Με συνέντευξη Βαρουφάκη κυκλοφορεί ξανά την Τετάρτη το Charlie Hebdo

Σε ένα τεύχος στο οποίο κεντρικό θέμα θα εξακολουθήσει να είναι ο εξτρεμισμός
Νότα Ελλάδας θα έχει το νέο δεύτερο τεύχος του Charlie Hebdo μετά τη δολοφονική επίθεση του Ιανουαρίου που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη.

ΕΝΝΕΑ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (VIDEO)

Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στην Τσεχία και άνοιξε πυρ αδιακρίτως σκοτώνοντας τουλάχιστον οκτώ άτομα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας μπήκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/02) σε παμπ-εστιατόριο της πόλης Uherský την ώρα που εντός του βρίσκονταν περισσότεροι από 20 πελάτες και εργαζόμενοι, ανοίγοντας πυρ αδιακρίτως.

Βίντεο: Έκρηξη βυτιοφόρου στο Νιου Τζέρσεϊ * Highway Closed As Truck Driver Escapes Death In Tanker Fire

Τα γύρω σπίτια εκκενώθηκαν εξαιτίας του πυκνού καπνού
Έκρηξη σε βυτιοφόρο, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να διαφύγει, δευτερόλεπτα πριν το όχημα τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο πρώτος διάλογος μεταξύ Αλ. Τσίπρα - Μίκη Θεοδωράκη

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, στο σπίτι του, στον απόηχο του άρθρου του με το οποίο τον καλούσε να πει «όχι» στα γερμανικά «nein» και να καταργήσει άμεσα «όλα τα μέτρα των μνημονίων, ξεκινώντας από την αποκατάσταση της εθνικής μας ανεξαρτησίας».

Εκρηκτική άνοδος στο Χρηματιστήριο - Πάνω από τις 900 μονάδες ο ΓΔ - η επικείμενη συμφωνία απογειώνει τον δείκτη‏!

Ράλι ανόδου κάνουν οι τιμές των μετοχών, εν μέσω σημαντικής βελτίωσης του κλίματος και στην αγορά ομολόγων, στον απόηχο της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, αλλά και των πληροφοριών ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί επαρκώς περιεκτικό τον κατάλογο των οικονομικών μεταρρυθμίσεων, που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Άνοιγμα στους VIP Άραβες επισκέπτες κάνει η ελληνική τουριστική αγορά: Deluxe παρουσία σε Ντουμπάι & Τεχεράνη!

Άνοιγμα στους VIP τουρίστες από τις αραβικές χώρες επιχειρεί ο ελληνικός τουρισμός, με βασικό στόχο την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλής εισοδηματικής ικανότητας από επιλεγμένες τουριστικές αγορές και την απόκτηση μεριδίου από την πίτα των 94 δισ. δολαρίων που υπολογίζεται ότι θα ξοδεύουν μέχρι το 2020.

Ενημέρωση και διευκρινήσεις στο κυβερνητικό συμβούλιο

Πολύωρο ήταν το κυβερνητικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Κράτησε περίπου τρεις ώρες με τους υπουργούς να θέτουν ερωτήματα σχετικά με τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που στάλθηκε στους θεσμούς. Επιφυλάξεις επί περιορισμένων ζητημάτων εκφράστηκε από υπουργούς.

Σημαντικές συνομιλίες Αναστασιάδη – Πούτιν στη Μόσχα

Επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα αρχίζει το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Εξωτερικών και Ενέργειας, καθώς και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Νομοσχέδιο για κατάργηση των μνημονίων καταθέτει το ΚΚΕ

Πρόταση νόμου για την κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων προτίθεται να καταθέσει η κοινοβουλευτική ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, υλοποιώντας την προεκλογική δέσμευσή του να «στριμώξει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με μια σειρά προτάσεων-νόμων για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων.

Ταύτιση απόψεων Ραχόι και Σαμαρά για τη λιτότητα

Ο Μαριάνο Ραχόι χρησιμοποίησε σχεδόν τα ίδια επιχειρήματα με αυτά που χρησιμοποιούσε ο Αντώνης Σαμαράς για να δικαιολογήσει την ακολουθούμενη πολιτική λιτότητας
Για δημαγωγία κατηγορεί εμμέσως το κόμμα Podemos ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι,

Σε κοινή αντιπολιτευτική γραμμή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Τα δύο κόμματα της προηγούμενης συγκυβέρνησης που οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τους «χώρισαν» παραμένουν «ενωμένα» στην κριτική που κάνουν και μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς. «Το email Χαρδούβελη ήταν για να βγούμε από την εποχή των Μνημονίων» υποστηρίζουν με μια «φωνή».

Εγκρίθηκαν οι ελληνικές μεταρρυθμίσεις από το Eurogroup

Το «πράσινο φως» στο ελληνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων έδωσε η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. 
Οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης που βασίζονται στη συμφωνία της Παρασκευής, ικανοποίησαν τους τρεις θεσμούς, δηλαδή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Πορτογαλία: η νέα «αποικία» της Αγκόλας

Τα μνημόνια και η τρόικα μετέτρεψαν την Πορτογαλία σε οικονομικό «προτεκτοράτο» μιας πρώην αποικίας της. Και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μαζί με τη Μέρκελ χειροκροτούν για το επίτευγμα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Κομισιόν: Επαρκώς περιεκτική η λίστα Βαρουφάκη - Αποτελεί αποδεκτό σημείο εκκίνησης

«Είμαστε ιδιαιτέρως ενθαρρυμένοι από την ισχυρή δέσμευση για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς» δήλωσε πριν λίγο πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαίωσε ότι χθες το βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα, έλαβε επιστολή με μια πρώτη δέσμη μεταρρυθμίσεων από τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνη Βαρουφάκη,

Ανώμαλη προσγείωση της διαπλοκής Διεθνείς διαγωνισμούς και ενοίκιο για τις τηλεοπτικές άδειες με σκοπό την είσπραξη 100 εκατ.Eπανίδρυση της ΕΡΤ

Διεθνείς διαγωνισμούς και ενοίκιο για τις τηλεοπτικές άδειες με σκοπό την είσπραξη 100 εκατ. ευρώ, τέλος στα χαριστικά δάνεια και μεγάλη ίδια συμμετοχή κεφαλαίων των ιδιοκτητών ΜΜΕ προβλέπει το σχέδιο των υπουργών Νίκου Παππά και Χρήστου Σπίρτζη
«Ηρθε επιτέλους η ώρα να μπουν κανόνες στα media», διαμηνύουν από το Μαξίμου σε όλους τους τόνους.