Τα... σπάει το νέο κομμάτι του συγκροτήματος To νέο βίντεο των U2 είναι εδώ!

Δείτε εδώ το βίντεο από το νέο κομμάτι των U2 «Invisible» που βγήκε στη δημοσιότητα μόλις
Γερόλυκοι αλλά τα καταφέρνουν ακόμα. Ο λόγος για τους U2 που εκτός από υποψήφιοι για Όσκαρ, ροκάρουν ακόμα με στυλ και αντοχή.

Για το 2013 Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στο Youtube Βιντεο

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Παντελής Παντελίδης και οι Melisses διεκδικούν μία θέση στη κορυφή...
Ο Παντελής Παντελίδης είναι ο «βασιλιάς» του Youtube αφού με το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» κατάφερε να συγκεντρώσει 12.733.559 views. Aκολουθούν οι Melisses, ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα και το τραγούδι τους «Έλεγες» που συγκέντρωσε
8.017.654 views. Στην τρίτη θέση -με 6.687.052 views- συναντάμε τους Kings με το τραγούδι τους «Πάω όπου με Πας».

Beyonce: Το έριξε έξω στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Beyonce εμφανίστηκε στο πάρτι με μια σούπερ μίνι φούστα από το Topshop, τοπ στο ίδιο χρώμα και ροζ ψηλοτάκουνα και τράβηξε, όπως γίνεται πάντα, όλα τα βλέμματα πάνω της
Με πολύ χορό και ποτό πέρασε την Πέμπτη το βράδυ, 13 Φεβρουρίου, μια μέρα πριν από τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η 32χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce, η οποία το έριξε έξω στο πάρτι της αδερφής της Solange που έγινε στο χώρο που λάμβανε χώρα η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

«Εκρηξη» πωλήσεων για τα tablets στην Ελλάδα το 2013

''Εκρηξη'' πωλήσεων για τα tablets στην Ελλάδα το 2013

Το 2013 υπήρξε η χρονιά των Tablets στην αγορά τεχνολογίας στη χώρα μας. Οι πωλήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της GfK Hellas, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές, με το σύνολο των τεμαχίων να ξεπερνάει τις 430 χιλιάδες – σε σύγκριση με 120 χιλιάδες το 2012 – και τα 93 εκατ. ευρώ σε αξία. Μία εξέλιξη που δεν περίμεναν πολλοί από τους παράγοντες του κλάδου στις αρχές της χρονιάς.

Μια εφαρμογή που κάνει ''θραύση'' στο εξωτερικό- - Δείτε τις χώρες με τα μεγαλύτερα... ανδρικά προσόντα!

Στην ένατη θέση η Ελλάδα, με μέσο μέγεθος πέους σε στύση 14,7 εκατοστά...
Μια διαφορετική δυνατότητα από τις συνηθισμένες δίνει το  Twitter στους χρήστες του.  Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με νέα εφαρμογή της δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί  να ανακαλύψει τους άνδρες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη με τα μεγαλύτερα ...προσόντα.

Οι χάκερ του Αγίου Βαλεντίνου χαίρονται - -Προσοχή στις online «ρομαντικές» απειλές

Yποπτες θα πρέπει να θεωρούνται οι διαφημίσεις για ηλεκτρονικές κάρτες, ανθοπωλεία, κοσμηματοπωλεία και άλλα είδη δώρων και θα πρέπει να ελέγχονται για ενδεχόμενες απάτες από άγνωστες πηγές που έχουν ως στόχο να υποκλέψουν στοιχεία πιστωτικών καρτών

Ντουμπάι: Φαντασμαγορικό θέαμα Απίστευτη φωτογραφία: Δείτε κεραυνό να χτυπά το ψηλότερο κτήριο του κόσμου

Η υπομονή του φωτογράφου μας χάρισε τη «σύλληψη» του φυσικού φαινομένου
Οι φωτογραφίες απ' το ψηλότερο κτήριο του κόσμου είναι εκπληκτικές από μόνες τους, όμως αυτή η φωτογραφία απ' τον Michael Shainblum ανάγει την έκπληξη που προκαλεί το Burj Khalifa στη... στρατόσφαιρα. Στην φωτογραφία απαθανατίζεται το καμάρι του Ντουμπάι τη στιγμή που το χτυπά κεραυνός.

Αυστραλία ΗΠΑ Επικίνδυνη μόδα: Viagra + ecstasy= Sextasy

To "sextasy" είναι η νέα μόδα σε Αυστραλία και ΗΠΑ
Την τιμητική του έχει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Βιάγκρα καθώς οι πωλήσεις του πιο διάσημου μπλε χαπιού παγκοσμίως αυξάνονται για ένα 24ωρο κατά 25% την ώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν για ολέθριες συνέπειες στην υγεία όταν λαμβάνεται μαζί με ναρκωτικά, όπως το έκσταση.

Ουσία και θέαμα συνδύασαν οι Πειραιώτες Ο Ολυμπιακός καθάρισε σαν… αυγό Τουρκίας την Εφές

Ο Ολυμπιακός καθάρισε σαν… αυγό Τουρκίας την Εφές με 78-60 στο ΣΕΦ και πηγαίνει με «αέρα» στον εμφύλιο με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Ουσία και θέαμα συνδύασαν οι «ερυθρόλευκοι». Πιστοποιώντας την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός σάρωσε την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ με 78-60,

87-71 από τη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός: Μπελάδες από την τρίτη σερί ήττα στην Ευρωλίγκα

Ήττα που μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρή γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Ουνικάχα στη Μάλαγα με 87-71. Κακή περιφερειακή άμυνα, χαμένα ριμπάουντ και λάθη το τρίπτυχο της κακής εμφάνισης των «πράσινων».Σε περιπέτειες, ακόμη και γι’ αυτή την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, μπήκε ο Παναθηναϊκός.