Sofia Vergara: Κοιμάται γυμνή... αλλά ποτέ χωρίς τις κάλτσες της

Η Λατίνα σεξοβόμβα, παρά τα 41 της χρόνια, καταφέρνει να τραβά την προσοχή
Η Sofia Vergara, η απόλυτη φαντασίωση των αντρών, έχει βρει τον τρόπο να μένει... κολλημένη στο μυαλό των θαυμαστών της. Από τη μία με τις σέξι της εμφανίσεις και από την άλλη με τις "καυτές'' της δηλώσεις, η Λατίνα σεξοβόμβα, παρά τα 41 της χρόνια, καταφέρνει να τραβά την προσοχή και να γίνεται ακόμη πιο ποθητή.

Andressa Urah: H Miss But Brazil ξαναχτυπά

Στις συνεντεύξεις που κατά καιρούς δίνει, η Urah είναι ιδιαίτερα προκλητική. Σε κάποιες μάλιστα από αυτές έχει πει ότι είχε σχέση με γυναίκα
Στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας για φωτογράφηση βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Βραζιλιάνα Andressa Urah, η οποία έγινε γνωστή όταν κέρδισε τον τίτλο της Miss But Brazil 2012.

Nicki Minaj: Σε κοινή θέα το στήθος της

Κάπως έτσι λοιπόν εμφανίστηκε και η εκκεντρική ράπερ Nicki Minaj, η οποία πήγε προσκεκλημένη στο τηλεοπτικό σόου της Ellen DeGeneres φορώντας ένα τζάκετ που δεν το είχε κουμπώσει και από μέσα ήταν τελείως γυμνή
Μετά τη χολιγουντιανή μόδα που θέλει τις επώνυμες κυρίες-μικρές και μεγάλες- να μη φορούν σουτιέν μέσα από το see-through μπλουζάκι τους, έρχεται και μια νέα μόδα.

H Adriana Lima ποζάρει με... αγγελικές δημιουργίες

«Είναι εσώρουχα που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες. Κάθε γυναίκα πρέπει να τα έχει στην ντουλάπα της. Είναι σέξι, θηλυκά και πάντα αναστατώνουν», λέει η Βραζιλιάνα καλλονή
H Adriana Lima είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη.

Ειλικρινής εξομολόγηση Η Gwyneth Paltrow συγχωρεί την απιστία!

«Είμαι ένα εξαιρετικά ανοιχτόμυαλο άτομο και αν κάτι τέτοιο μου συνέβαινε θα έψαχνα να βρω το γιατί και θα εξερευνούσα τη σχέση μου», λέει η ηθοποιός
Κι όμως υπάρχουν γυναίκες που συγχωρούν την απιστία και μάλιστα διάσημες. Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin εδώ και 10 χρόνια και δίνει μια άλλη διάσταση στην έννοια του γάμου και των δεσμεύσεων γενικότερα.

MailOnline-News: With her relationship with Shane Warne in doubt... Elizabeth Hurley does what she does best in TWO show-stopping dresses

Her career was made over the course of one short evening thanks to a revealing Versace dress.
When Elizabeth Hurley arrived at the London premiere of Four Weddings and a Funeral with the film's star, her then boyfriend Hugh Grant, nobody knew who the 29-year-old was.

MailOnline-News: Mother-of-two Jennifer Lopez, 44, shows off her super slim waist in cropped denim outfit

We're used to seeing her with big hair and in tight designer gowns.
But on Wednesday Jennifer Lopez, 44, looked drastically different in a denim ensemble that is more Bronx than Bergdorf's. And the mother of twins had nothing to hide as she showed off a rock hard stomach most women half her age would envy.

MailOnline-News: Miss World 2013: Extremists threaten to wreck 'whore contest' as final relocates to Bali

This weekend will see the final ten contestants parade before millions of viewers in the glittering finale of Miss World 2013.

Επίσκεψη στην Αθήνα του υπουργού Εξωτερικών,Σεργκέι Λαβρόφ στις 30 Οκτωβρίου

Η ημερομηνία «κλείδωσε» στη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη Νέα Υόρκη - Οι δύο υπουργοί επικεντρώθηκαν στην οικονομική συνεργασία, στη ρωσική επενδυτική παρουσία στην Ελλάδα και στον τομέα του τουρισμού
Δείγματα ότι «σπάει» ο πάγος στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας προέκυψαν μετά τη συνάντηση που είχαν στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο Ρώσος ομόλογός του, Σεργκέι Λαβρόφ.

Μπιλ Κλίντον: Ο Πούτιν είναι αξιόπιστος-«ΔΕΝ ΑΘΕΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ»

Την άποψη ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αξιόπιστος, εξέφρασε ο Μπιλ Κλίντον, υιοθετώντας μια σαφώς πιο...ήπια στάση από την επίσημη της Ουάσινγκτον. «Εργάζεσαι για το καλύτερο και προετοιμάζεσαι για το χειρότερο σε αυτή τη δουλειά.

Γαλλία: Η εξαφανισμένη Φιόνα δολοφονήθηκε από τον πατριό της

Κι ενώ πριν από τέσσερις μήνες ο σπαραγμός της μητέρας για την εξαφάνιση της 5χρονης Φιόνα είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη Γαλλία, χθες το βράδυ η ίδια ομολόγησε ότι η μικρή πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό της από τον πατριό της. Η Σεσίλ Μπουρζόν που δήλωνε μέχρι σήμερα ότι η κόρη της εξαφανίστηκε σε ένα πάρκο στο Κλερμόν-Φεράν, στην κεντροανατολική Γαλλία, «έσπασε» χθες το βράδυ μετά τις πιεστικές ερωτήσεις της αστυνομίας:

ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 4 ΕΚΑΤ. ΠΟΛΙΤΩΝ- Θύμα χάκερ η Μισέλ Ομπάμα

Χάκερ κατάφεραν να κλέψουν εκατομμύρια προσωπικά δεδομένα Αμερικανών πολιτών, μεταξύ αυτών διάσημων καλλιτεχνών αλλά και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. Τα προσωπικά δεδομένα της Μισέλ Ομπάμα και πολλών άλλων διασήμων «βγήκαν στη φόρα» όταν χάκερ έσπασαν δίκτυα αποθήκευσης δεδομένων στις ΗΠΑ.

Γερμανία: Μετά τις εκλογές έρχεται...φοροκαταιγίδα-ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ

Οι αυξήσεις φόρων μοιάζει να είναι το μόνο βέβαιο στη μετεκλογική Γερμανία, παρά τις κατηγορηματικές προεκλογικές διαβεβαιώσεις. Η αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου όμως αναγκάζει τους Χριστιανοδημοκράτες να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Δείτε -Βίντεο-Πρώτο Θέμα:Τι βλέπει ο αετός όταν πετά πάνω από τις Γαλλικές Άλπεις;

..

NASA: Στις πιο μολυσμένες περιοχές του κόσμου συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα

Σύμφωνα με χάρτη που έφτιαξε η NASA Ευρώπη, Κίνα και Ινδία βρίσκονται στο «κόκκινο» - Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει 2 εκατ. ανθρώπους ετησίως
Σύμφωνα με νέα έρευνα η ατμοσφαιρική ρύπανση ευθύνεται για 2,1 εκατ. πρόωρους θανάτους παγκοσμίως και τα ποσοστά θνησιμότητας μπορει να διαφέρουν πολύ μεταξύ συγκεκριμένων χωρών.

Ρεάλ Μαδρίτης Τέλος εποχής για το Μπερναμπέου

Τον Οκτώβριο ανακοινώνεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης το σχέδιο ανακατασκευής με στόχο την αύξηση των εσόδων
Νέο όνομα θα αποκτήσει σύντομα το ιστορικό στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης, το Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα- Μαζική συμμετοχή και επεισόδια στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο

Σε πέντε συλλήψεις και 62 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία - Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε στους δρόμους της ΑθήναςΜε μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, που οργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, με καλέσματα και από σειρά κομμάτων.

Oι άγνωστες κυρίες της «ενωμένης» Αριστεράς-Πώς βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο συνοδεύοντας τους συζύγους τους

Αν η αφορμή δεν ήταν η επετειακή συναυλία για τα 50 χρόνια της Μαρίας Φαραντούρη στο τραγούδι και, κυρίως, αν οι επίσημοι στην κερκίδα δεν ήταν οι ηγετικές κεφαλές της Αριστεράς, εύκολα θα πίστευε κανείς ότι βλέπει εικόνες από κάποια δεξίωση.

RussiaToday-Video-News-World:Torch Trek: Olympic flame rockets to space

The Olympic torch usually gets a gentle jog around the event's latest host country before the Games start. But, for Sochi, it's going into hyperdrive for a worldwide trek at more than 28-thousand kilometres an hour. Paul Scott reports from outside the Baikonur cosmodrome to explain how.

whitehouse- Νews-Video:President Obama's Bilateral Meeting with President Abbas of the Palestinian Authority

President Obama and President Mahmoud Abbas of the Palestinian Authority speak to the press before a bilateral meeting at the United Nations. September 24, 2013.