Σότσι: Σάλος από το βίντεο γυμνής Λιβανέζας αθλήτριας του αλπικού σκι .(Φωτό+Βίντεο)

Η Ζάκι Σαμούν ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσίευσή του βίντεο από τα παρασκήνια φωτογράφισης για ημερολόγιο
Σάλο στο Λίβανο και την αποστολή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση βίντεο από τα παρασκήνια φωτογράφισης της αθλήτριας του αλπικού σκι, Ζάκι Σαμούν, για τις ανάγκες ημερολογίου.

Άνοιξε το Παρατηρητήριο του Κόσμου- - Tο νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κοντεύει να ολοκληρωθεί.(World Trade Center One)

Στο σημείο που ήταν κάποτε οι Δίδυμοι Πύργοι, το νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κοντεύει να ολοκληρωθεί. Πριν απο λίγες μέρες οι αρχές της Νέας Υόρκης άνοιξαν την πόρτα στους δημοσιογράφους που έφτασαν μέχρι τον τελευταίο (102ο) όροφο του ενός από τους δύο Πύργους (World Trade Center One). Τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και οι φωτογραφίες από ύψος 500 προκαλούν δέος και συγκίνηση, αν αναλογισθεί κανείς την τρομακτική, βιβλική περιπέτεια που έζησε αυτή η πόλη καταφέρνοντας να σταθεί στο ύψος της.

Περίεργα: 18 πράγματα που δεν θα πιστεύατε για αυτές τις χώρες!

Στον πλανήτη, αν και υπάρχουν μερικές διαφωνίες ως προς το ακριβές νούμερο, λόγω συνόρων, εθνών, διαξιφισμών κ.λπ., υπάρχουν γύρω στις 196 χώρες. Παρότι όλοι έχουμε λίγο πολύ ακούσει έστω και κάτι μικρό για κάθε μία από αυτές, είναι σίγουρο ότι τα περισσότερα από όσα θα δείτε παρακάτω, δεν τα είχατε φανταστεί, και πραγματικά, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Οι καλύτεροι ιδιωτικοί παράδεισοι του πλανήτη

Βίλες, θέρετρα, κάστρα και σκάφη αναψυχής που νοικιάζονται μόνο κατόπιν πρόσκλησης σε … premium τιμές. Prive παράδεισοι που προορίζονται για λίγους και εκλεκτούς επισκέπτες και έχουν φιλοξενήσει κάποιους από τους πιο δημοφιλείς επισκέπτες του πλανήτη, όπως διάσημους ηθοποιούς, αθλητές και .. πλανητάρχες.
Δείτε τις φωτογραφίες…

Lamborghini Veneno: To ακριβότερο αυτοκίνητο του κόσμου

Είναι η νέα, πιο γρήγορη και πιο δυνατή Lamborghini που κατασκευάστηκε ποτέ, η Lamborghini Veneno, που παρουσιάστηκε στο Motor Show της Γενεύης ένα μήνα πριν, με τιμή 3,9 εκατομμύρια δολάρια . Το νέο μοντέλο είναι τόσο ακριβό που θα κατασκευαστούν μόλις τρία οχήματα, τα οποία όμως έχουν ήδη πουληθεί… Η Lamborghini Veneno έχει 12-κύλινδρη μηχανή, κιβώτιο 7 ταχυτήτων και φτάνει τα 220 μίλια (354 χλμ) την ώρα…

Η ώρα του Κυπριακού - ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Άρχισαν οι συνομιλίες μεταξύ Αναστασιάδη - Έρογλου στο κτήριο της διοίκησης των ΗΕ στο αεροδρόμιο Λευκωσίας. Πρώτος έφθασε ο Τ/Κ ηγέτης και λίγα λεπτά αργότερα ο Πρόεδρος της ΚΔ Νικος Αναστασιάδης. Η συνάντηση των δύο ηγετών σηματοδοτεί την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

Εκπληξη από την Ολγα Κεφαλογιάννη -Τι φόρεσε στη Σαουδική Αραβία [εικόνα]

Μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας στον τουριστικό τομέα, υπεγράφη σήμερα στο Ριάντ, μεταξύ του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Σαλμάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, πρόεδρο της επιτροπής για τον τουρισμό και τον πολιτισμό και της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Σαουδική Αραβία.

Ρόδος: Ποινική δίωξη σε στελέχη της ΔΕΗ για ζημιά 74.000.000€ - Τα στοιχεία που τους ''καίνε''!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΗ για το θέμα του «ναυαγίου» της κατασκευής του νέου εργοστασίου της εταιρείας στη νότια Ρόδο.

Όπως έγινε γνωστό, η αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Σοφία- Μαρία Βαΐτση, άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία από κοινού για ζημία, το συνολικό ύψος της οποίας, σύμφωνα με τη δικογραφία, ανέρχεται σε 74 εκατομμύρια ευρώ.

Τί έλεγε κάποτε για τους μετανάστες - πριν τους αποκλείσει από τις δημοτικές εκλογές

Μάλλον αναμενόμενο ήταν, αφού η παρέα της συγκυβένησης έχει πει τα αντίθετα από αυτά που έχει κάνει σε πολλές περιπτώσεις. Όπως τώρα με το θέμα της κατάργησης της ψήφου των μεταναστών στις δημοτικές εκλογές. Μεταξύ αυτών δεν θα μπορούσε παρά να είναι και ο κύριος "λουκέτο".

Χρυσοχοΐδης: Θα εξαιρεθούν από τις αυξήσεις στα διόδια και όσοι έχουν εξοχικά στον Ωρωπό ------( To Λουτράκι τι Κάνει ??}

Προϋπόθεση είναι να πάρουν και αυτοί βεβαιώσεις από τους Δήμους και τη ΔΕΗ που να αποδεικνύει τη σχέση τους με την περιοχή, όπως και οι μόνιμοι κάτοικοι

Από τις αυξήσεις στα διόδια θα εξαιρεθούν και όσοι έχουν εξοχικά στον Ωρωπό και την ευρύτερη περιοχή της βορειανατολικής Αττικής, δήλωσε το στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Έλλάδα Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες και νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ θα είναι σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού

Αυστραλία: Μαίνονται 19 πυρκαγιές, στην κατάσβεση 700 πυροσβέστες

Τουλάχιστον 30 σπίτια πιστεύεται ότι έχουν τυλιχθεί στις φλόγες - Πολλές από τις πυρκαγιές προκλήθηκαν από εμπρησμούς
Τουλάχιστον 19 πυρκαγιές εξακολουθούν να μαίνονται στη νοτιοανατολική Αυστραλία, όπου περίπου 700 πυροσβέστες -οι περισσότεροι από αυτούς είναι εθελοντές- προσπαθούν για μία ακόμη ημέρα να θέσουν υπό έλεγχο τις πύρινες εστίες.

ΗΠΑ: Για νέο κύμα χιονιά προετοιμάζονται πολλές νοτιοανατολικές πολιτείες

Ο πάγος στους δρόμους αναμένεται να φτάσει τα δύο εκατοστά πάχους - Πιθανό να υπάρξουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση
Αρκετές νοτιοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ προετοιμάζονται για ένα νέο κύμα βαρυχειμωνιάς και καταιγίδων, σχεδόν δύο μόνο εβδομάδες αφότου η σφοδρή πτώση χιονιού παρέλυσε την Ατλάντα και άλλες πόλεις.

Washington Post: Εμείς δεν θα δημοσιεύσουμε στοιχεία για σχέση Ομπάμα-Μπιγιονσέ

Εκπρόσωπος της εφημερίδας δήλωσε σε αμερικανική ιστοσελίδα πως είναι απολύτως αναληθείς οι ισχυρισμοί του Πασκάλ Ροστέν, ο οποίος υποστηρίζει έχει στοιχεία για την κρυφή σχέση του Αμερικανού προέδρου με την δημοφιλή τραγουδιστρια

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ούτε υπέρ, ούτε κατά της επιστροφής των Μαρμάρων-

Όταν η τρίχα γίνεται τριχιά ή όπως στην περίπτωση του αμερικανού ηθοποιού που δεν είπε ότι «πρέπει οι βρετανικές αρχές να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα Ελγίνεια μάρμαρα του Παρθενώνα»
Όταν η τρίχα γίνεται τριχιά. Όπως στην περίπτωση του Τζορτζ Κλούνεϊ. Που δεν είπε (το τονίζω αυτό) ότι «πρέπει οι βρετανικές αρχές να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα Ελγίνεια μάρμαρα του Παρθενώνα».