Η ολική επαναφορά των golden boys

Μισθοί 2009 στα στελέχη της ΔΕΗ, υπερβάσεις και σπατάλες σε οργανισμούς, την ώρα που το ρεύμα αυξάνεται και η 13η σύνταξη αναβάλλεται για το καλό της οικονομίας

Στα επίπεδα των παχιών αγελάδων προ του 2009 επιστρέφουν οι μισθοί των υψηλόβαθμων στελεχών της ΔΕΗ με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Την ώρα που το κοινωνικό μέρισμα έχει περικοπεί δραματικά, η 13η σύνταξη καταργείται, τα τιμολόγια του ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 13,1% και ο κατώτατος μισθός παραμένει χαμηλά,

Μπραντ Πιτ: Φαβορί για το Όσκαρ έπειτα από 30 χρόνια καριέρας

Ο Μπραντ Πιτ εξασφάλισε χθες μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του ως γοητευτικού κασκαντέρ στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ», εδραιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιστροφή του στην πρώτη γραμμή της σόουμπιζ.

Ο 56χρονος Πιτ δεν έχει κερδίσει ποτέ το Χρυσό Αγαλματίδιο για το υποκριτικό ταλέντο του, παρά το γεγονός ότι μετρά ήδη 30 χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου και έχει προταθεί τρεις φορές.

Ισπανία: Η νέα κυβέρνηση Σοσιαλιστών/Podemos επιδιώκει την αύξηση των κοινωνικών δαπανών

Η νέα κυβέρνηση συνεργασίας PSOE/Podemos, υπό τον Πέδρο Σάντσεθ, επιδιώκει να επιταχύνει τις διαδικασίες για την ψήφιση του επί μακρόν εκκρεμούς προϋπολογισμού της Ισπανίας και για τον σκοπό αυτό θα συζητήσει εσπευσμένα με τις Βρυξέλλες τη δυνατότητα μίας ευελιξίας στην εφαρμογή του και διεύρυνσης του δημοσιονομικού περιθωρίου για τις κοινωνικές δαπάνες.
Όπως δήλωσε η υπουργός Οικονομίας και εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μαρία Χεσούς Μοντέρο, η κυβέρνηση διεκδικεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ευνοϊκότερους όρους για την

Αποχώρησε χωρίς να υπογράψει ο Χαφτάρ

Ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, ο επικεφαλής του αυτοαποκαλούμενου Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ), εγκατέλειψε τη Μόσχα χωρίς να υπογράψει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (ΚΕΣ) του πρωθυπουργού Φάγεζ ας Σάρατζ, δήλωσε λιβυκή πηγή στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
Οι Χαφτάρ και Σάρατζ ταξίδεψαν στη ρωσική πρωτεύουσα για συνομιλίες με τη μεσολάβηση των κυβερνήσεων της Ρωσίας και της Τουρκίας. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μίλησε χθες περί προόδου, συμπληρώνοντας όμως πως ο Χαφτάρ ζήτησε περισσότερο χρόνο για να εξετάσει το προσχέδιο του κειμένου της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός.

SOS από την Αλάσκα: Πώς 30χρονος κατάφερε να επιβιώσει τρεις εβδομάδες σε αντίξοες συνθήκες


Ένας άνδρας κατάφερε να επιβιώσει στην παγωμένη Αλάσκα επί τρεις εβδομάδες, όταν πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του και σκότωσε τον σκύλο του.
Ο Tyson Steele εντοπίστηκε στα συντρίμμια του σπιτιού του στη Susitna Valley το πρωί της Πέμπτης. Η αναζήτησή του ξεκίνησε όταν φίλοι του ζήτησαν από την υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών (Alaska State Troopers) να ψάξουν για ίχνη του, καθώς είχαν πολλές μέρες να μάθουν νέα του.