Τσίπρας: Ντέρμπι οι ευρωεκλογές - Στις εθνικές δεν θα κερδίσει ο κ. Μητσοτάκης

Τσίπρας: Ντέρμπι οι ευρωεκλογές - Στις εθνικές δεν θα κερδίσει ο κ. Μητσοτάκης..Με επίθεση στον Κυριάκο Μητοστάκη για τα όσα ανέφερε χθες για την αλλαγή του εργασιακού πλαισίου ξεκίνησε την συνέντευξή του στην τηλεόραση του 'Αλφα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Το αεροσκάφος συνετρίβη μπροστά στο αυτοκίνητό του και εκείνος έτρεξε να σώσει τους επιβάτες

«Δεν δίστασα, οι εγκλωβισμένοι επιβάτες ούρλιαζαν όσο τους περικύκλωναν οι φλόγες», λέει τώρα ο δεύτερος ήρωας που δεν φοβήθηκε τη ζωή του.
Ο πρώην αξιωματικός του στρατού Joel Snarr ήταν ο δεύτερος που είδε το ατύχημα, μιας και το αεροπλάνο έπεσε περίπου 150 μέτρα μακριά από το αμάξι του, σε δρόμο της Ουαλίας.

Eκληση 100 Eπιστημόνων για Ακύρωση εξόρύξεων στην Ελληνική Τάφρο.

Συνολικά 100 επιστήμονες και διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστημονικοί φορείς και οργανώσεις από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, απευθύνουν έκκληση προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον να ακυρώσει το πρόγραμμα έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Ελληνική Τάφρο.

Το Κοινοβούλιο ψήφισε κατά πλειοψηφία την τροπολογία για την αναδιάρθρωση και πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο περνά σε νέα εποχή.

Νόμος του κράτους έγινε και επίσημα η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών καθώς υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής.

Πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο περνά σε μία νέα εποχή με τη Super League και την υπό σύσταση Super League 2 καθώς αμφότερες οι κατηγορίες θα έχουν λιγότερες ομάδες αλλά εξασφαλισμένα και αυξημένα έσοδα.

Θεσσαλονίκη- Κόπηκε η υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής από το Πρωτοδικείο

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο στους εκπροσώπους των συνδυασμών στον δήμο Θεσσαλονίκης. 
Το σκεπτικό της απόφασης θα δημοσιοποιηθεί εντός της ημέρας.

Η υποψηφιότητα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή» που υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, κόπηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.