Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, 5-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός σε ακόμη ένα παιχνίδι του στη Super League. Η ομάδα του Σίλβα πρόσθεσε στα φετινά... θύματά της και τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο Λονδίνο για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Άρσεναλ.


Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, συνέτριψαν τον Άγιαξ της Ηπείρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το ευρύ 5-1 και παραμένουν η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, φιγουράροντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Πειραιώτες σε διάστημα δύο λεπτών πήραν «αέρα» δύο τερμάτων, καθώς ο Κασάμι άνοιξε το σκορ στο 31', ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Φορτούνης έκανε το 2-0.

To 3-0 το έκανε ο Μποτία οστο 43', ενώ ο δείκτης του σκορ αυξήθηκε ακόμη περισσότερο από το αυτογκόλ του Τζημόπουλου. Στο 71' ο Ντουρμάζ ευστόχησε σε πέναλτι, κάνοντας το 5-0, ενώ το γκολ της τιμής για τους Ηπειρώτες το πέτυχε ο Λίλα στο 86'.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός απόψε έφτασε τις 200 νίκες από τότε που επέστρεψε στο στάδιο «Καραϊσκάκης».
TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ένα εκρηκτικό τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να φτάσει στην άνετη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Η αρχή έγινε στο 31` με σκόρερ τον Κασάμι.

Ο Ελβετός έγινε αποδέκτης της μπάλας -μετά από παρέμβαση αμυντικού σε προσπάθεια που έκανε ο Ιντέγε να ξεμαρκαριστεί- στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με πλασέ παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Βελλίδη (1-0).

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την επίτευξη του πρώτου γκολ, ήρθε και το δεύτερο. Στο 32` και σε μια γρήγορη επίθεση του Ολυμπιακού, ο Ντουρμάζ έβγαλε σέντρα μέσα στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής του ΠΑΣ. Εκεί βρέθηκε ο Φορτούνης, ο οποίος χωρίς ιδιαίτερη πίεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Πετράκη (2-0) και φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ακόμη ένα γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 43ο λεπτό και από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μποτία κι εκείνος με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Ο Ολυμπιακός, παρά το ευρωπαϊκό ματς που έχει την επόμενη εβδομάδα, δεν έριξε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο. Με πίεση σε όλες τις γραμμές και τον Μάρκο Σίλβα να είναι συνεχώς όρθιος και να δείχνει στους παίκτες του να ανέβουν προς την περιοχή του ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός ευτύχησε να σκοράρει άλλες δύο φορές.

Στο 52`, ο Τζημόπουλος στην προσπάθειά του να προλάβει τον Φορτούνη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (4-0), ενώ στο 72ο λεπτό, ο Σκόνδρας ανέτρεψε τον Μαζουακού και ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ντουρμάζ διαμορφώνοντας το 5-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα το μόνο που κατάφερε μέχρι την ολοκλήρωση του 90λεπτου ήταν να μειώσει σε 5-1, με τέρμα του Λίλα (86`),ο οποίος πάντως πανηγύρισε σχηματίζοντας τον δικέφαλο αετό, σύμβολο της μεγάλης Αλβανιας, γεγονός που προκάλεσε τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-1

Γκολ:
31' Κασάμι, 32' Φορτούνης, 43' Mποτία, 52' αυτ. Τζημόπουλος, 71' πεν. Ντουρμάζ - 86' Λίλα

Κίτρινες:
Σαλίνο- Ακόστα

Ολυμπιακός
: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (57' Ερνάνι, Ντουρμάζ, Σεμπά (67' Κολοβός), Ιντέγε (57' Φινμπόγκασον)
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος (66' Κοζορώνης), Μανιάς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος (57' Σκόνδρας), Ακόστα, Λίλα, Στρούνα, Τσάβες και Ναδάλες.
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...