Λευκή… οπτασία η Andriana Lima

Η Andriana Lima βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο δεύτερο ετήσιο γκαλά που διοργανώθηκε στο Μαϊάμι από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Brazil Foundation», με σκοπό την στήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

«Λουκέτο» στο εστιατόριο του Javier Bardem

Θύμα της οικονομικής κρίσης φαίνεται ότι έπεσε και ο Javier Bardem, ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει το εστιατόριό του και να απολύσει τους έντεκα από τους εργαζομένους του!

Το Σάββατο 6 Απριλίου Κλασική μουσική με την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων στον «Παρνασσό»

Με την Εισαγωγή «Κοριολανός» του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, έργο γραμμένο για το δράμα του Χάινριχ Γιόζεφ φον Κόλιν - βασισμένο στην ιστορία του Ρωμαίου στρατηγού, Γάιου Μάρκιου Κοριολανού-, ξεκινά το Σάββατο 6 Απριλίου, η συναυλία της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

ΡΟΛΙΝΓΚ ΣΤΟΟΥΝΣ Τραγουδούν για τα... εγγόνια τους

Τι κι αν συμπλήρωσαν 50 χρόνια λαμπρής καριέρας με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, αμέτρητες συναυλίες, πολυάριθμες διακρίσεις και φανατικό κοινό από διαφορετικές γενιές, οι Ρόλινγκ Στόουνς βρίσκουν, ακόμη και σήμερα, καινούργια πράγματα να κάνουν.

Σε νέα μονοπάτια με μάμπο, λαϊκά και ένα βαλς

Σε μια εποχή πολύ μεγάλης δισκογραφικής ένδειας, που οι δυνατότητες έκφρασης νέων μουσικών προτάσεων σπανίζουν πλέον, είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο να ακούς καινούργιους δίσκους με ενδιαφέροντα τραγούδια από νέες δυνάμεις του ελληνικού τραγουδιού.
Το νέο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τίτλο «Μετακόμιση τώρα» θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ Η σχεδιάστρια των σταρ στην Αθήνα

H αγαπημένη ενδυματολόγος των σταρ του Χόλιγουντ, η Πατρίσια Φιλντ, θα είναι η πρωταγωνίστρια της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας «Mercedes - Benz Athens Xclusive Designers Week» η οποία ανοίγει τις πύλες της σήμερα το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού και θα ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου.

DONSKOY TABAK -Στον Ιβάν Σαββίδη περνά η ΣΕΚΑΠ

Στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, DONSKOY TABAK κατέληξε το 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος (ΣΕΚΑΠ).

Λίστα - φωτιά. Σε ποιους χάρισαν δάνεια στην Κύπρο


Λίστα - φωτιά: Σε ποιους χάρισαν δάνεια στην Κύπρο
Μείζον ζήτημα πολιτικό, ηθικό αλλά και με προφανείς σοβαρότατες ποινικές διαστάσεις δημιουργεί η αποκάλυψη στη Λευκωσία ότι οι τράπεζες που παρέσυραν στον βυθό την Κύπρο διέγραφαν αφειδώς δάνεια που είχαν λάβει

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Μια σουίτα στο Καραϊσκάκη, το σκέφτεται ο Ιβάν

 

Ολα τα σενάρια - Πώς βγαίνει 2ος ο ΠΑΟ!


Η πρόκριση ήρθε για τον Παναθηναϊκό έπειτα από τη νίκη του επί της Μπάμπεργκ και πλέον την ερχόμενη Πέμπτη (6/4) έχει την ευκαιρία να παλέψει για το πλεονέκτημα έδρας.

Σε αυτή την προσπάθειά του, πέρα από τη δεδομένη νίκη του επί της ΤΣΣΚΑ, θέλει και σύμμαχο την Εφές.

Υφυπουργός κατηγορείται για τοκογλυφία

Με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 200.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Ανθόπουλος από τον ανακριτή όπου απολογήθηκε για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε τοκογλυφία.

News.euronews:,Αφρική,Ασία,Αμερική,Ευρώπη . Φουκουσίμα: Σοκάρουν τα στοιχειά δύο χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή

Δύο χρόνια μετά το σεισμό στην Ιαπωνία και την πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα που προκλήθηκε από το φονικό τσουνάμι τα ευρήματα σοκάρουν.
Το ποσοστό θνησιμότητας ανάμεσα σε όσους ζούσαν κοντά στην περιοχή και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους έχει σχεδόν τριπλασιαστεί.