Απάντηση της ΕΡΤ στις αιτιάσεις Σεραφείμ και Τραγάκη περί μη κάλυψης τελετής αγιασμού υδάτων στον Πειραιά (vid)

Με αναλυτική ανακοίνωση απάντησε η Διοίκηση της ΕΡΤ στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ αλλά και του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη περί δήθεν μη κάλυψης του εορτασμού των Θεοφανείων από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ΕΡΤ2 μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση ολόκληρη την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου και αμέσως μετά

Τσέζαρις Γκραουζίνις: Η Ελλάδα είναι η πατρίδα του γιου μου, με δένουν συναισθηματικοί δεσμοί και δεσμοί αίματος

Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις, το θέατρο «Ιλίσια-Βολανάκης» παρουσιάζει τον «Ιώβ» -τη βιβλική ενσάρκωση της υπομονής- βασισμένο σε επιλεγμένα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης, καθώς και σε κείμενα που αφορούν στην ιστορία του από την παγκόσμια λογοτεχνία και ποίηση, με τον Θανάση Τσαλταμπάση στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Sandra Prikker* Το μοντέλο που την ιδρώνει τη φανέλα

Σηκώνει βάρη, κάνει σχοινάκι, διατάσεις, τεντώματα, πους απς. Κάνει όλα εκείνα τέλος πάντων προκειμένου να δείχνει όσο πιο fit γίνεται και της… αξίζει. Η Sandra Prikker έχει κάνει τη γυμναστική δεύτερη της φύση και όπως βλέπετε, κρίνοντας από τις θεσπέσιες φωτογραφίες, τα καταφέρνει θαυμάσια.

Coldplay: Οι Λονδρέζοι παρουσίασαν το νέο τους video clip- Δείτε το νέο video clip τους

Οι Λονδρέζοι παρουσίασαν το νέο τους video clip για το τραγούδι "Birds".

Το κομμάτι προέρχεται από το νέο στούντιο άλμπουμ της μπάντας που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, "A Head Full of Dreams".
Το έβδομο στούντιο άλμπουμ των Coldplay περιέχει έντεκα νέα κομμάτια που την παράγωγη τους υπογράφει ο Rik Simpson. Μετά το video clip του "Adventure Of A Lifetime" η μπάντα δημοσίευσε άλλο ένα video αυτή τη φορά σειρά παίρνει το "Birds" σε σκηνοθεσία Marcus Haney.

Ian Paice: Θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε το επόμενο άλμπουμ των Deep Purple

Ο ντράμερ των θρυλικών Deep Purple μίλησε για τα σχέδια τους.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Ian Paice, μίλησε για τον διάδοχο του "Now What?" που κυκλοφόρησε το 2013, η μπάντα στα τέλη Ιανουαρίου θα μπει στο στούντιο και θα ξεκινήσει να δουλεύει το νέο άλμπουμ.
"Υπάρχει άφθονο υλικό ίσως περισσότερο από ότι χρειαζόμαστε,

Μόσχα* Πλανόδιος μουσικός τραγουδάει Aerosmith και εμφανίζεται ο Steve Tyler ( picture+video )

Ένας πλανόδιος μουσικός που τραγουδούσε το "I Don’t Want to Miss a Thing" των Aerosmith, στους δρόμους της Μόσχας, έζησε την εμπειρία της ζωής του

Adtech AdΈνας πλανόδιος μουσικός τραγουδά σε έναν δρόμο της Μόσχας το "I Don’t Want to Miss a Thing" των Aerosmith, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για αυτό που τον περιμένει.

Βόρεια Κορέα **Πατάει το "κουμπί" και προκαλεί σεισμούς

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10 το πρωί τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδας) σε βόρεια περιοχή της Βόρειας Κορέας, σε σημείο που χρησιμοποιείται από το καθεστώς της χώρας για πυρηνικές δοκιμές. Λίγη ώρα αργότερα η Πιονγιανγκ επιβεβαίωσε τις διεθνείς ανησυχίες και ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή μιας βόμβας υδρογόνου μικρού μεγέθους - αλλά μεγάλης ισχύος.

Αυξάνει τη διαφορά ο Loeb ...Ο Loeb δίνει τον ρυθμό στο Ράλι Ντακάρ

Πριν την έναρξη του Ράλι Ντακάρ, οι Sebastien Loeb και Daniel Elena ισχυρίζονταν πως στόχος τους είναι να καταφέρουν να τερματίσουν και να κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Το γαλλικό δίδυμο ωστόσο, φαίνεται πως έκρυβε άσους στο μανίκι του και τώρα όλοι τρέχουν να το φτάσουν.