από το πιο αεροδυναμικά αυτοκίνητα παραγωγής στον κόσμο.

Το ανανεωμένο Tesla Model S, έχει αλλαγές -αναμενόμενα όχι ριζικές- στην εξωτερική του εμφάνιση, στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό του, καθώς και στο σύστημα πρόωσής του. Ταυτόχρονα έχει δοθεί

Νέο Mazda MX-5: Αναβαθμισμένο και πιο «στριφτερό»

 Η ιαπωνική εταιρεία επεμβαίνει στο δημοφιλές sports car καθιστώντας το πιο ικανό στα σενάρια ζωηρής οδήγησης σε μια δαιδαλώδη διαδρομή.

Στην αναβάθμιση του fun-to-drive μοντέλου της, MX-5, προχωρά η Mazda, βελτιώνοντας τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.Ειδικότερα, το δημοφιλές sports car πλέον ενσωματώνει την τεχνολογία Kinematic Posture Control (KPC) που συμπληρώνει την λειτουργία της ανάρτησης.

Πρώτη εικόνα του νέου plug-in υβριδικού Toyota RAV4

 Το νέο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 20 Νοεμβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες ώστε στη συνέχεια να πλαισιώσει την αμιγώς υβριδική, αλλά και τη βενζινοκίνητη έκδοση του RAV4.Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία για το ποιόν του συστήματος κίνησής του, ωστόσο αναμένεται να χρησιμοποιεί τον ίδιο 2.5λιτρο κινητήρα βενζίνης του υβριδικού RAV4,

Τα πιο τρελά αυτοκίνητα, είναι στο Los Angeles

 Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία ανάμεσα στις διοργανώσεις του είδους. Είναι μάλλον η διάθεση που δημιουργεί το ότι τα εκθέματα, θα πρέπει να είναι με κάποιο τρόπο πιο ακραία και εντυπωσιακά, από τα αυτοκίνητα που μπορεί να δει κανείς στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής. Στην Καλιφόρνια, όπου ο ήλιος είναι λαμπερός όπως σε καμιά άλλη πολιτεία των ΗΠΑ, οι δρόμοι θα μπορούσαν άνετα να είναι κάτι σαν διαρκής έκθεση νέων και σπάνιων αυτοκινήτων..

Με 1.100 ίππους το Karma SC2

 Με εκπληκτική σχεδίαση, το νέο πρωτότυπο της Karma, το SC2, υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις με τους 1.100 ίππους από τους δύο ηλεκτροκινητήρες του.Δεν έχουμε συχνά πληροφορίες από την Karma που έχει έδρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Όταν όμως η εταιρεία αποφασίσει να παρουσιάσει κάτι, τότε είμαστε σίγουροι πως θα είναι κάτι εντυπωσιακό. Η αρχή έγινε από τη Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κίνας νωρίτερα μέσα στο 2019, όπου η Karma παρουσίασε το Revero GT.