«Φύτεψαν» μπάλες στην Κόπα Καμπάνα - Μία μπάλα, ένας νεκρός

Εκατοντάδες μπάλες ποδοσφαίρου τοποθέτησαν μέλη ακτιβιστικής ομάδας στην άμμο της διασημότερης παραλία του κόσμου, της Κόπα Καμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλία, που συνταράασεται από μαζικό κύμα διαδηλώσεων. Τα μέλη της ομάδας τόνισαν ότι το σκηνικό που στήθηκε στην παραλία της Κόπα Καμπάνα συμβολίζει ένα νεκροταφείο για αυτούς που έχουν χάσει βίαια τη ζωή τους.

3 Χ 3 η Βραζιλία, υπέταξε και την Ιταλία με 4 – 2


Η Βραζιλία νίκησε την Ιταλία με 4 -2 στην «Αρένα Φόντε Νόβα» της πόλης Σαλβαδόρ, μπροστά σε 48.000 οπαδούς της.

Εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ για τη Βενεζουέλα ο Σνόουντεν-?Πολιτικό άσυλο από το Εκουαδόρ ζήτησε ο Έντουαρντ Σνόουντεν

Στο κυνήγι του χάκερ που αποκάλυψε τις μαζικές παρακολουθήσεις οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες - Η Wikileaks του επίσης καταζητούμενου Τζ.Ασάνζ τον βοήθησε να βρει «πολιτικό άσυλο σε μια δημοκρατική χώρα»
Ο ιστότοπος Wikileaks βοήθησε τον 'Εντουαρντ Σνόουντεν, το «βαθύ λαρύγγι» πίσω από τη μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες (NSA), να εγκαταλείψει το Χονγκ Κονγκ και να βρει «πολιτικό άσυλο σε μια δημοκρατική χώρα».

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-Αλβανία-ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ Ράμα vs Μπερίσα για την εκλογική νίκη στην Αλβανία

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί οι Αλβανοί ψηφοφόροι σε μια εκλογική διαδικασία που συν τοις άλλοις θεωρείται ένα κρίσιμο τεστ της προόδου που έχει σημειώσει η χώρα ως προς το στόχο της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, Περίπου 6.000 αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί για να επιβλέψουν την καλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

Συνεχίζεται το «πογκρόμ» συλλήψεων διαδηλωτών στην Τουρκία

Σε 31 συλλήψεις σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές - Στα χέρια της αστυνομίας, έπειτα από πολύωρες συγκρούσεις, η πλατεία Ταξίμ - Ερντογάν: Οι διαδηλώσεις εξυπηρετούν τους εχθρούς της Τουρκίας