Αυτή είναι η τελευταία εικόνα της ΕΡΤ

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης έπεσε το σήμα της αναλογικής και ψηφιακής ΕΡΤ.

Αυτή είναι η τελευταία εικόνα της ΕΡΤ
Πρώτο σταμάτησε το αναλογικό σήμα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες διεκόπη η λειτουργία των πομπών στην Πάρνηθα, για να ακολουθήσει λίγη ώρα μετά το σήμα της ΕΤ3, το σήμα στην Πάτρα, την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη.

Τέλος εποχής - Η ΕΡΤ «σίγησε» στις 23.15


Η ΕΡΤ είναι η πρώτη εταιρεία στην οποία μπαίνει λουκέτο, στο πλαίσιο των συμφωνιών της κυβέρνησης με την τρόικα για κλείσιμο φορέων και οργανισμών, καθώς και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων "Η" Online 11/6 18:11
Ζητά προεδρική παρέμβαση ο ΣΥΡΙΖΑ
Αναπομπή της απόφασης για την ΕΡΤ ζητά ο Τσίπρας από τον Παπούλια

Έκοψαν και τη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ μέσω ίντερνετ

Διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της ΕΡΤ
Τραγουδούν «πότε θα κάνει ξαστεριά» στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου

Καταγγελίες ότι γίνεται απόπειρα να κοπούν οι τηλεφωνικές γραμμές στο κτίριο της ΕΡΤ προκειμένου να διακοπεί και η μετάδοση μέσω διαδικτύου

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ



Τη λύπη και την απογοήτευσή της εκφράζει η Ομογένεια για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ

«Αποκοπή και αποξένωσή από την μητέρα πατρίδα» νοιώθουν οι απόδημοι Έλληνες μετά την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του προέδρου του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, Στέφανου Ταμβάκη.

KΛΕΙΝΕΙ- -Η - - ΕΡΤ - -LIVE










Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ ---Τολμηρή απόφαση Σαμαρά: κλείνει η ΕΡΤ

Την απόφασή τους να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι σε όλους όσους επιβουλεύονται το μέλλον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εξέφρασαν οι δημοσιογράφοι σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι στην ΕΡΤ. Επίσης καλούν πολίτες, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών στις 7 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Πιθανώς ραγδαίες εξελίξεις για την ΕΡΤ με αφορμή πράξη νομοθετικού περιεχομένου



Ραγδαίες, όσο και δραματικές, οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες για το μέλλον του εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού φορέα, της ΕΡΤ, αλλά και των 2.850 εργαζομένων σε αυτήν.

Σοκ στον αθλητισμό: Απεβίωσε ο Κιλιγκαρίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης. Ο 37χρονος πρωταθλητής του κανόε-καγιάκ νοσηλευόταν με λευχαιμία σε νοσοκομείο της Πολωνίας και σήμερα κρίθηκε κλινικά νεκρός.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World- 2.215 εποχικοί σε δήμους και παιδικούς σταθμούς

Με 2.215 ανέρχονται οι νέες θέσεις εργασίας για εποχικό προσωπικό που «ανοίγουν» σε δήμους, παιδικούς σταθμούς και στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων.
Ειδικότερα, πάνω από 1.600 θέσεις θα καλυφθούν το προσεχές χρονικό διάστημα σε παιδικούς σταθμούς και κέντρα φροντίδας μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Gazprom: Δεν λάβαμε επαρκείς εγγυήσεις - Σε νέο διαγωνισμό προχωρά η κυβέρνηση

Η ρωσική εταιρεία Gazprom ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μην συμμετάσχει τελικά στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, διότι δεν έλαβε επαρκείς εγγυήσεις ότι η οικονομική κατάσταση της ελληνικής εταιρείας δεν θα επιδεινωθεί έως τη στιγμή της ολοκλήρωσης της αγοράς της. Δηλώνει ωστόσο ότι η παρουσία της εταιρείας στη χώρα μας θα ενισχυθεί...

Στις 14 Ιουνίου Η Πατρίτσια Κας ερμηνεύει Έντιθ Πιάφ στο Badminton

Η Πατρίσια Κας έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, παρουσιάζοντας -με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από τον θάνατο της Εντίθ Πιάφ- ένα μεγάλο αφιέρωμα στη φωνή που σφράγισε την ιστορία του γαλλικού τραγουδιού.