Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Τέλος η καλοκαιρία, έρχονται βροχές και καταιγίδες

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα αύριο Δευτέρα (24-2-14) και μεθαύριο Τρίτη (25-2-2014) με πτώση της θερμοκρασίας από 4 έως 7 βαθμούς Κελσίου
Η καλοκαιρία και η λιακάδα δίνει σιγά σιγά τη θέση της στις βροχές και στις καταιγίδες.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα αύριο Δευτέρα (24-2-14) και μεθαύριο Τρίτη (25-2-2014).

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ημαθία και Εύβοια

Κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 1,1 γραμμαρίων
Ύποπτοι για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών ήταν δυο νεαροί Έλληνες που είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και τελικά συνελήφθησαν στο Πλατύ Ημαθίας μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν.

Λαμία: Βούλγαρος έφερνε λαθραία ποτά αναψυκτικά καπνό και λάδια!

Βρέθηκαν 15 φιάλες ουίσκι και βότκα, 65 λίτρα τσίπουρο, 30 μπουκάλια των δύο λίτρων με αναψυκτικά, 49 συσκευασίες ενός λίτρου που περιείχαν λάδια μηχανημάτων και έξι κιλά αδασμολόγητου καπνού σε συσκευασίες του ενός
Αγόραζε προϊόντα σε χαμηλές τιμές στην πατρίδα του και τα έφερνε στην Ελλάδα για να τα πουλήσει σε… ελληνικές ένας 40χρονος Βούλγαρος, που συνελήφθη στη Λαμία.

Λουτράκι: Για ναρκωτικά ερευνούσαν, λαθραίο καπνό βρήκαν!

Επιχείρηση στο σπίτι των υπόπτων, ενός πατέρα και του γιου του, αποκάλυψε λαθρεμπόριο… καπνού
Οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου για έναν 60χρονο τσιγγάνο και τον 38χρονο γιο του, έλεγαν ότι διακινούσαν ναρκωτικά στο Λουτράκι. Η επιχείρηση στο σπίτι των υπόπτων, όμως, αποκάλυψε λαθρεμπόριο… καπνού.

Αναγκαστική προσγείωση από Έλληνα πιλότο για να σωθεί 20 μηνών κοριτσάκι!

Όλοι κινητοποιήθηκαν όταν το κοριτσάκι σταμάτησε να αναπνέει
Στιγμές αγωνίας έζησαν ο Έλληνας κυβερνήτης, το πλήρωμα του αεροσκάφους της πολωνικής εταιρίας Small Planet Airlines και οι 180 επιβάτες πτήσης από τη Βαρσοβία με προορισμό την Αίγυπτο, όταν ένα κοριτσάκι είκοσι μηνών σταμάτησε να αναπνέει.

Λουτράκι: 45χρονος με ψυχολογικά προβλήματα μαχαίρωσε τον πατέρα του

Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κορίνθου, μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα του
Ένας 45χρονος που αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα επιτέθηκε και τραυμάτισε, στο Λουτράκι, με μαχαίρι και τσιμεντόλιθο, τον 85χρονο πατέρα του και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε.

Συρμόγλου Οκτώ εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ για να... μετράει τις ΜΚΟ

Τρελό πάρτι στήθηκε την εξαετία 2005-2010 με το «Εργο Πολιτών» υπό τον Στέλιο Συρμόγλου και με αναφορά κατευθείαν στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή - Ο Συρμόγλου πληρωνόταν με 9.000 ευρώ το μήνα - Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης
Ηταν αρχές του 2005 και η χώρα ζούσε ακόμη στον απόηχο της πανάκριβης διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.