Οι μάσκες της επανάστασης. PAUL MOREIRA. Nτοκιμαντέρ σχετικα με τα γεγονότα που εχουν συμβεί στην Ουκρανία το 2014 (με ελληνικούς υπότιτλους)

 Ένα ντοκιμαντέρ - έρευνα του γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira σχετικα με τα γεγονότα που εχουν συμβεί στην Ουκρανία το 2014! Η προβολή ταινίας στη Γαλλία εχει προκαλεσεί θύελλα αντιδράσεων των επίσημων αρχών του Κιέβου. Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεταφράση και την προβολή του εργου στα ελληνικά !

Δημήτρης Λιάτσος · ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ και ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

 Το δυτικό αφήγημα δεν φείδεται επιθέτων γύρω από την κατάσταση.

Μαιευτήρια, θέατρα, παιδικοί σταθμοί, σούπερ μάρκετ κ.α. όλα τα έχουν ισοπεδώσει το… Ρώσοι!
Και δώστου «αναλύσεις» για «αποτυχία» της ρωσικής επιχείρησης και, ως εκ τούτου, βίαιους βομβαρδισμούς αμάχων, προς εκδίκηση! Και δώστου «πανηγυρισμούς» για την «αποτυχία» Πούτιν να πάρει την Ουκρανία μέσα σε τρεις μέρες, μια βδομάδα κλπ…

Δημήτρης Λιάτσος Οδησσός, εγκληματικό ντοκουμέντο !

 Στις 16/3/22 ο κυβερνήτης της περιοχής Οδησσού, Μαξίμ Μάρτσενκο, εξέδωσε εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία οκτώ εκπαιδευτικά και πέντε νοσοκομειακά ιδρυματα της πόλης περνούν στα χέρια του στρατού και εκεί εγκαθίστανται βαριά αντιαρματικά, πυροβόλα, μηχανοκίνητα συστήματα και σωρεία άλλων στρατιωτικών υλικών!

Κατάργηση του προστίμου: Διασυρμός Πλεύρη από την Γκάγκα!

 Έξαλλος ο Πλεύρης, σπεύδει στη βουλή!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Υπουργείο Υγείας ανάμεσα στους δύο υπουργούς. Ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα δεν συνεργάζονται και δεν μιλούν μεταξύ τους ούτε για τις ανακοινώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ελληνίδα που έφυγε την τελευταία στιγμή από την κόλαση περιγράφει ότι, εδώ και χρόνια, οι ομογενείς ήταν για την Αθήνα μια κοινότητα «αοράτων»

 Στην τύχη του εγκατέλειψε τον πολυάριθμο Ελληνισμό της Μαριούπολης το ελληνικό κράτος. Αυτό μόνο μπορεί να συμπεράνει κανείς από όσα ανατριχιαστικά διηγείται στη «δημοκρατία» η Ινα, μια Ελληνίδα που κατάφερε να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό της πολιορκημένης πόλης και βρίσκεται πλέον στην Αθήνα. Μια κοινότητα άνω των 100.000 Ελλήνων, εδώ και χρόνια «αόρατων» για την Αθήνα, που δεν είχε φροντίσει ούτε καν να τη «χαρτογραφήσει», ώστε να υπάρχει μια σοβαρή εικόνα, και η οποία πλέον διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο.

Δημοσκόπηση Marc: 9,3% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Ακρίβεια και πόλεμος στην Ουκρανία ανησυχούν τους πολίτες

 Μια διαφορά της τάξεως των 9,3 μονάδων χωρίζει τη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Όπως σημειώνεται η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 έως και 21 Μαρτίου. Οι κυριότερες πηγές ανησυχίας για τους πολίτες είναι η ακρίβεια και ο πόλεμος στην Ουκρανία, ενώ σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ εξακολουθεί να διατηρεί μεγάλο, αλλά μειωμένο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πέτσας ομολόγησε ότι η κυβέρνηση θα τιμωρηθεί αν κάνει τώρα εκλογές..

 

Στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να τα μπαλώσει

Δύο απανωτά σοκ μέσα σε δύο μέρες έπαθαν στο Μέγαρο Μαξίμου από τις απίθανες δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα. Ο ανεκδιήγητος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος δήλωσε την Παρασκευή ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μαρξιστική πολιτική, την επομένη αποκάλυψε, χωρίς να το καταλάβει, ότι η κυβέρνηση είναι στο χειρότερο σημείο της και αν γίνονταν εκλογές τώρα, θα τις έχανε…....................................Μια διαφορά της τάξεως των 9,3 μονάδων χωρίζει τη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Ο κονιόρδος Άδωνις απεφάνθη: Ο ελληνικός λαός δεν κρυώνει!

 Ρεσιτάλ αλαζονείας από τον υπουργό Ανάπτυξης ενώ ο κόσμος υποφέρει από την πρωτοφανή εκτόξευση των τιμών

Κοροϊδεύει, χωρίς να ντρέπεται, τον κόσμο που υποφέρει από την εκτόξευση των τιμών, εφευρίσκει απίθανες δικαιολογίες για να καλύψει την ανικανότητά του, να πάρει εγκαίρως μέτρα και να ελέγξει το κύμα ακρίβειας, το οποίο άρχισε από τις αρχές φθινοπώρου και συνεχίζεται αμείωτο λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, και υποτιμά τη νοημοσύνη μας με εξυπνακισμούς και

«Δωράκι» 32εκ.€ από την κυβέρνηση στον σύζυγο της Ο.Φ.Ν.Λάιεν

 Πώς εμπλέκεται η Pfizer

Ποια είναι η Orgenesis Inc που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε 32 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα του κράτους στην κοινοπραξία εταιριών Theracell Laboratories IKE, στην οποία συμμετέχουν η ελληνική Theracell Α.Ε. και η εισηγμένη στο Nasdaq, Orgenesis Inc.

Κύπρος: Φυσικό αέριο με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας στο Τεμάχιο-10 της ΑΟΖ

 Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και ασφάλεια -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου– οι εργασίες της γεώτρησης αξιολόγησης «Glaucus-2», στο Τεμάχιο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι γεωτρητικές εργασίες, οι οποίες περιελάμβαναν και δοκιμές παραγωγής, διεξήχθησαν από την κοινοπραξία ExxonMobil Exploration and Production Cyprus (Offshore) Limited / Qatar Petroleum International Upstream LLC, η οποία κατέχει Άδεια Έρευνας Υδρογονανθράκων για το εν λόγω Τεμάχιο.

Επίθεση! Οι Ρώσοι ανακατέλαβαν Μαρίνκα, Bucha και Gostomel

 Η ρωσική αεροπορία “σφυροκοπά” μαζικά δυτικά του Δνείπερου (Βίντεο)

Η Μαρίνκα τέθηκε ξανά υπό τον έλεγχο των Ρωασόφωνων του DPR, αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, αλλά και το ρωσικό υπουργείο άμυνας.

Από αυτόν τον οικισμό, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδιζε το Ντόνετσκ για οκτώ χρόνια.

Όργιο αισχροκέρδειας: Οι εταιρείες αλλάζουν μονομερώς τις τιμές ρεύματος

 Σε όργιο αισχροκέρδειας επιδίδονται ορισμένοι πάροχοι ενέργειας με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να παρακολουθεί την αυθαιρεσία που οδηγεί χιλιάδες νοικοκυριά στην..

Σε όργιο αισχροκέρδειας επιδίδονται ορισμένοι πάροχοι ενέργειας με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να παρακολουθεί την αυθαιρεσία που οδηγεί χιλιάδες νοικοκυριά στην απόγνωση.

Πολίτες που επέλεξαν να κάνουν σταθερό συμβόλαιο για το ηλεκτρικό ρεύμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν ρήτρα αναπροσαρμογής,

Βαρβαρότητες από Ουκρανούς: Δένουν ανθρώπους σε κολώνες και δέντρα για τιμωρία

 Έτσι τιμωρούν όσους θεωρούν ότι συνεργάζονται με τους Ρώσους ή όσους κλέβουν

Με ακραίους τρόπους αντιμετωπίζουν οι Ουκρανοί τους πολίτες, κάτι που φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο. 

Αναρτήσεις στα ουκρανικά social media παρουσιάζουν και «επιχαίρουν» για την «παραδοσιακή» όπως χαρακτηρίζεται τιμωρία ατόμων που θεωρήθηκε ότι εντοπίστηκαν να κλέβουν ή συνεργάζονται με τους Ρώσους. Ακόμη και απλοί πολίτες φαίνονται να συμμετέχουν. Τους δένουν σε έναν στύλο ή δέντρο σε κοινή θέα, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα αφού τους αφαιρέσουν τα ρούχα, ακόμη και τους χτυπούν.

To Kίεβο βομβάρδισε αμάχους στο Ντονέτσκ με… τσέχικα πυροβόλα. Δείτε Β'ιντεο.

 H υποκρισία της Δύσης – Που καταλήγει η «αμυντική βοήθεια» προς το Κίεβο

Σήμερα ο ουκρανικός Στρατός βομβάρδισε με πυροβόλα των 152 χιλστ. τα οποία έχουν παραδοθεί από την Τσεχία, στα πλαίσια της ενίσχυσης των Ουκρανών από τους Δυτικούς, κατοικημένες περιοχές στο Ντονέτσκ και συγκεκριμένα το προάστιο Πετρόβσκι.

Δεν είναι η πρώτη φορά, το κάνει συνεχώς επί 8 χρόνια, αλλά τώρα χρησιμοποιεί την δυτική αμυντική βοήθεια.

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε ηρωική απεργία πείνας έξω από Υπουργείο Υγείας

 Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, οι οποίοι παραμένουν εδώ και μήνες χωρίς εργασία, λόγω κυβερνητικής απόφασης. 

Εδώ και ημέρες οι υγειονομικοί βρίσκονται έξω από το υπουργείο Υγείας και πλέον ξεκίνησαν ομαδική απεργία πείνας.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η ομάδα «Contra Dystopia» είναι συγκλονιστική: 

Ρώσοι φαρσέρ απέσπασαν ομολογία Βρετανού-ΥΠΑΜ ότι τελειώνουν τα αντιαρματικά όπλα

 Σε μια τεράστια γκάφα υπέπεσε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Ουάλας, ο οποίος δεν κατάλαβε ότι μιλούσε με Ρώσους φαρσέρ.

Οι δυο Ρώσοι επαγγελματίες φαρσέρ κατάφεραν να παραπλανήσουν τον υπουργό Άμυνας της Βρετανίας, Μπέν Ουάλας ο οποίος νόμιζε ότι μιλάει με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας και άρχισε να του λέει ότι «τελειώνουν τα αντιαρματικά όπλα της Αγγλίας».

Οι δυο φαρσέρ που είναι γνωστοί στη Ρωσία είναι ο Βόβαν και ο Λέξους. Τηλεφώνησαν με βιντεοκλήση στο προσωπικό κινητό του Βρετανού υπουργού Άμυνας και ο ένας από τους δυο προσποιήθηκε ότι είναι ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας και του ζητούσε να του στείλει περισσότερα αντιαρματικά όπλα. 

Στροφή αραβικών κρατών: Στρατηγική συμπαράταξη με Ρωσία-Πλήγμα για Δύση

 Ένα στρατηγικό πλήγμα που ελάχιστοι κατέγραψαν, αλλα είναι ίσως το πιο σοβαρό που υπέστη ο Τ.Μπάιντεν και οι Βρυξέλλες στο ουκρανικό απέναντι στη Ρωσία, ηταν η συμπαράταξη των Αράβων με τη Μόσχα στην πρόσφατη ουκρανική κρίση και στον πόλεμο που μαίνεται εδω και τρεις εβδομάδες.

Αντίθετα, και ειναι εντυπωσιακή η στάση αυτή διότι εντέλει, η περίφημη διεθνής αποδοκιμασία της Μόσχας περιορίζεται πλην της ΕΕ σε αποικίες τύπου Νησιών Μάρσαλ, Νησιών Φίτζι ή και στους Ταλιμπάν που υπερψήφισαν το ψήφισμα του ΟΗΕ κατά της Ρωσίας.

Λαφαζάνης(video-Vergina tv)-“Βόμβες” για Ουκρανία-Ουκρανοί και νεοναζί δολοφονούν μαζικά Ρώσους-Έλληνες στη Μαριούπολη

 Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Vergina tv μιλάει για αλήθειες-«βόμβες» που κρύβουν οι δικτάτορες Ουκρανοί και Νεοναζί του Κιέβου και εξαφανίζουν τα ελληνικά κυρίαρχα Μεσα Μαζικης Ενημερωσης..