Παρουσιάστηκε σήμερα στο Πάραγκον..Αυτή είναι η νέα McLaren!

Έγιναν σήμερα στην έδρα της βρετανικής ομάδας στο Πάραγκον τα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθεσίου με κωδικό ΜΡ4/28.
Το κάλυμμα σήκωσαν οι πιλότοι της ομάδας: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 Τζένσον Μπάτον και ο φέρελπις 23χρονος Μεξικάνος, Σέρτζιο Πέρεζ που αντικατέστησε το Λιούις Χάμιλτον. Ο 28χρονος Βρετανός φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Mercedes.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤO ΠΟΝΤΙΚΙ..


«Σε θέλουμε στα τέσσερα»






.......

Ν. Αφρική: Εκατοντάδες τραυματίες από σύγκρουση τρένων


Δύο αμαξοστοιχίες του προαστιακού σιδηροδρόμου συγκρούστηκαν σήμερα κοντά στην Πραιτόρια της Νότιας Αφρικής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 20 άνθρωποι σοβαρά και πολλές εκατοντάδες ελαφρά, ανάμεσά τους και παιδιά.
«Ένας άντρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με ελικόπτερο σε νοσοκομείο και περίπου 200 με 300 άνθρωποι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα», δήλωσε ο Ρούντι Πρετόριους, συντονιστής των.

Υπουργείο Οικονομικών .. Έρχεται φορολογική λαίλαπα στα ακίνητα

Ο ενιαίος φόρος στα ακίνητα αποτελεί την αιχμή του δόρατος του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που ετοιμάζει η κυβέρνηση, αφού θα «καλύψει» όλα τα κτίσματα, τα οικόπεδα, ακόμη και τα ακαλλιέργητα αγροτεμάχια, τις εκτάσεις με τα φωτοβολταϊκά και τους βοσκότοπους…

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ στη Βραζιλία

Ένας από τους ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης όπου βρήκαν το θάνατο 235 άνθρωποι εξαιτίας πυρκαγιάς αποπειράθηκε να απαγχονιστεί με το σπιράλ ενός ντους ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στην πόλη Πόρτο Αλέγκρε.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ το ΚΑΡΦΙ



    EIΔΗΣΕΙΣ



....