Πέντε λόγοι που άντρες θέλουν να βγαίνουν ραντεβού με γυναίκες άνω των 50

Ειδικοί των σχέσεων εξηγούν γιατί οι άντρες προτιμούν να κάνουν σχέση με μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες.
Ο 69χρονος Κεν Σόλιν, ειδικός στα θέματα των σχέσεων και αρθογράφος στη Hufiington Post, όπως υποστηρίζει τα τελευταία 25 χρόνια της ζωης του έχει βγει αναρίθμητα ραντεβού, τόσο με μικρότερες γυναίκες, όσο και με μεγαλύτερες γυναίκες.

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η ολόγυμνη «εξωγήινη» εμφάνιση μπροστά στην κάμερα Στην ταινία «Κάτω από το δέρμα»

Στην ταινία «Κάτω από το δέρμα», η 29χρονη «επιστρατεύει» τις διάσημες καμπύλες της για να «παγιδεύει» ανυποψίαστους άνδρες που στη συνέχεια τους εξαφανίζει με μυστηριώδη τρόπο
Μπορεί να είναι μελαχρινή και άρα διαφορετική από ό,τι την έχουμε συνηθίσει αλλά δεν παύει να είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες όλου του πλανήτη και σίγουρα μια γυμνή της εμφάνιση θα ταράξει πολλούς.

Ηράκλειο: Έφτασαν 22.000 τουρίστες σε 11 ώρες! στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ημέρα των ρεκόρ η Παρασκευή - Τις 55.000 αναμένεται να φτάσουν συνολικά οι αφίξεις το Σαββατοκύριακο
Έσπασε κάθε ρεκόρ την Παρασκευή το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, καθώς μέσα σε μόλις 11 ώρες μέχρι και τα μεσάνυχτα έχουν προγραμματιστεί 122 πτήσεις διακινώντας ουσιαστικά περίπου 22.000 επιβάτες. 

Σαντορίνη: «Έσπασε το βουνό και δεν τρύπησε το βαπόρι»

Αυτή ήταν η απίστευτη εξήγηση ενός Σαντορινιού γιατί σήμερα δεν υπήρξε ρήγμα στο Πρέβελης όταν προσάραξε στο Ασπρονήσι
Μια διαφορετική και μάλλον μοναδική εξήγηση στο γιατί το πλοίο Πρέβελης δεν έπαθε κάποια ζημιά όταν προσάραξε στη νησίδα Ασπρονήσι τα ξημερώματα του Σαββάτου έδωσε ένας από τους κατοίκους του νησιού που έσπευσε με το σκάφος του κόντα στο πλοίο.

Η Rihanna ολόγυμνη στο «LUI» [pics]--Rihanna en Une de Lui

Η στιγμή που όλοι οι άνδρες περίμεναν είναι γεγονός!
Το πήγαινε από δω, το πήγαινε από κει και τελικά γδύθηκε. Ο λόγος για την Rihanna που φωτογραφήθηκε γυμνή για λογαριασμό του περιοδικού «LUI».

Οι 100 πιο sexy γυναίκες παγκοσμίως [pics+vid]

Η γυναικεία τους… φύση είναι το πιο δυνατό τους χαρτί και φροντίζουν να το εκμεταλλεύονται σε κάθε τους εμφάνιση, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.
Το περιοδικό «FHM» ανέδειξε τις 100 πιο sexy γυναίκες σε όλο τον κόσμο, με την κορυφή να ανήκει στην αμερικανίδα ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενζ.

Το πρώτο single από το μετά τον θάνατό του Μάικλ Τζάκσον, άλμπουμ έκανε πρεμιέρα στα μουσικά βραβεία iheartradio την Πέμπτη

Το πρώτο single από το μετά τον θάνατό του άλμπουμ, του Μάικλ Τζάκσον έκανε πρεμιέρα στα μουσικά βραβεία iheartradio την Πέμπτη λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Το single με τίτλο «Love Never Felt So Good» γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τον Τζάκσον το 1983 και αποτελεί ένα από τα συνολικά οκτώ έως σήμερα ανέκδοτα τραγούδια του απόλυτου σταρ της ποπ τα οποία γράφτηκαν από το 1983 έως το 1999.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Τσίπρας: Go back κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε

Με το σύνθημα «Go back», το σύνθημα των δυνάμεων του ΕΛΑΣ και των εξεγερμένων τότε πολιτών της Μυτιλήνης τα Χριστούγεννα του 1944 όταν και απετράπη η αποβίβαση στρατευμάτων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας στη Λέσβο ο Αλέξης Τσίπρας σηματοδότησε σήμερα την κεντρική του πολιτική ομιλία στη γεμάτη από κόσμο πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝ ΗΤΤΗΘΕΙ Η «ΕΛΙΑ» Βενιζέλος: Καλύτερο από τις προβλέψεις θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ

Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι καλό για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ, θα έχει εντυπωσιακά καλύτερο αποτέλεσμα από οποιαδήποτε πρόβλεψη, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Μαΐου, σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό τόπο TheToc.gr.

Περιβάλλον-UNESCO Vs Αυστραλίας για τη ρίψη μπαζών κοντά στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα

Η αυστραλιανή κυβέρνηση ενέκρινε πρόσφατα την επέκταση του λιμανιού εξαγωγής άνθρακα και η Διεύθυνση του θαλάσσιου πάρκου του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Φράγματος ενέκρινε τη ρίψη τριών εκατομμυρίων κυβικών μέτρων αποβλήτων από έργα βυθοκόρησης στα νερά του πάρκου