Οικονομικοί λόγοι οδήγησαν τον Robin Williams στην αυτοκτονία;

Τα δύο διαζύγια που είχε πάρει του είχαν κοστίσει 30 εκατ.  δολάρια - Ήταν 63 ετών και αναγκασμένος να παίζει σε ταινίες που δεν ήθελε για λεφτά, λέει φίλος του ηθοποιού
Η μάχη που ο Robin Williams έδινε με την κατάθλιψη αλλά και ο αγώνας που είχε δώσει στο παρελθόν για να καταπολεμήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, είχαν δραματικές επιπτώσεις στη ζωή του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρός στο σπίτι του, στην Καλιφόρνια.

Η ζωή της ντίβας του Χόλιγουντ, Λορίν Μπακόλ, σε εικόνες *(16 Σεπτεμβρίου 1924 - 12 Αυγούστου 2014)

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της ηθοποιού από σημαντικές στιγμές της προσωπικής της ζωής και της καριέρας της
Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη, η Λορίν Μπακόλ μαγνήτισε το κοινό και τους κριτικούς με το ταλέντοτης και την σπάνια ομορφιά της.

Τα τοξικά υπόγεια ύδατα της Φουκουσίμα θα αποβληθούν στον Ειρηνικό Ωκεανό


Οι υπεύθυνοι του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα ζητούν άδεια για τη λειτουργία μίας εγκατάστασης η οποία θα αποβάλλει τοξικά υπόγεια και λιμνάζοντα ύδατα στον Ειρηνικό Ωκεανό, αφού πρώτα αφαιρεθούν σχεδόν όλα τα ραδιενεργά υλικά από αυτά.

*Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Νικήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 επί της Σεβίλης

 Με τίτλο ξεκινάει η νέα σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ, που διεξήχθη στο Κάρντιφ, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Σεβίλης και κατέκτησε το τρόπαιο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της «βασίλισσας» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, το πρώτο στο 30ο λεπτό μετά από ενέργεια του Μπέιλ και το δεύτερο στο 49΄ με δυνατό σουτ.

Συνεχίζει το ταξίδι του το ρωσικό κονβόι, στα σύνορα της Ουκρανίας εντός της ημέρας


Τα ρωσικά φορτηγά οχήματα που μεταφέρουν βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα για δεύτερη ημέρα την Τετάρτη.
Το κονβόι των 262 οχημάτων έκανε στάση τη νύκτα της Τρίτης στη νότια ρωσική πόλη Βορονέζ και αναμένεται να φθάσει στη μεθόριο των δύο χωρών εντός της ημέρας.

Ομπάμα: Τραγικός ο θάνατος Αφροαμερικανού από σφαίρες αστυνομικών στο Μιζούρι


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε τραγικό τον θάνατο έφηβου Αφροαμερικανού από σφαίρες αστυνομικών στο Φέργκιουσον του Μιζούρι την Τρίτη και έκανε έκκληση για συνετή αντίδραση ύστερα από δύο νύχτες βίαιων διαδηλώσεων, λεηλασιών και συλλήψεων στο προάστιο του Σεντ Λούις.

Στ. Θεοδωράκης: Όποιος έχει σπίτι πληρώνει πλέον νοίκι στο κράτος


Για «προχειρότητα» στους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με το φόρο ακινήτων έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου. «Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει φόρος ακίνητης περιουσίας αλλά στην χώρα μας όποιος έχει σπίτι πληρώνει πλέον νοίκι στο κράτος και αυτό πρέπει να διορθωθεί», δήλωσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού».

Αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για το ρωσικό εμπάργκο


Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τη στάση του απέναντι στην Ε.Ε., εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το ρωσικό εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα και τις πρωτοβουλίες για την προστασία των παραγωγών.

Τρέμει η Γερμανία παγώνει η Ευρώπη -BOYTIA 68% ο γερμανικός δείκτης οικονομικού κλίματος

ΟI ΣYNEXEIΣ γεωπολιτικές εντάσεις, με κορύφωση τον εμπορικό πόλεμο Ε.Ε.-Ρωσίας, πλήττουν τις γερμανικές εξαγωγές κι αναμένεται να παγώσουν την ασθενική ευρωπαϊκή ανάκαμψη. Περαιτέρω κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου πιθανότατα θα έχει αποτέλεσμα την επιστροφή της ευρωπαϊκής οικονομίας στην ύφεση.

ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ *Θ. Γαλιατσάτος: Για να προκόψουν οι νέες ιδέες στο Ιόνιο χρειάζονται ανατροπές

"Ο όρκος που δώσαμε μπορεί να είναι μια τυπική φράση, αλλά την ίδια στιγμή υποσχεθήκαμε σιωπηρά να εργαστούμε με τιμιότητα, αξιοκρατία, συλλογικότητα, διαφάνεια, δημοκρατία, και προ παντός αλληλεγγύη", τόνισε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θ. Γαλιατσάτος

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟ imerisia.gr "Η" Online

ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝΔιαγράφεται δημόσιο χρέος ονομαστικής αξίας 230 χιλ. ευρώ από προσφορά του οργανισμού «Greece Debt Free»
Από το Γραφείο του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, ανακοινώνονται τα εξής αναφορικά με τη δωρεά και ακύρωση των ομολόγων του... 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟAlpha Bank: Η υπερφορολόγηση «κατεδαφίζει» την ελληνική αγορά ακινήτων
«Η συνεχιζόμενη διπλή και υπέρμετρα υψηλή φορολογία των ακινήτων συμβάλλει ουσιαστικά στον εκμηδενισμό της δραστηριότητας στην αγορά...