Απόστολος Λύτρας: Μεταφέρθηκε στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας – «Θα πληρώσω για το λάθος μου»

 Μαίνονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) παραδόθηκε στις αρχές μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. 

Ο γνωστός ποινικολόγος μεταφέρθηκε μάλιστα από το Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας.

Euro 2024: Δεύτερη νίκη για τη Γερμανία, επικράτησε της Ουγγαρίας 2-0 (Video)

 Στο Mercedes-Benz Arena η Γερμανία έκανε το «2 στα 2» στο 1ο όμιλο του Euro επικρατώντας 2-0 της Ουγγαρίας και στην ουσία πέρασε στην επόμενη φάση του τουρνουά. Η πρόκριση θα έρθει από σήμερα το βράδυ, αν η Σκωτία δεν νικήσει την Ελβετία.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ωστόσο και ο αντίπαλος τους έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Euro 2024: Φοβερό ματς στο Αμβούργο – Η Αλβανία ισοφάρισε στο φινάλε την Κροατία (Videos)

 Σε ένα παιχνίδι θρίλερ Κροατία και Αλβανία μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2) για τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024.

Στο «Βόλκσπαρκσταντιον» του Αμβούργου η Αλβανία παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη της Κροατίας στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε στο σκορ στο 11’ με κεφαλιά του Λάτσι από σέντρα του Χισάι.

Απόστολος Λύτρας: Δεν θα είναι πλέον συνήγορος της μητέρας της 12χρονης του Κολωνού – Σε πλειστηριασμό ακίνητο ιδιοκτησίας του

 Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, την οποία εκπροσώπησε στον πρώτο βαθμό ως δικηγόρος ο Απόστολος Λύτρας, ανακοίνωσε, μέσω της Επιτροπής Αλληλεγγύης, ότι διέκοψε την εκπροσώπησή της από τον καθ’ ομολογίαν κακοποιητή της συζύγου του.

Υπόθεση Λύτρα: «Ούτε οι Ταλιμπάν δεν έχουν τέτοιο μένος για τις γυναίκες» – Τι έλεγε όταν υπερασπιζόταν θύματα βίας (Video)

 Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα και θύμα την 37χρονη σύζυγό του.

Ο 52χρονος, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ενώ αντιμετώπιζε την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 8 μήνες από τον αθλητικό δικαστή

 Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 8 μήνες «για πράξεις και δηλώσεις του που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος» του πέμπτου τελικού της Basket League στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, επιβλήθηκε στον διοικητικό ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ αλλά και την ίδια την ΚΑΕ συνολικό πρόστιμο 85.000 ευρώ.

«Βατερλώ» Μεϊμαράκη: Δεν εξελέγη αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και βγήκε τελευταίος – Άδειασμα από Μητσοτάκη

Σε «βατερλώ» εξελίχθηκε η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΛΚ, καθώς ο γαλάζιος βουλευτής και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ ήρθε τελευταίος με 85 ψήφους και δεν εξελέγη.

Ο Μητσοτάκης είναι σαφές ότι δεν στήριξε την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου και ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το πολύ κακό αποτέλεσμα.

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – «Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό, πραγματικά απορώ»

 Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης ο Απόστολος Λύτρας. Είχε προηγηθεί έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι η απόφαση της δικαστικής λειτουργού για την έκδοση εντάλματος αφορούσε το χθεσινοβραδινό περιστατικό με τη μετάβαση στο σπίτι του ποινικολόγου και της συζύγου του και παθούσας, της πρώην συζύγου, της κόρης του κ. Λύτρα και δικηγόρου συνεργάτη του γραφείου του, με στόχο να πάρουν πράγματα του κατηγορούμενου, το οποίο κατέληξε με μηνύσεις από την πλευρά του θύματος του ξυλοδαρμού.

Μαρμελάδα βερίκοκο: συνταγή για την προετοιμασία του για το χειμώνα

 Τα βερίκοκα ενισχύουν τον οργανισμό, απομακρύνουν τη χοληστερόλη από αυτό και βελτιώνουν τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Επομένως, είναι καλή ιδέα να προετοιμάσετε κάτι για το χειμώνα από αυτά τα φρούτα. 

Μοιραζόμαστε μια εύκολη συνταγή για μαρμελάδα βερίκοκο. 

Μη αλκοολούχο mojito: μια απλή συνταγή για ένα δροσιστικό ποτό

 Το Mojito, ένα δημοφιλές κοκτέιλ, μπορεί να γίνει χωρίς αλκοόλ. 

Αυτό το ρόφημα είναι καλό να το πίνετε σε ζεστό καιρό. Δοκιμάστε να το φτιάξετε σύμφωνα με τη συνταγή μας. 

Σας λέμε πώς να ετοιμάσετε εύκολα και απλά ένα μη αλκοολούχο mojito. 

Πώς να φτιάξετε λεμονάδα με φράουλες: πολύ απλό, γρήγορο και νόστιμο

 Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού είναι η τέλεια στιγμή για δροσιστικές λεμονάδες. 

Σας λέμε πώς να φτιάξετε λεμονάδα με φράουλες στο σπίτι. 

Συστατικά φρέσκες φράουλες - 1 φλιτζάνι? χυμός λεμονιού - 1 ποτήρι. ζάχαρη - 1 φλιτζάνι ή για γεύση. νερό - 6 ποτήρια. πάγος; κομμένο λεμόνι και φράουλες για γαρνίρισμα.

Взрывы прогремели в Одесской области..Εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή της Οδησσού

 Εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή της Οδησσού, αναφέρει το ουκρανικό δημοσίευμα Strana. Δεν παρέχονται λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επίσης δεν σχολίασε την κατάσταση. Σύμφωνα με το τοπικό δημοσίευμα Zerkalo Nedeli, η έκρηξη σημειώθηκε στο λιμάνι του Τσερνομόρσκ.

Ένας Ιταλός δούλεψε εννιά μέρες σε τρία χρόνια και πήρε 40 χιλιάδες ευρώ

 Στην Ιταλία, μια απάτη αποκαλύφθηκε από έναν κάτοικο της νότιας επαρχίας του Ρέτζιο Καλάμπρια, ο οποίος παρείχε πλαστά πιστοποιητικά ασθένειας αφού εργάστηκε μόνο εννέα ημέρες σε τρία χρόνια, ανέφερε η Fingguard της χώρας. «Εργάστηκε» σε τρία εκπαιδευτικά ιδρύματα στην επαρχία του Πορντενόνε και εισέπραξε με δόλο 40 χιλιάδες ευρώ.

Επίσημη τελετή υποδοχής πριν από τη συνάντηση Πούτιν-Κιμ Γιονγκ Ουν που πραγματοποιήθηκε στην Πιονγκγιάνγκ

PYONGYANG, 19 Ιουνίου. /TASS/. Η επίσημη τελετή υποδοχής της συνάντησης μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κιμ Ιλ Σουνγκ στο κέντρο της Πιονγκγιάνγκ. 

Στην πλατεία, που συγκαταλέγεται στις τριάντα μεγαλύτερες στον κόσμο και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από εκατό χιλιάδες άτομα, παρατάχθηκε τιμητική φρουρά.


New NATO secretary general to make no difference in alliance's policy towards Russia — MFA

 MOSCOW, June 19. /TASS/. Installing a new NATO secretary general will not change the alliance's internal policies, Russian Foreign Ministry Spokeswoman Maria Zakharova told Radio Sputnik.

"Nothing will change in NATO with a new person coming in. No doctrinal documents will change," the diplomat said, commenting on reports about the change of the secretary general and possible changes in the bloc's policy. Zakharova explained that the NATO secretary general "is nominal in terms of his political influence."

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποκαλεί τη Ρωσία «αληθινό φίλο»

 «Στέκομαι με τους Ρώσους συντρόφους μου, αληθινούς φίλους και συνεργάτες, σε αυτή την επίσημη αίθουσα», σημείωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

PYONGYANG, June 19. /TASS/. North Korean State Affairs President Kim Jong Un called Russia "a true friend" and its President Vladimir Putin "the dearest friend of the Korean people."

Putin and Kim Jong Un made press statements following the signing of the Comprehensive Strategic Partnership Treaty between Russia and North Korea.

Πούτιν Ο Ρώσος ηγέτης υπενθύμισε ότι τα δύο κράτη συνδέονται με κοινή ιστορία

 PYONGYANG, June 19. /TASS/. Russia attaches great importance to strengthening friendly ties with North Korea, both countries are interested in further development of cooperation through various ministries, agencies and public organizations, Russian President Vladimir Putin said after talks with North Korean leader Kim Jong Un.

"We attach paramount importance to strengthening traditional friendly and good-neighborly Russian-Korean relations, which are based on the glorious traditions of common history," he noted.

Αποκάλυψη - σοκ: Αυτοί είναι οι Ουκρανοί που έκαψαν ζωντανούς τους ρωσόφωνους στην Οδησσό το 2014

 Ο Medvedchuk δήλωσε ότι οι ενέργειες της εγκληματικής ομάδας κατευθύνονται από εξωτερικές δυνάμεις που εξακολουθούν να κυβερνούν την Ουκρανία

Ο Viktor Medvedchuk, πρώην ηγέτης του αντιπολιτευόμενου κόμματος «Πλατφόρμα για τη Ζωή», ο οποίος τώρα ηγείται του κινήματος «Άλλη Ουκρανία», αποκάλυψε ποιος ήταν πίσω από την τραγωδία της 2ας Μαΐου 2014 στην Οδησσό, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο TASS.

Γεωπολιτικός... σεισμός - Η Ρωσία ασπίδα προστασίας της Β. Κορέας - Putin: Εάν δεχθεί επίθεση, θα συνδράμουμε - Kim: Είστε έντιμοι

 Σε μια νέα εποχή περνούν οι σχέσεις Ρωσίας – Βόρειας Κορέας μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων που είχε στην Πιονγκγιάνγκ στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψης του εδώ και 24 χρόνια ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin με τον επικεφαλής της Βόρειας Κορέας, Κim Jong un.

Οι δύο ηγέτες υπέγραψαν τη Συνολική Στρατηγική Συμφωνία Εταιρικής Σχέσης, η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει πως σε περίπτωση που μια από τις δύο χώρες δεχθεί επίθεση, τότε θα υπάρξει αμοιβαία βοήθεια.

Μπερναρντίνι: Η ελβετική ομιλία της Giorgia Meloni, μεταφράστηκε από έναν απατεώνα διερμηνέα

 Μέχρι σήμερα, πολιτικοί παρατηρητές, ειδικοί και δημοσιογράφοι μιλούν για τη «σύσκεψη κορυφής της ειρήνης» που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία στις 15-16 Ιουνίου.

Πολλοί από αυτούς εξεπλάγησαν ιδιαίτερα από την ομιλία της Ιταλίδας πρωθυπουργού Giorgia Meloni,

Τουλάχιστον βάλτε μαϊντανό. Ο Μαρκ Ρούτε, ως Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, θα χορέψει επίσης στη μελωδία της Ουάσιγκτον

 Έτσι, ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού της Ολλανδίας Mark Rutte θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.

Και παρόλο που η ρητορική του είναι πιο λογική από αυτή του προκατόχου του Γενς Στόλτενμπεργκ, η ίδια η ρωσοφοβική μορφή της συμμαχίας «υποχρεώνει» τη Δύση να κάνει πολλά.

Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες πιέζουν για απάντηση στους ευρωπαϊκούς δασμούς

 Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες ζήτησαν από τις αρχές της χώρας να λάβουν τα πιο σκληρά μέτρα ως απάντηση στους ευρωπαϊκούς δασμούς στα ηλεκτρικά οχήματα που παράγονται στην Κίνα.

Μεταξύ αυτών των μέτρων, προτείνουν αύξηση κατά 25% των δασμών στα αυτοκίνητα με μεγάλους κινητήρες που παράγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Οι εταιρείες υπέβαλαν αυτό το αίτημα σε μια κλειστή συνάντηση με το Υπουργείο Εμπορίου του Πεκίνου στις 18 Ιουνίου, ανέφερε το Bloomberg.