Νέα Υόρκη Rihanna: Αλλη μια εμφάνιση χωρίς σουτιέν

Η τραγουδίστρια είχε ραντεβού για φαγητό με ένα φίλο της αλλά οι παπαράτσι που την ακολουθούν παντού τη «συνέλαβαν» και πάλι.
Με ένα καπελάκι του μπέιζμπολ, τζιν σορτσάκι και λευκό διαφανές μπλουζάκι, που αποκάλυπτε το στήθος της, καθώς δεν είχε φορέσει σουτιέν, εμφανίστηκε η τραγουδίστρια της r’n’b Rihanna έξω από το δημοφιλές ιταλικό εστιατόριο Da Silvano στο West Village, στη Νέα Υόρκη

RussiaToday-Video-News-World:''Russia's only choice is to permit Snowden to live here' - Putin

Ahead of the G20 summit in St. Petersburg, Russian President Vladimir Putin sat down for an interview with AP and Channel 1. Among many issues, the leader spoke about Snowden, Syria, and Russia's controversial gay propaganda law.

WSJDigitalNetwork-Video-News:The Obama Quandry: Who Are Syria's Rebels?

The composition of the rebels in Syria is one of the more complex questions facing the Obama Administration. Just who are the people fighting the Assad regime? From the Free Syrian Army to the extremists of the Nusra Front, here's a rundown of the various players in the Syrian Opposition.

RussiaToday-Video-News-World:'G20 Hope Haven: Will summit heal deep rifts over Syria?

The recent months saw relations between Moscow and Washington turn into rollercoaster. Two powers have been split over Snowden, and now - over Obama's desire to strike at Syria. RT's Gayane Chichakyan looks at the perspectives between the US and Russia.

Huffington Post- Η Μαδρίτη φαβορί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

Μόλις τρεις ημέρες πριν την ανακοίνωση από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή σχετικά με την πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, ένας εμπειρογνώμονας σχετικός με τη διοργάνωση, δήλωσε στην Huffington Post, πως φαίνεται όλο και πιο πιθανή η επιλογή της ισπανικής πρωτεύουσας.

Κίνα: «Μόνος δυνατός δρόμος η πολιτική λύση για τη Συρία»

Μια πολιτική λύση είναι «ο μόνος δυνατός δρόμος» για την επίλυση της κρίσης στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο Κιν Γκανγκ, εκπρόσωπος της κινεζικής αντιπροσωπείας στη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20)

«Ψυχροπολεμικό κλίμα» στη σύνοδο G20 για τη Συρία

Μια συγκρατημένη χειραψία και αμήχανα χαμόγελα, αντάλλαξαν μπροστά στους φωτογράφους, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσημη υποδοχή των ηγετών των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου που έφθασαν στην Αγία Πετρούπολη για την σύνοδο G20. Ομπάμα και Πούτιν βρίσκονται σε τροχιά ανοιχτής σύγκρουσης,

FROM RUSSIA WITH LOVE... Τσάροι πασών των Ρωσιών!

Στις 16 Ιουνίου του 2012 η εθνική οµάδα του ποδοσφαίρου νίκησε τη Ρωσία µε 1-0, προκρίθηκε στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήµατος και προσέθεσε τον όγδοο κρίκο στην αλυσίδα των θριάµβων του ελληνικού αθλητισµού -σε επίπεδο εθνικών οµάδων- επί της µεγαλύτερης σε έκταση χώρας του κόσµου!

Αργεντινή: Ο Ζακ Ρογκ λέει ότι θα αποχωρήσει από τη ΔΟΕ «χωρίς καμία νοσταλγία»

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρόγκ, «προσέγγισε» την επερχόμενη αποχώρησή του από το θώκο όπου βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια με μια μικρή έκφραση λύπης αλλά και μια γενικά καλή αίσθηση.

Ρουμπάτης: Ο Καψής έχασε το δικαίωμα να λέγεται δημοσιογράφος

«Αυτό που γίνεται εδώ, σε αυτό το στούντιο, είναι ντροπή και αθλιότητα. Το σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να έρθω. Αλλά ήρθα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα».

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε με μπλούζα του UCK

Μια φωτογραφία του 20χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε, στο προφίλ του στο Facebook με φανέλα της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK προκάλεσε σάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο θυμίζοντας μέρες… Κατίδη!

GP Ιταλίας: Σπονδή στο ναό της ταχύτητας!

Η θρυλική πίστα της Μόντσα αποτελεί την επιτομή του μηχανοκίνητο αθλητισμού για την Ιταλία. Όχι άδικα ονομάζεται ναός της ταχύτητας καθότι η μέση ωριαία ταχύτητα ενός γύρου με μονοθέσιο F1 είναι πάνω από 240km/h.
Τέτοιος ρυθμός απλά δεν υπάρχει σε άλλη πίστα του πρωταθλήματος. Το Ιταλικό GP φιλοξενείται στην πίστα της Μόντσα από το 1950 ανελλιπώς και φέτος θα διεξαχθεί εκεί για 63η φορά. Μόνο μια φορά το 1980 φιλοξενήθηκε στην πίστα της Ίμολα.

Ακυρώθηκε η συνεργασία Βανδή – Ζήνα

Αλλαγή επαγγελματικών σχεδίων λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της!
Μπορεί να ήταν καθαρά γυναικείο σχήμα που θα έβαζε «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα, αλλά τελικά η Δέσποινα Βανδή άλλαξε τα σχέδιά της και δε θα εμφανιστεί παρέα με την Πέγκυ Ζήνα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί από το περιβάλλον των δυο τραγουδιστριών.

Σκορδά- Λιάγκας: Η πρώτη μέρα στον Ant1

Το ραντεβού με Λάτσιο και Γκαγκάκη
Πίσω στην Αθήνα επέστρεψαν την περασμένη Κυριακή -με το πλοίο της γραμμής- ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που πέρασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στο αγαπημένο τους νησί, την Τήνο. Ανανεωμένοι και με πολύ ευχάριστη διάθεση την επόμενη κιόλας ημέρα το ζευγάρι βρέθηκε στα studio Κάππα,

No wonder he can't keep his hands off her! Lorenzo Lamas enjoys a passionate PDA with wife Shawna Craig as she shows off her figure in VERY revealing swimwear

She opted for a variety of incredibly revealing swimwear as she hit the beach in Miami earlier this week.

So it's little wonder Lorenzo Lamas struggled to keep his hands off curvy wife Shawna Craig, with the pair enjoying a passionate PDA as they took a dip in the cool sea.

MailOnline-News- Chaos in Kent as more than 200 are injured in pile-up in morning mist which lasted 10 MINUTES and involved A HUNDRED vehicles

More than 100 vehicles were involved in a major accident in misty conditions just after 7am today, leaving eight people seriously injured and another 200 with minor injuries.

Σκότωσε τη Ρωσίδα καλλονή γυναίκα του επειδή τον κόλλησε AIDS;

Το πτώμα της 28χρονης Yulia βρέθηκε σε ερημική περιοχή, στα Ουράλια Όρη - Το κορμί της ήταν διαμελισμένο και το πρόσωπό της καμμένο - Η αστυνομία θεωρεί ως κύριο ύποπτο τον φωτογραφο άντρα της
Ως κύριος ύποπτος θεωρείται ο Dmitry Loshagin για για το φόνο της Ρωσίδας καλλονής, Yulia Loshagina, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο.

Βρετανία: Καραμπόλα 100 αυτοκινήτων με έξι τραυματίες

Πάνω σε γέφυρα που συνδέει το Κεντ με το νησί Σέπεϊ- 200 φέρουν ελαφρά τραύματα
Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν νωρίς σήμερα το πρωί σε καραμπόλα πάνω σε μία γέφυρα που συνδέει τη νότια επαρχία του Κεντ με την νήσο Σέπεϊ (ανοιχτά του Κεντ, στο νοτιοανατολικό άκρο της Αγγλίας), η οποία πιθανότατα οφείλεται στην ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ελλάδα-Μουσική:Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Εχθρός λαός-ΒΙΝΤΕΟ.

Τι γίνεται απόψε δεν το βάνει ο νους σου,
οδικώς με μαζεύουνε, να μεθάς δεν προφταίνεις,
αλλά δες πως με άφησαν άνεργο
και δεν πιάνουνε μόνο εκείνους,
τους ίδιους γνωστούς που για πήδημα ψύλλου εδώ
κι είκοσι χρόνια από τους πρώτους αρπάζουνε, όχι.
Ψυχικό, Περιστέρι, Κηφισιά, Δραπετσώνα, Κολωνάκι,

Η καταστροφή της Φουκουσίμα σε εικόνες μέσα από τη Google

Οι περιοχές αυτές χαρακτηρίζονται από τις αρχές μη κατοικήσιμες για χρόνια εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας
O αμερικανικός κολοσσός του διαδικτύου, Google, δημοσίευσε νέες εικόνες των εγκαταλελειμμένων δρόμων πόλεων και χωριών της βορειοανατολικής Ιαπωνίας μετά το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα τον Μάρτιο του 2011.

Euronews-Είδήσεις: ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-Ρομποτική: Τεχνολογικό θαύμα δίνει λύσεις σε άτομα με αναπηρία

Η διεθνής έκθεση ρομποτικής στην Ταϊβάν ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη των εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί, στον κομβικό αυτό τομέα.
Περίπου 300 εκθέτες από όλο τον κόσμο έδειξαν τις καινούργιες ρομποτικές τεχνολογίες που έχουν να κάνουν κυρίως με την ψυχαγωγία αλλά και την κατ’ οίκον φροντίδα.

Euronews-Είδήσεις: Κύπρος: Ανάβει η φλόγα του αερίου

Την Πέμπτη θα ανάψει για πρώτη φορά η φλόγα του φυσικού αερίου στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, όπως ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης σε συνέντευξή του στο ΡΙΚ.
Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της Κρατικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου (ΚΡΕΤΥΚ), Χαράλαμπος Έλληνας, πρόκειται για ένα πολύ συγκεκριμένο τεστ, «το οποίο θα μας επιτρέψει να μετρήσουμε με αρκετή ακρίβεια την πίεση και την ποιότητα του κοιτάσματος».

Ευρωμπάσκετ-«Σφαλιάρα» της Ιταλίας στην Ρωσία! -ΡΩΣΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ 69-76


Νέο «μπαμ» στον Δ' όμιλο του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας στον οποίο μετέχει και η Εθνική μας. Μετά το κάζο των Τούρκων από τους Φινλανδούς, ήρθε η σειρά της αποδεκατισμένης Ιταλίας να ρίξει «χαστούκι» στην επίσης… λειψή Ρωσία πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 76-69.

Ο Λουίτζι Ντατόμε (25π.) ήταν ο κορυφαίος των Ιταλών, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση οι Μπελινέλι (16π.) και Αραντόρι (13π.). Από πλευράς Ρώσων, που την Πέμπτη αντιμετωπίζουν την Ελλάδα, διασώθηκε μόνο ο Σβεντ με 17π.

Αυτό είναι το email του Ματίας Μόρς για ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ που άναψε φωτιές

Αναφέρει πως «οιαδήποτε ρευστοποίηση δεν πρέπει να έχει ως προϋπόθεση τις αποζημιώσεις..»
Το email του Ματία Μορς, με το οποίο ενημερώνεται η ελληνική κυβέρνηση, ότι ίσως χρειαστεί να κλείσουν οι ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.