Η ιστορία της ξεχωριστής παρουσιάστριας καιρού ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Η Lucy Martin, που γεννήθηκε χωρίς τον δεξιό πήχη και χέρι, είναι η πρώτη παρουσιάστρια καιρού του BBC με ορατή αναπηρία. Το 2015 συμμετείχε σε μία πρωτοβουλία του καναλιού που προσέφερε σε ανάπηρους ανθρώπους με πάθος για τον καιρό και το περιβάλλον την ευκαιρία να μάθουν τη δουλειά. Μετά από ένα τριήμερο εργαστήριο, προσφέρθηκε στη Lucy η ευκαιρία να ξεκινήσει εκπαίδευση για να γίνει παρουσιάστρια καιρού.
Η Lucy Martin γεννήθηκε με ένα χέρι και το θεωρεί κάτι αυτονόητο, αφού αυτό έχει ως εμπειρία στη ζωή της. Όταν ήταν μικρή τα άλλα παιδιά τι ρωτούσαν τι της έχει συμβεί αλλά δεν προχωρούσαν παραπάνω.

Δανέλλης: Στο Ποτάμι ψηφίζουμε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον «Κάποιες φορές δεν σε ρωτάει η Ιστορία»

Την υπερψήφιση της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους «τέσσερις» του Ποταμιού, δηλαδή τον πρόεδρο Στ. Θεοδωράκη, τον αντιπρόεδρο Γ. Μαυρωτά, τον Σπ. Λυκούδη και τον ίδιο, προανήγγειλε ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», ο κ. Δανέλλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το μεγάλο εθνικό θέμα, η διευθέτηση ενός άγους που δημιουργήθηκε επί Νέας Δημοκρατίας -και από τον "μοιραίο" υπουργό Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά, που εγκλωβίστηκε η χώρα για 27 χρόνια πληρώνοντας τεράστιο κόστος,

Τοσουνίδης προς Μητσοτάκη: Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι

«Ο… πεφωτισμένος Κυριάκος μας θυμίζει για ακόμη μια φορά το: «Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι»» αναφέρει σε απάντησή του στον πρόεδρο της ΝΔ, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.
Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγραψε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πάνος Καμμένος, δήλωσε πως «φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί».

O μειωμένος ΦΠΑ στη συνάντηση Μητσοτάκη με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Tην ανάγκη άμεσης και δραστικής ενίσχυσης των υπηρεσιών ασύλου στα νησιά του βορείου Αιγαίου, προκειμένου να γίνεται ταχύτερα η απονομή του σε όσους το δικαιούνται και να υπάρξει άμεση αποσυμφόρηση των νησιών, επεσήμανε σήμερα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στα γραφεία του κόμματος, η κ. Καλογήρου περιέγραψε, σύμφωνα με

Στο Ασπρόπυργο εντοπίστηκαν άγνωστα στοιχεία για την υπόθεση Novartis

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης βρίσκονται άγνωστα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση Novartis τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν πρόσφατα από εταιρία που φέρεται να έχει έδρα τον Ασπρόπυργο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές έφτασαν σε αυτά μετά από πληροφορία που τους δόθηκε και θεωρήθηκε αξιόπιστη. Πρόκειται για το μπακ απ της φαρμακοβιομηχανίας, το οποίο φυλασσόταν σε εταιρία που φέρεται να είχε συμβουλευτικό ρόλο σχετικά με την Novartis.

Ο Leon Botstein διευθύνει την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών Στις 11 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι περίφημοι Ελληνικοί χοροί του Νίκου Σκαλκώτα και το επαναστατικό, γεμάτο αιχμηρές συνηχήσεις Κοντσέρτο γκρόσο του Δημήτρη Μητρόπουλου πλαισιώνουν ένα από τα εντυπωσιακότερα κοντσέρτα για βιολί των τελευταίων ετών, που συνέθεσε ο διάσημος, ελληνικής καταγωγής, αμερικανός συνθέτης Γιώργος Τσοντάκης.

Πρώτο λόγο στην εκτέλεσή του θα έχει ο ταλαντούχος βιολιστής Αντώνης Σουσάμογλου, ενώ την ορχήστρα διευθύνει (για πρώτη φορά) ο πολυσχιδής μαέστρος και ακαδημαϊκός δάσκαλος, Λέον Μπότσταϊν.

MEGA: Αρχίζει το ματς

Πολλές σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης Mega και κυρίως η στάση που τήρησαν οι ιδιοκτήτες του με αποτέλεσμα να πέσει «μαύρο» στο κανάλι και να βρεθούν στον δρόμο απλήρωτοι οι εργαζόμενοι αναμένεται να φωτιστούν μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας να τεθεί το κανάλι σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. 

Χρυσές Σφαίρες 2019: Το νεαρό κορίτσι που σέρβιρε το νερό και έκλεψε την παράσταση

Μια κοπέλα που σερβίρει νερό ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση στις Χρυσές Σφαίρες 2019 και έγινε viral.

Το μοντέλο Κέλεθ Κάθμπερτ, προσλήφθηκε από την εταιρεία νερού Fiji για να σερβίρει το προϊόν της στους καλεσμένους στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, καθώς εντοπίστηκε να κάνει photobomb σε πολλούς διάσημους αστέρες.

Μάλιστα, σε κάποιες φωτογραφίες, το μοντέλο χαμογελάει μπροστά στην κάμερα.

Ιάπωνας μεγιστάνας «έσπασε» το ρεκόρ του Twitter: Πάνω από 5,6 εκατ. retweet σε ένα μόνο «τιτίβισμα»

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος και επόμενος τουρίστας του διαστήματος Γιουσάκου Μαεζάβα κατέρριψε τη Δευτέρα το ρεκόρ με τα περισσότερα retweet στην ιστορία, με ένα μήνυμα, όπου υποσχόταν το ποσό των 8.000 και πλέον ευρώ σε ορισμένους από τους ακολούθους του.

Ο 40αρης μεγιστάνας ανήρτησε το Σάββατο ένα tweet στα γιαπωνέζικα, όπου ανέφερε ότι προσφέρει 1 εκατομμύριο γεν (ήτοι 8.601 ευρώ) σε 100 από τους follower του, που θα επιλεγούν τυχαία και οι οποίοι θα κάνουν retweet το μήνυμά του έως σήμερα το βράδυ.

«Καρφιά» Παπαδημούλη για Σημίτη

«Η Κομισιόν διαψεύδει έντονα και επίσημα, την θλιβερή δήλωση Σημίτη, ότι η Ελλάδα δήθεν οδηγείται σε νέο μνημόνιο. Ηχηρό ευρωπαϊκό χαστούκι για τις εγχώριες Κασσάνδρες», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την απάντηση εκπροσώπου της Κομισιόν στο Euractiv.com.

«Η Ελλάδα βγήκε οριστικά από τα μνημόνια που την έβαλαν ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ! Προχωρούμε μπροστά!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ράπισμα» της Κομισιόν στον Σημίτη: Διασφαλισμένη η θέση της Ελλάδας στην «καρδιά» της Ευρωζώνης

Η θέση της Ελλάδας στην «καρδιά» της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι διασφαλισμένη ανέφερε στο «Euractiv.com» εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «απαντώντας» στους ισχυρισμούς του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ότι η χώρα θα αναζητήσει σύντομα νέα βοήθεια από την ΕΕ.

«Δεν απαντούμε σε σχόλια. Η Ελλάδα ολοκλήρωσε επιτυχώς το τριετές πρόγραμμα σταθερότητας τον περασμένο Αύγουστο» απάντησε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής στην ερώτηση του «Euractiv» για τις δηλώσεις Σημίτη. «Η θέση της στην καρδιά της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι διασφαλισμένη» συμπλήρωσε.

Τι πρέπει να ξέρουν όσοι δεν μπορούν να δουλέψουν λόγω χιονιού

Προκειμένου να διασφαλισθεί η τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων σε συνθήκες ψύχους, έντονων χιονοπτώσεων και παγετού, η Γ.Σ.Ε.Ε. ενημερώνει για τα ακόλουθα:

«- Αδυναμία προσέλευσης των εργαζομένων στην εργασία τους.

Οι εργαζόμενοι που δεν κατάφεραν να προσέλθουν στην εργασία τους όχι λόγω δικής τους υπαιτιότητας, αλλά εξαιτίας σπουδαίου λόγου που οφείλεται σε αδυναμία μετακίνησής τους,

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 07/01/2019 | ΕΡΤ