Τhe Voice 2: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της Κυριακής

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του "Τhe Voice 2" η οποία θα προβληθεί την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου στις 21:15μμ. Το Πρωινό του Ant1 μας έδωσε μια μικρή γεύση από όλα όσα θα δούμε στην πρώτη εκπομπή και φυσικά από τις blind auditions.

Άγιος Βαλεντίνος: Τα καλύτερα δώρα για εκείνη

Η μέρα που όλοι οι άντρες τρέμουν κάθε χρόνο, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Ο Άγιος Βαλεντίνος μπορεί για τους άντρες να είναι μια σαχλή και συνηθισμένη γιορτή, για τα κορίτσια όμως, που είναι ρομαντικά και τους αρέσει να νιώθουν ότι είναι η μία και μοναδική, έχει άλλο νόημα η συγκεκριμένη μέρα.

Ποιος είπε ότι χρειάζεσαι Βαλεντίνο;

Πλησιάζει απειλητικά η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ είσαι μόνη; Η γιορτή των ερωτευμένων δεν σου λέει τίποτα γιατί πολύ απλά δεν είσαι ερωτευμένη; Καταρχήν, αν μοιάζεις με την κοπέλα  της φωτογραφίας δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αργά ή γρήγορα θα βρεις αγόρι. Θέμα χρόνου είναι. 
Αυτό όμως καμία σχέση δεν έχει με τις παρακάτω γραμμές.

Εξομολογήσεις ενός άντρα: Η κοπέλα του κολλητού

Είναι μια λεπτή διαχωριστική γραμμή. Τόσο λεπτή που άπαξ και την περάσεις γίνεσαι επεισόδιο στον Κόκκινο Κύκλοτου Πάνου Κοκκινόπουλου.

Το θέμα είναι άβολο, το ξέρω. Αλλά έχει συμβεί σε όλους μας και θα συμβεί και στους υπόλοιπους που δεν έχει συμβεί.

Ανακαλύψτε ποιο είναι το σεξουαλικό σας IQ;

Τι είναι η σεξουαλική νοημοσύνη και τι σημαίνει για την ερωτική σας ζωή; Ανακαλύψτε τη και αυξήστε την ερωτική απόλαυση.

Η σεξουαλική νοημοσύνη (ή αλλιώς ερωτικό IQ) έχει 3 συνιστώσες: νοητική, συναισθηματική και κοινωνική. Το νοητικό μέρος περιλαμβάνει τη γνώση σχετικά με τη σεξουαλικότητα, δηλαδή τη βιολογία, με ποιο τρόπο αλλάζει το σεξ με το πέρασμα των χρόνων κ.λ.π.

Παιχνίδι για ενήλικες εμπνευσμένο από τις «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Όπως έχετε καταλάβει, αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στη ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι».

Ο κος Γκρέυ ή κατά κόσμον απέκτησε και άλλη διάσταση εκτός από αυτή του εκκεντρικού τύπου που «βασανίζει» την πρωταγωνίστρια τη Ντακότα Τζόνσον.

Οι πιο καλοντυμένες της εβδομάδας που πέρασε

Η εβδομάδα που μας πέρασε τα είχε όλα... Αλλά κυρίως είχε πολλά events, πολλή μόδα και trendy
εμφανίσεις. Εμείς επιλέξαμε τις πιο στιλάτες κυρίες της εβδομάδας που πέρασε.

13 Φλεβάρη: Η πιο ρομαντική μέρα της χρονιάς για τους... άπιστους!

Όπως ακριβώς και η 14η Φεβρουαρίου είναι η μέρα των ερωτευμένων, η 13η Φεβρουαρίου ή αλλιώς Mistress Day (Η Ημέρα της Ερωμένης), είναι η μέρα γιορτής του παράνομου έρωτα, των κρυφών παθών και όλοι τρέχουν να αγοράσουν ακριβά δωράκια για το παράνομο έτερον τους ήμισυ.

Άγιος Βαλεντίνος: Τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για «πικάντικη» διαμονή

Ίσως κάποιοι φέτος να μη θέλουν να ακολουθήσουν την πεπατημένη, αγοράζοντας λουλούδια και σοκολάτες, αλλά επιθυμούν να είναι πιο δημιουργικοί και τολμηροί τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ειδικά κιόλας αν το αντέχει το βαλάντιο τους.

Μουσεία και αρχαία της Αθήνας «κέρδισαν» ακόμη μισό εκατομμύριο επισκέπτες * Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ

Το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως, το Εθνικό Μουσείο, αλλά και οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και του Σουνίου αύξησαν κατά σχεδόν μισό εκατομμύριο τους επισκέπτες τους όπως δείχνουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το διάστημα Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2014.

Βουλγαρία* Αγωνία για τον Δούναβη μετά τη βύθιση φορτηγίδας με λίπασμα

 Σε επιφυλακή παραμένουν οι αρμόδιες Αρχές, για την κατάσταση των υδάτων στον ποταμό Δούναβη, έπειτα από τη βύθιση φορτηγίδας, χθες, που μετέφερε 850 τόνους λιπασμάτων, κοντά στο ρουμανικό λιμάνι Moldova Veche.
Αγωνία για τον Δούναβη μετά τη βύθιση φορτηγίδας με λίπασμα

10+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ * Οι Τοίχοι και οι Φίλοι του Κεσσανλή

Ως φόρος τιμής σ' έναν καλλιτέχνη που χάραξε καίριους και επίκαιρους δρόμους στη σύγχρονη τέχνη της χώρας μας με το έργο και την πολύτροπη προσωπικότητά του έρχεται αυτό το αφιέρωμα στον Νίκο Κεσσανλή, για τα 10 + 1 χρόνια από τον θάνατό του, στην γκαλερί «a.antonopoulou.art».

Ξεκίνησε η δίκη για τα 271 έργα Πικάσο * ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μπορεί ένας απλός ηλεκτρολόγος να έχει στο σπίτι του 271 έργα του Πάμπλο Πικάσο ύστερα από δωρεά του καλλιτέχνη;
Αυτό ισχυρίζεται ο ηλικιωμένος Πιερ Λε Γκενέκ καθώς βρίσκεται από χθες μαζί με τη σύζυγό του Ντανιέλ στο εδώλιο δικαστηρίου του Παρισιού κατηγορούμενος από τους κληρονόμους της οικογένειας Πικάσο για παράνομη κατοχή αυτών των έργων.

Σπάνια ευρωπαϊκή αγριόγατα σουλατσάριζε στον Καλαμά

Μια ευρωπαϊκή…αγριόγατα, από τα πιο σπάνια και απειλούμενα είδη θηλαστικών, έκανε την εμφάνισή της πριν από λίγες μέρες στο Δέλτα του Καλαμά στη Θεσπρωτία. Η εντυπωσιακή αγριόγατα…σουλατσάριζε ανάμεσα στις καλαμιές και…πόζαρε στο φακό των ερευνητών του Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά, που την παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ψάθα Αλεποχώρι ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ 320 ΚΙΛΩΝ Γέννησε 9 μικρά πριν πεθάνει

Εναν... απρόσμενο επισκέπτη εντόπισαν προχθές το απόγευμα στην παραλία Ψάθα στο Αλεποχώρι τρεις 18χρονοι. Μέσα στη θάλασσα, στα ρηχά, μόλις στο ενάμισι μέτρο βάθος, ήταν ένα τεράστιο ψάρι. Οι νεαροί σταμάτησαν να το φωτογραφήσουν και αποφάσισαν να το δέσουν και να το τραβήξουν έξω από το νερό.

ΜΠΟΜΠ ΣΑΙΜΟΝ. Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ «CBS» ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο «βετεράνος» των πολέμων και των 27 βραβείων «Emmy»

Ηταν πάνω σε ένα από τελευταία αμερικανικά ελικόπτερα που εγκατέλειψαν τη Σαϊγκόν την άνοιξη του 1975.    Ηταν στην Πολωνία κατά την επιβολή του στρατιωτικού νόμου στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αλλά και κρατούμενος σε φυλακές του Ιράκ το 1991.

Οι σκύλοι ξεχωρίζουν τα χαρούμενα από τα θυμωμένα ανθρώπινα πρόσωπα

 Πολλοί άνθρωποι ήσαν ήδη σχεδόν σίγουροι, αλλά τώρα μια νέα αυστριακή επιστημονική έρευνα έρχεται να το επιβεβαιώσει: Οι σκύλοι μπορούν να διακρίνουν ανάμεσα σε ένα θυμωμένο και σε ένα χαρούμενο ανθρώπινο πρόσωπο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΑΚΗΣ * Ο πρεσβευτής του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

Kαθόμαστε σε ένα γραφικό μπιστρό στην παλιά πόλη της Γενεύης και ο Γιώργος Στασινάκης μας δείχνει το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Le Regard cretois» («Κρητική ματιά») που κρατάει στα χέρια του.

Ο ελληνικής καταγωγής Ευκλείδης Κουρτζίδης μεταξύ των «Ανθρώπων της Χιλιετίας»

Μεταξύ των «Ανθρώπων της χιλιετίας» βραβεύτηκε ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός της Ρωσίας, Ευκλείδης Κουρτζίδης, μαζί με... τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, τον Πατριάρχη Κύριλλο και άλλες προσωπικότητες της χωράς του.

Τσίπρας: «Έγιναν σημαντικά βήματα, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά τη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών, υπογράμμισε ότι στη διαπραγμάτευση η Ελλάδα προσήλθε με άρτια και τεκμηριωμένη πρόταση, ότι σε καμία στιγμή δεν ένιωσε απομονωμένος και τόνισε ότι υπάρχει διάθεση για πολιτική συμφωνία.

Στο πλευρό της Ελλάδας οι Γερμανοί πολίτες

Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ τάσσεται πλέον η πλειοψηφία των Γερμανών πολιτών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Τασος Παππας ** Η πέμπτη φάλαγγα

Δύσπνοια σε πιάνει ακούγοντας όλους αυτούς που υπερασπίζονται με πάθος το ευρωπαϊκό μοντέλο. Προσπαθούν να παρουσιάσουν τον στενό κορσέ που έχουν φορέσει στους λαούς οι νεοφιλελεύθερες ηγεσίες και η γραφειοκρατία των Βρυξελλών σαν ένα άνετο και μοδάτο κοστούμι.