Έρευνα για πετρέλαιο αποκάλυψε τον ζωντανό πλούτο του Κόλπου Καβάλας

Κοπάδια από τρία είδη δελφινιών, καθώς και φάλαινες-φυσητήρες εντόπισαν οι Παρατηρητές Θαλασσίων Θηλαστικών στον Κόλπο της Καβάλας, στο πλαίσιο των σεισμικών ερευνών για υδρογονάνθρακες, που πραγματοποίησε η Energean Oil & Gas στον Κόλπο της Καβάλας, με στόχο την προετοιμασία των νέων γεωτρήσεων και τον εντοπισμό νέων πιθανών κοιτασμάτων στη Λεκάνη του Πρίνου.

Ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι «πρωταθλήτριες» στο ομαδικό σεξ;

Και όμως υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα όπου οι κάτοικοι της δεν έχουν μονό το σεξ στο μυαλό τους, αλλά θέλουν και ομαδικά παιχνίδια. Το site γνωριμιών, blindchat.gr, αποφάσισε να διεξάγει μια έρευνα. Μια έρευνα που δεν στηρίζεται σε επιστημονικά στοιχεία, αλλά ανάμεσα στα μέλη του, και τα αποτελέσματα που έβγαλε είναι καθαρά και μόνο στατιστικά.

Στο πιλοτήριο της γυναίκας «πιλότου του αιώνα» - Video που κόβει την ανάσα

Κόβουν την ανάσα οι επικίνδυνοι ελιγμοί της Σβετλάνα Καπάνινα, της Ρωσίδας πιλότου του αιώνα.
Η Καπάνινα πραγματοποιεί αεροπορικές επιδείξεις από το 1988 και έχει κερδίσει επτά φορές τον τίτλο της Παγκόσμιας Προταθλίτριας Αεροβατικής. Έχει κατακτήσει δε 39 χρυσά μετάλλια.

Πυρκαγιά σε δασική περιοχή στο Άστρος Κυνουρίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική, δύσβατη, περιοχή στο Άστρος Κυνουρίας, ενώ δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν, αυτή την ώρα, δεκαέξι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και πεζοπόρο τμήμα οκτώ ατόμων.

Καζάν 2015** Μετάλλιο ο Γιαννιώτης!

O Σπύρος Γιαννιώτης έγραψε ιστορία, καθώς μετά από δυο χρυσά μετάλλια στα δυο τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα, ανέβηκε και πάλι στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού στίβου στο Καζάν.

Ιστιοπλοΐα: Πέντε μετάλλια για τα ελληνικά «χρώματα»

Πέντε μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τους Έλληνες αθλητές στα Ευρωπαϊκά και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα που έλαβαν μέρος και πιο συγκεκριμένα ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Όπτιμιστ και ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 420.

Ολόκληρη η απογμανητοφώνηση της συνομιλίας του Γ.Βαρουφάκη στα hedge funds - Δικαίωση του πρώην ΥΠΟΙΚ (ηχητικό)

Tι είπε ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Βαρουφάκης στα hedge funds για το «plan B». Είπε ξεκάθαρα ότι "ναι μεν δεν είχαμε εντολή για αποχώρηση από το ευρώ αλλά είχαμε εντολή για μια βιώσιμη συμφωνία", επί της ουσίας ο πρώην ΥΠΟΙΚ αναφέρει ότι οι δανειστές δεν αφήνουν άλλη επιλογή από αυτήν της αποχώρησης από το ευρώ.

Κωπηλασία-Παγκόσμιο κάτω των 23: Πρωταθλήτρια κόσμου η Αμαλία Τσιάβου

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου του σκιφ ελαφρών βαρών ανέβηκε η Αμαλία Τσιάβου, κατά την τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών, που ολοκληρώθηκε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

«ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;»

Η απίστευτη καταγγελία Βαρουφάκη οτι οι Βρυξέλλες ελέγχουν πλήρως τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων πέρασε σε δεύτερη μοίρα και όλοι ασχολούνται με το σχέδιο υποκλοπής των ΑΦΜ που επεξεργαζόταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών - Καμία διάψευση από τον ΑλέξηΤσίπρα στα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Πετώντας πάνω από το Dubai με ένα… Jetpack! ( picture+video )

Ο διάσημος χειριστής Jetpack, Yves Rossy, πάντα βρίσκει νέες περιοχές για να εξερευνήσει πετώντας σαν πουλί.

Μαζί με τον Vince Reffet, οι δυο τους πραγματοποίησαν μια πτήση πάνω από την πόλη του Ντουμπάι και κατέγραψαν αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο.

Πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (pics)

Την τελευταία της πνοή άφησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους έξι μήνες η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αμερικής, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν κατέληξε στο κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο στο Ντουλούθ της Τζόρτζια των ΗΠΑ, μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της.