Xenia Tchoumitcheva: Το κορμί που "έχασε" ο Αλόνσο [φωτο]

Ο Αλόνσο, εκτός από καλός οδηγός στη F1, είναι και πολύ καλός εκτός πίστας... Όμως την κορμάρα της Xenia Tchoumitcheva κατάφερε και την έχασε!

Κόβει την ανάσα το βίντεο: Αντιμέτωποι με κύματα 17 μέτρων!

Οι άνεμοι που έπνεαν άγγιζαν τα 100 μίλια την ώρα, ενώ τα κύματα ξεπερνούσαν σε ύψος τα 17 μέτρα!

Αναστηλώνουν τον Κολοσσό της Ρόδου ( picture+video )

Άπιαστο όνειρο; Ή αφορμή για να μπει μπρος στη… μηχανή κατασκευής του;

Ο Κολοσσός της Ρόδου θεωρείται ένα από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου. Ήταν ένα τεράστιο σε διαστάσεις άγαλμα το οποίο απεικόνιζε τον Θεό Ήλιο. Η όψη του αγάλματος λέγεται ότι διακρινόταν από την είσοδο του λιμανιού της Ρόδου.

Οργανωμένη επιχείρηση "μαύρου χρύσου" αποδίδει στο ΙΧ κατά μέσο όρο, $1,5 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως.

Το πετρέλαιο που αντλούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου, από τις πετρελαιοπηγές που έχουν καταλάβει πωλείται σε προσιτές τιμές που αγοράζουν ακόμη κι οι θεωρούμενοι εχθροί του… Οι σχεδιασμοί για την κατάληψη των πετρελαιοπηγών στο Ιράκ και την Συρία, ήταν αρχικός στόχος του DAESH (όπως αποκαλείται πλέον από τα επίσημα χείλη), αυτό που όταν ξεκίνησε λεγόταν Ισλαμικό Χαλιφάτο του Ιράκ και του Λεβάντε (Συρία).

Λάτρης της ταχύτητας Βλαντιμίρ Πούτιν 'σανίδωσε' ένα Lada Vesta Βίντεο (Vid+ Pics)

Ο Πούτιν έκανε test drive στο νέο μοντέλο Lada Vesta και το σανίδωσε θέλοντας να ελέγξει τις επιδόσεις του (Vid+ Pics)

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ατρόμητος και λάτρης της ταχύτητας. Έτσι, κάνοντας test drive στο νέο μοντέλο Lada Vesta ομολόγησε ότι το σανίδωσε.

Απολαμβάνοντας την κουβέντα με τον συνοδηγό και εκπρόσωπο της αυτοκινητοβιομηχανίας

Οι «καλοί μαθητές» Πορτογάλοι ψηφίσαν «λάθος»

Και να που η Πορτογαλία, του «πετυχημένου μνημονίου» γίνεται και πάλι Ελλάδα: άλλο ψηφίζει η πλειοψηφία του λαού και άλλο κυβερνά, χάρη στο συντηρητικό πρόεδρό της, που απερίφραστα και κυνικότατα ξεκαθάρισε ότι μεταξύ Ευρώ και δημοκρατίας, ο δικός του ρόλος είναι να διασφαλίζει την παραμονή στο Ευρώ. Στην Ελλάδα βεβαίως ο Π. Παυλόπουλος - αυτοχρισθείς επί της ουσίας Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας του Ευρώ

Alco: Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας θα μονομαχήσουν στο δεύτερο γύρο

Νέα δημοσκόπηση για την κούρσα της διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία δίνει προβάδισμα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ενώ προεξοφλεί ότι όλα θα κριθούν στο δεύτερο γύρο όπου ο προσωρινός πρόεδρος θα κονταροχτυπηθεί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Alco

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ, σε κρίση η Τσέλσι

Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 της Έβερτον στο «Εμιρέιτς» κι έτσι πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή, εν αναμονή του μεγάλου ντέρμπι του Μάντσεστερ την Κυριακή ανάμεσα στην Γιουνάϊτεντ και την Σίτι.
Νέα «σφαλιάρα» για την Τσέλσι, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της εκπληκτικής φέτος Γουέστ Χαμ με 2-1 και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την κορυφή, ενώ φουντώνει η γκρίνια για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Σπάει τα ρεκόρ στη Γερμανία η Μπάγερν με 10 νίκες σε 10 αγώνες!

Η Μπάγερν Μονάχου έγραψε μια ακόμη σελίδα στη σπουδαία ιστορία της, καθώς μεγάλωσε το ρεκόρ στο πρωτάθλημα με τη δέκατη συνεχή νίκη της από το ξεκίνημα του τουρνουά, στα 52 χρόνια της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα της Βαυαρίας νίκησε σήμερα με 4-0 την Κολονία και πέτυχε την 1000η νίκη στην ιστορία της, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους τους στο «Αλιάντς Αρίνα».

ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ : Ξέσπασε πάνω στον Ηρακλή με «πεντάρα» η ΑΕΚ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ που συνέτριψε με 5-1 στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Ιδανικό το ντεμπούτο για τον Στέλιο Μανωλά ως υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο της «Ενωσης» που σκόραρε με τους Βάργκας (31΄, 60΄) Αραβίδης (38΄) Μπαρμπόσα (67΄) και Μπουονανότε (89΄).

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε απόψε και στο σύνολο και στα άρθρα του (μετά την επί της αρχής ψήφισή του την Παρασκευή) το νομοσχέδιο του υπουργείου Επικρατείας για τα ΜΜΕ μετά από συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τα άρθρα του νομοσχεδίου 2,3,4,9,11,12, 13,14,16,17,18, 21 έως και 43 και 55 (35 εν συνόλω) ψηφίστηκαν κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας, που αιτήθηκε η ΝΔ.

Υπερψηφίστηκε τροπολογία του υπ. Παιδείας για προσλήψεις 1000-2000 επιπλέον αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Σε προσλήψεις επιπλέον 1000 έως 2000 εκπαιδευτικών – από τις 19.500 προσλήψεις αναπληρωτών που ήδη δρομολογήθηκαν- προχωρεί άμεσα το υπουργείο Παιδείας, μετά και την υπερψήφιση από όλα τα κόμματα (πλην της Ένωσης Κεντρώων, που δήλωσε «παρών») της τροπολογίας που κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Φίλης.

Νέα τραγωδία με πρόσφυγες στη Μυτιλήνη – Νεκροί μια γυναίκα και δυο παιδιά

Νεκρή μια γυναίκα και και δυο παιδιά καθώς και 12 αγνοούμενοι είναι τα θύματα της νέας, μιας ακόμη, τραγωδίας στη Λέσβο με θύματα μετανάστες και πρόσφυγες.
Περίπου στις 6.00 το πρωί της Κυριακής πλαστική λέμβος με 50 επιβαίνοντες ανατράπηκε λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, στο Καρά Τεπέ, λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης.