NASA* Βρήκαν ίχνη ζωής στον Κόκκινο Πλανήτη;

Λίγες ώρες πριν από την
πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου της NASA, με τον πολλά υποσχόμενο τίτλο «Λύθηκε το μυστήριο του Άρη», οι εικασίες για το περιεχόμενο των επιστημονικών ανακοινώσεων οργιάζουν. Μια από αυτές, κάθε άλλο παρά αβάσιμη, δίνει έμφαση στη σύνθεση του επιστημονικού πάνελ… Η αποκάλυψη θα γίνει σε μια ειδική συνέντευξη Τύπου, στις 18:00 της Δευτέρας,

Αλ. Τσίπρας από το βήμα του ΟΗΕ: Το ζήτημα του Χρέους αποτελεί διεθνή πρόκληση (vid)


Ομιλία από το βήμα της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για την Αναπτυξιακή Ατζέντα 2015 απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ με αφορμή την πρώτη του επίσημη παρουσία σε γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των τριών επικαλυπτόμενων κρίσεων, σημείωσε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να γίνεται λόγος για βοήθεια προς τις αναπτυσσόμενες χώρες

Μπέττυ Μπαζιάνα για τον διορισμό της: Είμαι μια πολύ φτηνή επιλογή για το πανεπιστήμιο

Η Μπέτυ Μπαζιάνα απαντά για το διορισμό της. "Ας κριθώ γι' αυτό που είμαι και γι' αυτό που πράττω, όχι για τον σύζυγό μου. Μια τέτοια αντίληψη είναι υποτιμητική για κάθε γυναίκα" αναφέρει σε συνέντευξη της

Πως τα μέλη της Gestapo γλίτωσαν από τον νόμο και συνέχισαν την καριέρα τους μετά τον πόλεμο

Φάκελοι του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου αποκαλύπτουν πως τα περισσότερα οι άνθρωποι της Gestapo όχι μόνο δεν ήρθαν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη, αλλά συνέχισαν να εργάζονται σε εξέχουσες θέσεις και συναναστρέφονταν με την υψηλή κοινωνία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι περισσότεροι αστυνομικοί των Ναζί, οι οποίοι προέβησαν σε μερικά από τα πιο φρικτά εγκλήματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, είχαν πολύ διαφορετικές ζωές από αυτές που πιστεύαμε.

Όταν 600 κιλά χρυσού έκαναν φτερά από πτήση της Ολυμπιακής: Πως στήθηκε το κόλπο του 2012 κατά ασφαλιστικών και της ΟΑ

Την άγνωστη δικογραφία για τον «κλεμμένο χρυσό της Ολυμπιακής Αεροπορίας», βάρους 600 κιλών και αξίας 1,8 εκατ. ευρώ, αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής».
Η απίστευτη απάτη μεγατόνων, σε βάρος του πρώην κρατικού αερομεταφορέα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, καθώς φαίνεται πως η «κομπίνα» εξυφάνθηκε από ένα διεθνές κύκλωμα στο οποίο ενεπλάκησαν αμερικανικές και ελληνικές εταιρείες, ασφαλιστικοί κολοσσοί και εξανεμίστηκαν μυθικά χρηματικά ποσά.

Νίκησε αλλά αποδοκιμάστηκε ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Πλατανιά

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 στη Λεωφόρο τον Πλατανιά για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα μετά από κακή εμφάνιση που έκανε τους φιλάθλους στις εξέδρες στο τέλος να αποδοκιμάσουν την ομάδα τους.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ατζαγκούν, ενώ η ομάδα του Αναστασίου είχε και ένα δοκάρι με τον Μπεργκ απέναντι στην Χανιώτικη ομάδα που απείλησε αρκετές φορές με ισοφάριση.

Η Τότεναμ συνέτριψε την Μάντσεστερ Σίτι

Βαριά ήττα δέχτηκε η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με 4-1 και μάλιστα με ανατροπή. Οι «πολίτες» έκαναν το… λάθος να προηγηθούν στο σκορ στο 25’ και εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση της Τότεναμ που ισοφάρισε 1-1 (σκορ ημιχρόνου) και στη συνέχεια πέτυχε άλλα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος για να πάρει μια άνετη νίκη με 4-1.

Η Καλλονή διέσυρε τον Παναιτωλικό (5-1)

Με… πεντάρα έκανε σεφτέ στις νίκες η Καλλονή στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, καθώς συνέτριψε με 5-1 τον Παναιτωλικό στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής.
Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Φώτης Γεωργίου με δύο γκολ (22’, 27’), ενώ σκόραραν και οι Ελλακόπουλος (10’), Αντέτζο (34’), Μανούσος (62’).

Νέα ήττα για την Γιουβέντους, 2-1 από τη Νάπολι

Συνεχίζεται η κατρακύλα για την Γιουβέντους, η οποία υποχρεώθηκε σε νέα ήττα από την Νάπολι, με σκορ 2-1. στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστηκής της Serie A.

Η ομάδα του ιταλικού νότου προηγήθηκε χάρη στα τέρματα του Ινσίνιε στο 26΄ και του Ιγκουαΐν 62΄.

Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, 5-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός σε ακόμη ένα παιχνίδι του στη Super League. Η ομάδα του Σίλβα πρόσθεσε στα φετινά... θύματά της και τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο Λονδίνο για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Άρσεναλ.

Ισπανικό Πρωτάθλημα: Γκέλα για την Ρεάλ, παραχώρησε 0-0 στην Μάλαγα!

«Μαύρο» βράδυ για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου! Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, είδε την διαιτησία να την αδικεί και τελικά έμεινε στο 0-0 με την Μάλαγα.
Η βασίλισσα πολιορκούσε ασταμάτητα τον Καμενί των Ανδαλουσιανών. Έπιασε το ένα σουτ πίσω από το άλλο, αλλά την μία ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έλεγε «όχι», την άλλη οι Μαδριλένοι δεν σημάδευαν σωστά…

Τη Δευτέρα θα δούμε στον ουρανό ένα εντυπωσιακό φαινόμενο. Συμβαίνει κάθε 30 χρόνια!

 Μία πανσέληνος με το φεγγάρι να είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να υπάρξει, η λεγόμενη και υπερπανσέληνος, θα εξαφανιστεί τελείως λόγω ολικής έκλειψης. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί πάνω από τρεις δεκαετίες.
ελληνικά
Τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, όσοι είναι ξύπνιοι στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν μια ολική έκλειψη υπερμεγέθους Σελήνης.

Αυτό το υπερπολυτελές Ρετιρέ πουλήθηκε 60 εκατ. δολάρια - Μοιάζει με κατάστρωμα πλοίου & έχει συγκλονιστική θέα

Έπειτα από 17 μήνες, το πιο ακριβό σπίτι στο Μαϊάμι πωλήθηκε έναντι 60 εκατ. δολαρίων, δηλαδή 10 εκατ. δολάρια υψηλότερα από την ζητούμενη τιμή που άγγιζε τα 50 εκατ. δολάρια.
Το υπερπολυτελές ρετιρέ με θέα που κόβει την ανάσα έχει έκταση 12.516 τετραγωνικά πόδια και ανήκει στο συγκρότημα Faena House που διαθέτει 47 κατοικίες. Ωστόσο, αυτό θεωρείται μακράν το καλύτερο από όλες.

Ένας έρωτας κάνει το γύρο του Instagram: από το ζευγάρι που ταξιδεύει στα πέρατα της γης! φωτο,

Η Charlotte και ο Jesson γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του περασμένου έτους, ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλον, και αποφάσισαν να ταξιδέψουν μαζί σε όλο τον κόσμο! 
Τόσο απλά...Μπορείτε να τους ακολουθείτε στο Instagram,

Στις ΗΠΑ για μία εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας - Greek PΜ Alexis Tsipras Arrives in New York City for UN Week

Με το χρέος ψηλά στην ατζέντα του έφτασε στη Νέα Υόρκη ο Αλέξης Τσίπρας (video)
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Ο πρωθυπουργός θα έχει πολύ σημαντικές με αρχηγούς κρατών και αξιωματούχους διεθνών οργανισμών.