Η καλαίσθητη απλότητα της Κύθνου - - Δείτε τις φωτογραφίες

Ένα από τα πιο όμορφα και όχι τόσο προβεβλημένα νησιά των Κυκλάδων, αν και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αττική, η Κύθνος είναι από τους προορισμούς αυτούς που σε κερδίζουν αμέσως. Είναι η αυθεντική ατμόσφαιρα των οικισμών της, είναι οι ήπιες γραμμές του τοπίου της, είναι βέβαια και οι δεκάδες παραλίες της- όπως η φημισμένη Κολώνα της φωτογραφίας.
Βρίσκεται στις δυτικές Κυκλάδες, ανάμεσα σε Τζιά και Σέριφο, και το ονομάζεται επίσης και Θερμιά, όνομα που αποδίδεται στις θερμές πηγές που υπάρχουν μέχρι και σήμερα στον όρμο των Λουτρών.

Αυτό το Holden είναι ο… Φρανκενστάιν των αυτοκινήτων Ένα muscle car παλαιάς κοπής, με τεχνολογία του σήμερα

Ένα ζευγάρι από την Αυστραλία με αδυναμία στις μετατροπές οχημάτων, συνεπικουρούμενο από την εταιρεία Astill Design, κατασκεύασε το αυτοκίνητο Φρανκενστάιν που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Η βάση του οχήματος ήταν ένα παλιό Holden FB σεντάν του 1961. Το εν λόγω μοντέλο κατασκευαζόταν στην Αυστραλία από την Holden, τη θυγατρικη της GM και χρησιμοποιούσε 6κύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων που απέδιδε 75 ίππους. Έμεινε στην παραγωγή για περίπου δύο χρόνια πουλώντας συνολικά 150.000 μονάδες.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς φόρεσε την φανέλα των Λέικερς για 154 εκατ. δολάρια

O «βασιλιάς» επέλεξε να φοράει την φανέλα των Λέικερς για τα επόμενα 4 χρόνια.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς, σύμφωνα με την εταιρία που τον εκπροσωπεί Klutch Sports, διάλεξε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να φορέσει την φανέλα των Λέικερς.
Μάλιστα, η συμφωνία θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων με τον «βασιλιά» να γεμίζει τον τραπεζικό του λογαριασμό με 154 εκατ. δολάρια.
«Ο Λεμπρόν Τζέιμς, τέσσερις φορές MVP του ΝΒΑ, τρεις φορές MVP των NBA Finals, 14 φορές NBA All-Star, δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και 154.000.000 δολαρίων με τους Los Angeles Lakers» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Νέος πρόεδρος στο Μεξικό ο Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ

Ο Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ είναι ο επόμενος πρόεδρος του Μεξικού.
Η πρώτη δημοσκόπηση εξόδου, της εταιρείας Παραμετρία, προβλέπει νίκη του πρώην δημάρχου της πρωτεύουσας Μεξικού με ποσοστό μεταξύ 53%-59%. Ο Ρικάρδο Ανάγια, επικεφαλής μιας συμμαχίας κεντροδεξιάς-κεντροαριστεράς, ακολουθεί σε απόσταση στη δεύτερη θέση, με 19-25%. Ο Χοσέ Αντόνιο Μιντ, ο υποψήφιος του κυβερνώντος Θεσμικού Επαναστατικού Κόμματος, συγκεντρώνει μόλις 14-20%.
Ο Λόπες Ομπραδόρ φέρεται να εξασφαλίζει το 49% των ψήφων έναντι 27% του Ανάγια, κατά τη δεύτερη δημοσκόπηση, της εφημερίδας Ελ Φινανσιέρο.