Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τους… Κινέζους διαιτητές

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε στον ΕΣΑΚΕ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε προς όλες τις πλευρές ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφασή της να μην αγωνιστεί στο επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα με τη διαιτησία στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο Μάνος Παπαδόπουλος, που εκπροσώπησε το «τριφύλλι» στη διαδικασία, σχολίασε τη στάση των Πειραιωτών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και εμείς θέλουμε Κινέζους διαιτητές. Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός, θα βάλω την γάτα μου να κλαίει».

Χειρόφρενο αυτοκινήτου: Σε λίγους μήνες θα είναι οριστικά παρελθόν

Αύριο (5/3/19) ξεκινά η 89η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου ατης Γενεύης. Η φημισμένη έκθεση αύριο το πρωί θα υποδεχθεί τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα και η Τέταρτη 6 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση των δημοσιογράφων και των αναλυτών της αυτοκινητοβιομηχανίας και των εκπροσώπων των εταιρειών. Το κοινό θα απολαύσει το πλούσιο θέαμα από την Πέμπτη 7 Μαρτίου έως την Κυριακή 17 Μαρτίου.
Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές της ελβετικής έκθεσης, φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή 70 εκθέτες για να

Πάτρα: Το καρναβάλι ετοιμάζεται να μπει στο βιβλίο Γκίνες

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη διεκδίκηση του ρεκόρ «Γκίνες» από την Πάτρα, με τον μεγαλύτερο καρναβαλικό χορό.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «με μία απλή χορογραφία διάρκειας οκτώ λεπτών, που αφορά όλες τις ηλικίες, ακόμα κι αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το χορό, πάνω από 1.000 άτομα θα συγχρονιστούν και θα προσπαθήσουν να χαρίσουν στην πόλη θέαμα και διεθνή αναγνώριση, μέσα από το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες».

Εκλογές 2019: Το υπουργείο Εσωτερικών «σπάει» 4 δήμους – Λίγο πριν τις κάλπες

Εκλογές 2019: Λίγους μήνες πριν οι πολίτες οδηγούν στις… κάλπες το υπουργείο Εσωτερικών προχωρά σε μια κίνηση η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Συγκεκριμένα, με νέα τροπολογία «σπάει» 4 δήμους. Ο λόγος για τους Δήμους: Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Σερβίων – Βελβεντού και Λέσβου.

Επομένως, σύμφωνα με την τροπολογία οι εν λόγω Δήμοι καταργούνται και διασπώνται σε 10 νέους δήμους

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα γράφει το airetos.gr το ΥΠΕΣ

Διάσπαση δήμων: Το υπουργείο Εσωτερικών «σπάει» την Κεφαλονιά στα τρία

Διάσπαση δήμων: Σημαντικές είναι οι αλλαγές στο νησί της Κεφαλονιάς και στην κοινωνία καθώς με το τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών ο ενιαίος δήμος Κεφαλονιάς διασπάται και δημιουργούνται τρείς, οι δήμοι Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης.

Η κοινωνία της Κεφαλονιάς βλέπει με καλό μάτι την διάσπαση του δήμου, ενώ και η περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με απόφαση της, λέει «Ναι» στην δημιουργία των τριών Δήμων.

Reuters για το 10ετές ομόλογο: Ξεκάθαρη επιδοκιμασία της οικονομικής ανάκαμψης της Ελλάδας

Η Ελλάδα προσέλκυσε ισχυρή ζήτηση σήμερα για την πρώτη έκδοση 10ετούς ομολόγου της από τότε που εισήλθε σε κρίση, πριν από εννιά χρόνια, σε μία ξεκάθαρη επιδοκιμασία από τις αγορές της οικονομικής της ανάκαμψης, λίγες ημέρες μετά την αναβάθμιση του αξιόχρεου της κατά δύο βαθμίδες, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters.
Η Ελλάδα άντλησε 2,5 δισ. ευρώ από την πώληση, η οποία συγκέντρωσε προσφορές ύψους 11,8 δισ. ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 3,90%, λίγο υψηλότερα σε σχέση με τις αποδόσεις στη δευτερογενή αγορά και χαμηλότερα σε σχέση με την αρχική καθοδήγηση για απόδοση 4,125%. Το τοκομερίδιο διαμορφώθηκε στο 3,875%.

Πώς και γιατί βρέθηκαν 250.000 ευρώ στο λογαριασμό του Νέζη από τον Μυτιληναίο;

Φως στους λόγους που οδήγησαν στην κατάθεση 250.000 ευρώ σε λογαριασμό του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ, Στέργιου Νέζη, από εταιρία που συνδέεται με τον πρόεδρο του ομίλου Μυτιληναίος, Ευάγγελο Μυτιληναίο, καλείται να ρίξει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Τα χρήματα, σύμφωνα με την κατηγορία, συνδέονται με «μίζα» για την ανάθεση στην εταιρεία ΜΕΤΚΑ, του ομίλου Μυτιληναίου, έργου της ΔΕΗ στο Λαύριο, το 2003 αλλά στην πολύμηνη ακροαματική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη οι μάρτυρες αποφεύγουν να αναφερθούν στην… ταμπακιέρα.