Παρακολουθήστε ζωντανά το ταξίδι του Άγιου Βασίλη??

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδρομή του Άγιου Βασίλη δίνει σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, μέσω της νέας εφαρμογής που δημιούργησε η Google, Santa Tracker.

70 χρόνια από το Go Back των Μυτιληνιών που απέτρεψε την βρετανική κατοχή του νησιού

70 χρόνια κλείνουν φέτος από το ηρωικό go back που φώναξαν οι Μυτιληνιοι στους Βρετανούς παραμονή Χριστουγέννων, αποτρέποντας νέα κατοχή για το νησί. Τα γεγονότα του ΄44 στη Μυτιλήνη δεν είναι ξεκομμένα από τα "Δεκεμβριανά" που αιματοκύλισαν την Αθήνα και που καλά σχεδιάστηκαν από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Άγγλο πρωθυπουργό Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Τέρενς Κουίκ: Τη Δευτέρα οι 12 βουλευτές μας θα δώσουν τέλος στη συγκυβέρνηση

«Με όνομα και επίθετο και με γνωστές τις διευθύνσεις όλων μας, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαβεβαιώνουμε ότι τη Δευτέρα και οι 12 βουλευτές μας, θα δώσουν τέλος σ’ αυτή τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας και της αβεβαιότητας της κάθε ελληνικής οικογένειας»,

Ψύρρας: «Όχι» και στην τρίτη ψηφοφορία

Τη θέση του και τις προθέσεις του σχετικά με την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας, αλλά και το δικό του πολιτικό μέλλον, αποσαφηνίζει με δήλωσή του ο Λαρισαίος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θωμάς Ψύρρας.

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ ( picture+video )

To περιστατικό συνέβη στο Χονγκ Κονγκ 24 του Δεκ 2014, όπου ένα φορτηγό με χρήματα είχε ένα ατύχημα στο οποίο 15milliion HKD έπεσαν στο δρόμο και φυσικά έγινε πανικος.

ΣΔΟΕ: Tα 65 CD του πλούτου

Πακτωλό χρημάτων έχουν αποκρύψει κάποιοι συμπολίτες οι οποίοι βρίσκονται στο μάτι του… ΣΔΟΕ έπειτα από τον έλεγχο των 65 CD με τα οικονομικά στοιχεία που έστειλαν στους οικονομικούς εισαγγελείς τα τραπεζικά ιδρύματα.

ΥΠΕΚΑ: Μην ανάβετε τζάκια! SOS για το επόμενο 24ωρο: «Πνίγηκε» στην αιθαλομίχλη η Αθήνα

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα - Δεν έβαλαν μυαλό οι Αθηναίοι - Τι πρέπει να προσέχουν οι ευπαθείς ομάδες
Αποπνικτική ήταν για ακόμη μία νύχτα η ατμόσφαιρα στην Αττική. Παρά τις συστάσεις, οι Αθηναίοι άναψαν και χθες τα τζάκια τους με αποτέλεσμα όποιος βγαίνει έξω να μπορεί με δυσκολία να αναπνεύσει.