ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ Η σχεδιάστρια των σταρ στην Αθήνα

H αγαπημένη ενδυματολόγος των σταρ του Χόλιγουντ, η Πατρίσια Φιλντ, θα είναι η πρωταγωνίστρια της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας «Mercedes - Benz Athens Xclusive Designers Week» η οποία ανοίγει τις πύλες της σήμερα το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού και θα ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου.


Η ελληνικής καταγωγής γκουρού της παγκόσμιας μόδας, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας, θα παρουσιάσει απόψε τη νέα της συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Η Πατρίσια Φιλντ έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη συνεργασία της με τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Sex and the City».

Δεν υπάρχει γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο που να μην έχει ζηλέψει κάποια από τις εντυπωσιακές αλλά και ανατρεπτικές εμφανίσεις της πρωταγωνίστριας Κάρι Μπράντσο που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Για τη δουλειά της αυτή η Φιλντ έχει αποσπάσει βραβείο «ΕΜΜΥ» ενώ διεκδίκησε και Οσκαρ Κοστουμιών για τα ρούχα που επέλεξε στην ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada». Είναι η γυναίκα που εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους κάποια από τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς σόου μπιζ.

Η σχέση της με την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα στενή καθώς ο πατέρας της ήταν Ελληνας. Στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα συμμετέχουν 26 Ελληνες και ξένοι σχεδιαστές μεταξύ των οποίων η Andreea Tincu, ο Ελληνας Angelos Fren-tzos που ζει και εργάζεται στο Μιλάνο, o Μιχάλης Ασλάνης, το δίδυμο των «Celebrity Skin», ο Γιάννης Τόγκος από τον οίκο Kathy Heyndels, o Konstantinos Mitrovgenis, ο Laskaris, ο Miltos, ο Notis Panay-iotou, ο Panos Apergis κ.ά.

Αν. Κουκά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...