ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Μια σουίτα στο Καραϊσκάκη, το σκέφτεται ο Ιβάν

 

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

«Η ιστορία με τον Γκαρσία δεν μας έκανε καλό».


Στην εσωστρέφεια που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη και στο γεγονός πως «βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους» στάθηκε ο Γιώργος Δώνης σε τηλεοπτική συνέντευξη στη Nova. Ο προπονητής του «δικέφαλου» αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στα κίνητρα που υπάρχουν, στην αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία αλλά και σε όσα γράφτηκαν για το συμβόλαιό του, σχολιάζοντας: «Η πραγματικότητα είναι πως ο ΠΑΟΚ προοδεύει και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα ούτε το τι έκανα εγώ με το συμβόλαιο, ούτε το τι έκαναν κάποιοι ποδοσφαιριστές με το συμβόλαιό τους»

«ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ» ΕΞΗΓΗΣΕ

Λίνεν: «Θέλω παίκτες έτοιμους για όλα»


Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για τη σωτηρία της και ο Έβαλντ Λίνεν, με αφορμή μια ερώτηση για το αν θα παίξει ο Ανάκογλου στο ματς με τον Λεβαδειακό, εξήγησε πως η ομάδα του χρειάζεται παίκτες έτοιμους για όλα και όχι απλά ποδοσφαιριστές με ταλέντο.

ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗ NOVA

Σούλης: «Σωζόμαστε με νίκη επί του Πανθρακικού»


Ως το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του Αρη στη Superleague, χαρακτηρίζει μια ενδεχόμενη νίκη επί του Πανθρακικού, ο τεχνικός των «κίτρινων», Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στη Nova. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τα οφέλη της διακοπής του πρωταθλήματος και την... ειδική προετοιμασία για το Σαββατιάτικο ματς.

ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 16:30

Οριστικά στο «Γεντί Κουλέ» με ΠΑΣ Γιάννινα


Οριστικά στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο (30/3), με διαφοροποίηση στην ώρα έναρξης του αγώνα, που ορίστηκε στις 16:30, αντί στις 17:15, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή, δίνοντας προσωρινή άδεια λειτουργίας στην κρητική ΠΑΕ.[

ΕΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΤΑΡΟΥΣΑΝΟΥ

Διαψεύδει ο μάνατζερ του Μέγερι τα περί φυγής


Δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου, ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο τον διεθνή Ρουμάνο γκολκίπερ, Τσιπριάν Ταταρουσάνου και παράλληλα ότι ο Μπάλαζ Μέγερι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.[

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μια σουίτα στο Καραϊσκάκη, το σκέφτεται ο Ιβάν


Μία σουίτα και κάποιες προσκλήσεις για τα επίσημα του γηπέδου ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό για το Κυριακάτικο μεταξύ τους ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με τους «ερυθρόλευκους» να δεσμεύονται να ανταποδώσουν την φιλοξενία που είχαν στην Τούμπα.

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ

Το στοίχημα του Σερραίου παράγοντα ήταν... λεκτικό!


Ο θόρυβος που προέκυψε από τη δήλωση του προπονητή του Πανσερραϊκού, Μιχάλη Γρηγορίου, ότι παράγοντας της ομάδας του «έβαζε στοίχημα για ακριβές σκορ» αναφορικά με ήττα των «λιονταριών» από την Παναχαϊκή στις Σέρρες, αποδεικνύεται άνευ ουσίας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΝΤΙΜΙ»

Κατάπτωση της εγγυητικής για οφειλές στην Κέρκυρα


Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ αποφάσισε η ΕΕΑ, κατά τη σημερινή (28/3) συνεδρίασή της για οφειλές στην ΠΑΕ Κέρκυρα. Η Ενωση χρωστάει στους Φαίακες ένα ποσό που κυμαίνεται γύρω στις 40.000 ευρώ από την μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

ΙΩΣΗ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ

Πρόβλημα με Λάζαρ εν όψει Ολυμπιακού!


Ενας νέος «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον Γιώργο Δώνη την Πέμπτη (28/3) στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (31/3) με τον Ολυμπιακό. Ο Κοστίν Λάζαρ δεν πήγε, καν, στην προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, λόγω ίωσης.[

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

Νοκ-άουτ και ο Ψυχογιός

Τα προβλήματα δε λένε να αφήσουν ήσυχο τον Αρη πριν τον «τελικό παραμονής» με τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/3, 17:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μετά τον Κοτσαρίδη, που έχει υποστεί θλάση και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, νοκ-άουτ τέθηκε την Πέμπτη (28/3) και ο Ψυχογιός, ο οποίος μπορεί να έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ

Θλάση ο Ζαχαράκης, 15 μέρες εκτός


Μπορεί τις τελευταίες μέρες το θέμα του πυλώνα αλλά και, στη συνέχεια, του γηπέδου στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ήταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας του ΟΦΗ, όμως υπάρχουν και τα αγωνιστικά.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

Παναγόπουλος: «Νίκη με Αστέρα για να... ξεμπερδεύουμε»


Η επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης τη Δευτέρα (1/4) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα δώσει στον Πανιώνιο τη δυνατότητα να εξασφαλίσει - και μαθηματικά – την παραμονή στην Superleague και παράλληλα να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που ως τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.[

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...