Ιρανές πέταξαν την μπούρκα και φωτογραφήθηκαν με την τελευταία λέξη της μόδας!

Ο ισλαμικός νόμος μπορεί να τους το απαγορεύει, όμως εκείνες τον αψήφισαν
Το Ιράν δεν είναι γνωστό στο δυτικό κόσμο ως μία χώρα που εμπνέει νέες τάσεις στη μόδα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται σεμνά με φαρδιά ρούχα -σε σκούρα χρώματα που δεν τραβάνε την προσοχή- και να κυκλοφορούν με μαντίλα που πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον τα μαλλιά τους.

PULSE Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 2,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 2,5 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου για το ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόηπηση της εταιρείας Pulse , ενώ η Χρυσή Αυγή παραμένει στην τρίτη θέση.

ΤΡΙΤΟ ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ... ΝΙΚΗΤΗΣ Σούπερ Γιάννης, με... αποθέωση από το ΝΒΑ! (vds)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ. Τα ξημερώματα της Κυριακής (22/12) έπαιξε μόλις(;) για τρίτη (και συνεχόμενη, μάλιστα) φορά βασικός με τους Μιλγουόκι Μπακς. Και όμως, το επίσημο σάιτ του ΝΒΑ τον αντιμετωπίζει ήδη σαν… μπαρουτοκαπνισμένο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

ΖΟΥΓΚΛΑ Ιστορίες τριτοκοσμικής τρέλλας με δώρο και μισθούς - 1 εκατ. εργαζόμενοι απλήρωτοι

Ιστορίες ...τριτοκοσμικής τρέλας καταγράφονται καθημερινά στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης όπου οι εργοδότες με διάφορα κόλπα επιχειρούν να «νομιμοποιήσουν» την απλήρωτη δουλειά και να αποφύγουν ακόμη και το Δώρο Χριστουγέννων.

ΑΕΚ: Έκανε ντέρμπι το ματς με την Κηφισιά αλλά νίκησε 4-2

Αυτός ο άνθρωπος, αυτός…
…δεν ήταν ο άλλος της εαυτός. Ήταν η (μόνιμη) λύση της! Η ΑΕΚ έκανε ντέρμπι το παιχνίδι με την Κηφισιά, αλλά όταν σοβαρεύτηκε, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς ήταν ξανά εκεί για να την οδηγήσει σε άνετη νίκη 4-2.Τη… μισή ΑΕΚ απ’ αυτή που περίμεναν είδαν οι φίλοι της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Χοντορκόφσκι: Ελευθερία, ελευθερία, ελευθερία, είναι το πιο σημαντικό (Vds cnn )

Ο πρώην μεγιστάνας του πετρελαίου και επικριτής του Κρεμλίνου Μιχαήλ Χοντορκόφσκι πήρε την Παρασκευή χάρη από τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και διαμένει πλέον στο ξενοδοχείο Άντλον στο Βερολίνο.
Στην πρώτη του μίνι συνέντευξη μετά την απονομή χάριτος που πήρε από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πουτιν και την απελευθέρωση του από τη φυλακή, ο Ρώσος πρώην μεγιστάνας του πετρελαίου Μιχαήλ Χοντορκόφσκι περιέγραψε τα συναισθήματά του στο πολιτικό περιοδικό της Μόσχας The New Times.

euronews-Οι πρώτες ώρες της ελευθερίας του Χοντορκόφσκι

Σε πολυτελές ξενοδοχείο της γερμανικής πρωτεύουσας έχει καταλύσει ο Μιχάηλ Χοντορκόφσκι, μετά την άφιξή του το απόγευμα της Παρασκευής στο Βερολίνο.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χανς Ντίτριχ Γκένσερ υποδέχθηκε τον Ρώσο πρώην μεγιστάνα στο αεροδρόμιο.

Έχασε τη μάχη η μαθήτρια που δέχτηκε τα πυρά ενόπλου σε σχολείο στις ΗΠΑ

Η Κλερ Ντέιβις ήταν το μοναδικό άτομο που τραυματίστηκε από τα πυρά του 18χρονου Καρλ Πίρσον στο Λύκειο Αραπάχο στην πόλη Σεντένιαλ του Κολοράντο
Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από μαθητή του σχολείου όπου φοιτούσε στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

euronews- Ουκρανία: Ισχυρό έρεισμα στο Ντόνετσκ για τον Γιανουκόβιτς

Το Ντόνετσκ αποτελεί μία από τις πλουσιότερες περιοχές της Ουκρανίας.

Ακόμη και με τα χέρια να σκάψει κάποιος στο έδαφος θα βρει κάρβουνο. Τ' ανθρακωρυχεία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε ολόκληρη την επαρχία του Ντονμπάς.

Για τους περισσότερους κατοίκους της πρωτεύουσας Ντόνετσκ, οποιαδήποτε αλλαγή, μπορεί να σημάνει ότι θα χάσουν τις δουλείες τους.

Υπεγράφη η συμφωνία πώλησης του 66% της ΔΕΣΦΑ στην SOCAR έναντι 400 εκατ. ευρώ

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής απαιτείται η λήψη των σχετικών εγκρίσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
Υπεγράφη πριν λίγο συμφωνία πώλησης του 66% των μετοχών της εταιρείας «Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε.» (ΔΕΣΦΑ) έναντι 400 εκατ. ευρώ, μεταξύ, αφενός, του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ και αφετέρου, της εταιρείας πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν SOCAR.

Λάρισα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

Σε αγροτική περιοχή
Ένας άντρας, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε νεκρός έπειτα από κατάσβεση πυρκαγιάς σε αγροτική περιοχή της Μελιβοιας του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα καθώς ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ούτε σε ποιον ανήκει το πτώμα ούτε αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.πηγη

Πύρινος εφιάλτης- Παραλίγο τραγωδία στο Περιστέρι από φωτιά

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη ένα νεογέννητο επτά μηνών που νοσηλεύεται στο «Παίδων Αγ. Σοφία» - Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά δύο παιδιά και δύο ενήλικοι
Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πάρνηθος, στο Περιστέρι.

Σούπερ Λίγκα «Τρόμαξε», αλλά νίκησε ο Ατρόμητος τον Πανθρακικό (3-1) (Φωτό+Βίντεο)

Ο Ατρόμητος δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Πανθρακικό, όμως ο Ναπολεόνι με την είσοδό του στο ματς «μοίρασε» δύο ασίστ σε Καραμάνο και «Παπ» και η χρονιά στο Περιστέρι έκλεισε γεμάτη χαμόγελα, 3-1.
Με νίκες αποχαιρέτησε το 2013 ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες νίκησαν στο «σπίτι» τους 3-1 το μαχητικό Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αποχαιρετώντας τη χρονιά με θετικό πρόσημο.

Σούπερ Λίγκα Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός με «πεντάρα» επί του Απόλλωνα (Φωτό+Βίντεο)

Δεν σταματάει πουθενά ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αρκέστηκαν να αναδειχθούν και τυπικά πρωταθλητές χειμώνα, αλλά συνέχισαν να σπάνε ρεκόρ, επικρατώντας 5-0 του Απόλλωνα.
Ο Ολυμπιακός σαρώνει τα πάντα στο διάβα του. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 5-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και «έσπασαν» ακόμα δύο ρεκόρ.

«Απειλεί» να ανεξαρτητοποιηθεί η Ραχήλ Μακρή

Μυστήριο με τη βουλευτή Κοζάνης - Στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορούσε ότι αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π. Καμμένου - Άφαντη η κυρία Μακρή, δεν έχει διαψεύσει τις πληροφορίες
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της κυρίας Ραχήλ Μακρή, η οποία, μέχρι τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, δεν είχε κάνει πράξη δεν έκανε πράξη την απόφασή της να παραιτηθεί από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και να ανεξαρτητοποιηθεί.

Όταν οι βουλευτές χειροκρότησαν τον «σαμουράι» Πολύδωρα

Ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την αγκαλιά του για τον «αντάρτη» της ΝΔ που καταψήφισε το νόμο για τον Φόρο Ακινήτων και διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά
Το χειροκρότημα που αρμόζει σε ένα... σαμουράι χάρισαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης όταν άκουσαν τον Βύρωνα Πολύδωρα να καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων.