Dakar 2021 SPECIAL Video! The best Dakar Experience on YouTube!

#DAKAR2021 - Stage 5 - Riyadh / Al Qaisumah - Light Weight Vehicle Highl...

#DAKAR2021 - Stage 5 - Riyadh / Al Qaisumah - Car Highlights

Διασωληνωμένος 49χρονος γιατρός – Κόλλησαν και τα 4 μικρά παιδιά του!

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 49χρονος γιατρός χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που νόσησε με κορωνοϊό.

Ο γιατρός -πνευμονολόγος στην ειδικότητα- εργάζεται και στη κλινική Cοvid του νοσοκομείου.

Δυστυχώς κόλλησε και όλη του η οικογένεια. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στην κλινική Covid με συμπτώματα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα τέσσερα μικρά τους παιδιά, χωρίς σοβαρά συμπτώματα.

Ο γιατρός εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας διασωληνωμένος, όπως είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννάκος.

Ισπανία: Θερμοκρασία Σιβηρίας στα Πυρηναία και ρεκόρ όλων των εποχών

 

Η πιο χαμηλή θερμοκρασία όλων των εποχών για την Ισπανία καταγράφηκε στα καταλανικά Πυρηναία. Τι έδειξε το θερμόμετρο.


Στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες βιώσαμε μία μικρή άνοιξη στην καρδιά του χειμώνα. Ηλιοφάνεια, υψηλές θερμοκρασίες, καθόλου άνεμοι.

Στην Ισπανία, το ίδιο διάστημα, παρατηρείται δριψύ ψύχος, θερμοκρασίες χαμηλότερες από τα στάνταρ της εποχής αλλά και ένα τρομερό ρεκόρ. Στα καταλανικά πυρηναία το θερμόμετρο έδειξε -34,1 βαθμούς κελσίου! Θερμοκρασία Σιβηρίας δηλαδή!

Νεοναζί με μπλουζάκια Αουσβιτς μεταξύ των εισβολέων στο Καπιτώλιο

 

Αντισημίτες νεοναζί βρίσκονταν μεταξύ των "οπαδών" του Τραμπ που εισέβαλλαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. 

Μέσα σ' αυτό το ετερόκλητο συνονθύλευμα "οπαδών" του Τραμπ που εισέβαλε στο Καπιτώλιο το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν άνθρωποι που δήλωναν τα φιλοναζιστικά τους (και αντισημιτικά τους ταυτόχρονα) αισθήματα.

Ο φακός και τα τηλεοπτικά πλάνα εστίασαν κυρίως σ' έναν μεσήλικα άνδρα ο οποίος φορούσε μπλούζα που έγραφε "Camp Auschwitz" που συνοδευόταν από το logo "η εργασία απελευθερώνει". Είναι η γνωστή φράση που υπήρχε έξω από το κολαστήριο του Άουσβιτς στην Πολωνία στο οποίο θανατώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες εβραίων.

ΗΠΑ: Παραιτούνται ένας-ένας οι σύμβουλοι του Τραμπ

 

Οι σύμβουλοι του Ντόναλντ Τραμπ παραιτούνται σωρηδόν το τελευταίο 24ώρο, ύστερα και από όσα έγιναν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.


Ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας στον Λευκό Οίκο Ματ Πότινγκερ παραιτήθηκε, ενώ μεγαλώνει ο κατάλογος των αξιωματούχων που αποχωρούν από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ μετά τα βίαια επεισόδια στο Καπιτώλιο όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Ιράκ: Ένταλμα σύλληψης κατά Τραμπ για τη δολοφονία του λοχαγού του Σουλεϊμανί

 

Με εντολή Τραμπ είχαν εξοντωθεί ο Σουλεϊμανί και ο λοχαγός του. Το Ιρακ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ για δολοφονία εκ προμελέτης που τιμωρείται με θανατική ποινή.

news247

07 Ιανουαρίου 2021 14:52

Ιρακινό δικαστήριο εξέδωσε σήμερα εθνικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του Αμπού Μέχντι αλ-Μουχάντις, ισχυρού διοικητή των φιλοϊρανικών δυνάμεων στο Ιράκ, που σκοτώθηκε πέρυσι μαζί με τον Ιρανό στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί.

"Κάρφωσε" τις ΗΠΑ η Βενεζουέλα: "Υποφέρει από αυτά που έκανε σε άλλες χώρες"

 

Η Βενεζουέλα βρήκε την ευκαιρία να πληρώσει τις ΗΠΑ με το ίδιο νόμισμα με αφορμή την εισβολή στο Καπιτώλιο.

news247

07 Ιανουαρίου 2021 15:28

Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Στη Βενεζουέλα το κρύο αυτό πιάτο το απόλαυσαν την Τετάρτη με όσα έγιναν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Είναι τελικά η Εκκλησία ο "κακομαθημένος" θεσμός του κράτους;

 

Ο κοινωνιολόγος της θρησκείας, δρ Αλέξανδρος Σακελλαρίου, γράφει για την Εκκλησία και τη σχέση της με το Κράτος και την εξουσία εν καιρώ πανδημίας.


Τις τελευταίες ημέρες αναζωπυρώθηκε η συζήτηση σχετικά με τους περιορισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στους

Η ιστορία θα θυμάται τη σημερινή βία στο Καπιτώλιο


 Barack Obama 
7 Ιανουάριος στις 2:56 π.μ.  · 
Η ιστορία θα θυμάται ορθά τη σημερινή βία στο Καπιτώλιο, υποκινούμενη από έναν καθιστικό πρόεδρο που συνεχίζει να λέει ψέματα για το αποτέλεσμα μιας νόμιμης εκλογικής αναμέτρησης, ως στιγμή μεγάλης ατίμωσης και ντροπής για το έθνος μας. Αλλά θα αστειευόμασταν αν το αντιμετωπίζαμε ως απόλυτη έκπληξη.
Εδώ και δύο μήνες, ένα πολιτικό κόμμα και το συνοδευτικό του οικοσύστημα των ΜΜΕ είναι πολύ συχνά απρόθυμοι να πουν στους οπαδούς τους την αλήθεια - ότι δεν ήταν ιδιαίτερα στενή εκλογή και ότι στις 20. Ιανουαρίου θα εγκαινιαστεί